c0lin dedi ki:Dreamweaver Sürüm felan önerin![]()
RadoN dedi ki:niye webtasarım ?..![]()
RadoN dedi ki:eywallah teşekkürler yanıtlaman için..
şunun için sordum ; bu işi profesyonel olarak mı ? hobi olarak mı ? yapacaksın.. malûm ortalık webmaster(!) kaynıyo.. en basitinden 6-7 yaşındaki çcuk forum kurabliyo.. hazır sistemler var, kitaplar var artık her hekes webtasarımı kolayca öğrenebilir.. ancak bu işte profesyonel olmak gerekir.. müşterinin isteklerini yerine getirmek gerekir.. yetmediği yerde kodlama yaparak geliştirici olmak gerekir..
işte bunlar olmadıktan sonra o çakma wbmaster durumuna düşmek kötü oluyo ..
şunun için sordum ; bu işi profesyonel olarak mı ? hobi olarak mı ? yapacaksın.. malûm ortalık webmaster(!) kaynıyo.. en basitinden 6-7 yaşındaki çcuk forum kurabliyo.. hazır sistemler var, kitaplar var artık her hekes webtasarımı kolayca öğrenebilir.. ancak bu işte profesyonel olmak gerekir.. müşterinin isteklerini yerine getirmek gerekir.. yetmediği yerde kodlama yaparak geliştirici olmak gerekir..
oztechin dedi ki:Kodlama yapıcam diyorsan ASP.NET seni bekliyor bak Bill amcan çağırıyor ;D
Anlamıyorum biz boşuna mı okuyoruz ?
Önüne gelen Web Tasarım & Programlama diyor. Herkes kendi işini yapsın. Biz kaç yılımızı verip okuyoruz öğreniyoruz. Gelen geçen web tasarımcı oluyor. Herkes kolay gelen işi yapıyor kendi okuduğu işi yapmıyorki. Sonrada işssizlik meydana geliyor. Söz meclisten dışarı. Madem okumayıp öğrenmek istiyon. w3school diye bir site var ordan örnekli olarak öğrenebilirsin. Tasarım yapmak istiyosan Photoshop kullan. Asp yazıcaksan Visual Studio. Php yazcaksanda dreamweaver kullan. Kolay gelsin...