slm arkadaslar...ben web tasarimini ögrenmek istiyorum bu konuda ilk baslayan birine neler önerirsiniz... nasil baslamali ilk olarak neler yapmali hangi kaynaklardan yararlanmaliyim....simdiden ilginiz icin tesekkürler...:thumbup:
slm bende web sitesi yapmak istiyom fontpageyi ve html yi az çok biliyom ama ben expresion web programını kurdum onunla yapmayı düşünüyom,yardımcı olabilseniz sevinirim,kaynak olmadan tasarımını yapMIYOM ADIM ADIM GÖSTERN BİR KAYNAGA NASIL UKASABİLİRİM,NETTE DE PEK BULAMADIM?
sırası ile
html > fireworks > dreamweaver > photoshop > Visual Studio 2008 (asp.net) veya php > flash veya silverlight > css > ajax
bu kadarcık![]()
bu kadar uzatmaya gerek yok hem kafa karıştıcı hem acemiler için korkutucu gelebilir. html ile başlanır daha sonra asp, php veya asp.net hangisi daha uygunsa o dillerden bir tanesi seçilir ve kursuna gidilir.kursuna gidildiğinde zaten ajax css gibi şeyleri öğretiyorlar.eğer isterse flash'ı dışarıdan öğrenir lakin şu var ki silverlight daha yeni olduğundan dolayı yeterince eğitici kaynak bulunmuyor şu an silverlight için erken.
sırası ile
html > fireworks > dreamweaver > photoshop > Visual Studio 2008 (asp.net) veya php > flash veya silverlight > css > ajax
bu kadarcık![]()
5 yıl önce yazmış dostum. büyük ihtimal ya vazgeçmiştir yada öğrenmiştir.ben skype uzerinden html css dersleri veriyorum ilgileniyorsan mail atabilirsin nikos.efthias@gmail.com
/br sonradan dikkatimi cekti tarih ama olsun yine de belki konuyu yeni okuyan arkadaslara yarimci olabilirim5 yıl önce yazmış dostum. büyük ihtimal ya vazgeçmiştir yada öğrenmiştir.![]()