Web sitesi takıldım kaldım!

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
merhaba arkadaşlar bir web sitesi yaptırdım.site ürün inceleme sitesi,yani kullanıcılar ürünlere yorum yapacak.fakat çok önemli bir sorunum var.:hammer: siteye bir sürü ürün eklemem lazım ki millette yorum yapabilsin.ama ürün ekleme çok zahmetli bir işmiş günde en fazla 30 tane ürün ekleyebiliyorum.buna bir çözüm üretebilecek olan varmı?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Web sitenin sistemi ne Joomla mı mesela? 30 dan fazla ekleyemiyor musun :wink:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
OsCommerce'de kurulmuş olabilir, bende bu tür bir websitesi yaptıgım zaman, başka eleman tutarak yaptırılmasını tavsiye ediyorum. Örneğin 100 ürün için 5 lira gibi ama her ürünün düzgün resimli olarak girilmesi kaydıyla. :wink:

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
OsCommerce'de kurulmuş olabilir, bende bu tür bir websitesi yaptıgım zaman, başka eleman tutarak yaptırılmasını tavsiye ediyorum. Örneğin 100 ürün için 5 lira gibi ama her ürünün düzgün resimli olarak girilmesi kaydıyla. :wink:

ewet bende bunu düşünüyorum.site php tabanlı bir site aslında ürün eklemenin basit olacağını düşünmüştüm ama ne kadar yırtsam :biggrin: bir ürünü 5dk dan önce giremiyorum özelliklerini yazıyorum resmini koyuyorum birde fiyatını arayıp buluyorum.

keyloger dediğin doğru birilerini bulmak lazım:thumbup:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ewet bende bunu düşünüyorum.site php tabanlı bir site aslında ürün eklemenin basit olacağını düşünmüştüm ama ne kadar yırtsam :biggrin: bir ürünü 5dk dan önce giremiyorum özelliklerini yazıyorum resmini koyuyorum birde fiyatını arayıp buluyorum.

keyloger dediğin doğru birilerini bulmak lazım:thumbup:

PHP tabanlıdır, ama büyük ihtimalle bir içerik yönetim sistemi kullanmıştır, özel mesaj yoluyla sitenin adresini yollarsan sana ne olduğunu söyleyebilirim. :)

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
adresi gönderdim hocam.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ürün çok ise mantıklı olan key'in söylediğidir.
Bu işi yapan bir sürü insan var, burada bulamazsın ama başka sitelerde kariyer başlığı altında yayınlanan konuların bir çoğunda bu tarz iş arayan ve iş yapanların ilanlarını bulabilirsin.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ürün çok ise mantıklı olan key'in söylediğidir.
Bu işi yapan bir sürü insan var, burada bulamazsın ama başka sitelerde kariyer başlığı altında yayınlanan konuların bir çoğunda bu tarz iş arayan ve iş yapanların ilanlarını bulabilirsin.

çok teşşekür ederim hemen bakıyorum:thumbup1: