Web tasarım Yardım

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese hayırlı geceler.Amatör olarak web tasarım işi ile ugraşıorum.bu konu ile ilgili olarak taşeron olarak çalışılan bazı firmalar var oldugu soylenior.Firma işi kendisi alıor belli bir ücret karşıllığı size yaptırıor.Bu konuda bir fikri olan yada boyle bir firma bilen varmı.(Bu yontemle calışan birini biliorum ama şahıs bize soylemior firmayı.Belki aramızda bilip soylemeyenlerde olucak :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bu söylediğini bir çok yazılım şirketi yapmaktadır, yazılım şirketlerine başvurarak iş alabilirsin ama iş alabilmek için işi bildiğini göstermen gerekir. Sonuçta senin yaptığın işin altına kendi imzasını atacak adamlar. Referans göstererek firmalara başvurabilirsin ancak şu şirket yapıyor diye isim veremeyeceğim.

NOT: hangi şehirde olduğunu bile söylememişsin nasıl firma önerelim dimi :)

cansen79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım freelancer olarak çalışmak istiyosun ama amatör oldugunu yazmışsın yaptıgın sitelerden bikaç örnek sunarsan ne seviyede oldugunu görürüm yardımcı olabilirm.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş pek bilmediğini söylüyor..
Yani öneri lazım..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1,5-2 Senedir Photoshop, Fireworks, Flash gibi tasarım programları ile çalışmaktayım anca Photoshop ve Firworks u tamamladım daha flash var :D O yuzden tam bilmeden bu işlere kalkışılmaması kanaatindeyim. Çünkü daha öğrenmediğiniz bir şeyi istendiğinde tıkanıp kalırsanız hem siz hem çalıştığınız yer sıkıntıya girer. Sonra işssiz kalırsınız.

entelsofi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi yapan arkadaşlar web sitesi yapın yapmasınada 100 tl yapmayın lütfen :) Başımdan geçen bir olayı anlatacak olursam. Türkiye'nin önde gelen radyolarından birine fiyat teklifi gönderdim ve geri dönüşü şöyle idi. Biz sitemizi 100 tl yaptırıyoruz :) ve yaptırdılar asp ile ama 2 gün sonra aradılar :) ve işi almadım :) bu da ayrı bir salaklık olsa gerek benim için :)