Web Tasarım mı? Veritabanı mı?

OzguR_57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. Benim bi sorum olacakti. Bizim bi arkadaş var veritabanı ve web tasarım arasinda gidip geliyo. Benim fikrim veritabanı ama o hala kararsız. Birçok siteye baktık kimisi veritabanı diye kimisi web tasarim. Birde sizin fikrinizi sormak istedik. Bu arada bu sene c# öğreniyoruz.

Teşekkürler.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İkiside iyi, şahsen web tasarım + yazılım tavsiye ederim. c# öğrenirken veritabanını işinize yarayacak şekilde zaten öğreniyorsunuz. Veritabanı bilmeyen biri c# kullanamaz zaten düzgün bir şekilde.

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu soruyu bende çok sormuştum kendime ki hala soruyorum. İkisininde çok eğlenceli yanları var. Ama hangisini yapmakdan daha çok zevk alıyorsun bu çok önemli. Çünkü iyi şeyler çıkarabilmek için bir işe kendini kalbini vermelisin :) Kod yazmanın ayrı eğlencesi var tasarım yapmanın ayrı. Şahsen ben lise döneminde çok fazla kodda kafa patlattığım için bu aralar tasarım konusunda kendimi geliştirmeye uğraşıyorum. Ama önerim kendine soracağın soru "Hangisini yapmakdan daha çok zevk alıyorum?" bunun cevabı sende. Ve sonuç olarak bu seçimin üzerinde uzmanlaş + olarak diğer konuda da mutlaka bilgin deneyimin olsun..