Web sitelerinde sorun yaşıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ziyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ziyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Web sitelerinde sorun yaşıyorum. Mesela sabah oldu SDN foruma girdim 1-2 konu okudum 3. konunun sayfasını açamıyorum. SDN in ana sayfasını da açamıyorum. Bu diğer sitelerde de boyle başka bir haber sitesine giriyorum bikaç haber okuyorum sonra yine aynı problem. Bu problem olduğ sırada başka bir siteye girdiğimde açılıyor onda problem yok. Ayrıda eğer 4-5 dk sonra bir daha denersem bu açılmayan siteler de açılıyor. Ancak azcık gezdikten sonra gene aynı problem.

Sistemim şu şekilde evde bir laptop birde masaüstü pc var , masaüstü pc de bu problem hiç olmuyor. Sadece laptopda oluyor. Laptopun işletim sistemi vista 32 bit home premium. Laptopda firefox kullanıyorum ancak bu problem olduğunda hemen ie8 de deniyorum ondada aynı şey, yani açılmıyor sayfa. Ayrıca evdeki iki pc de wi-fi üzerinden bağlanıyor internete.

Bu problemi gören duyan çözümünü bilen varsa bana ulaşırsa sevinirim sıyırıcam yoksa.

Bunu yazdıktan sonra şey geldi aklıma DNS server olara 4.2.2.1 4.2.2.5 kullanıyorum ordan kaynaklanan bir problem olabilir mi?

Sanırım Bu DNS serverle alakalı bir engelleme bu değiştirdim düzeldi. Problem çözülmüştür teşekkür ediyorum kendime :)

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet sabah SDN de problem vardı. Fakat yetkililere haber verdik ve düzeltildi...

ziyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok sırf sdn de olmuyo bu ve her zaman aynı problem.