VW Bulli Sıfır Emisyonlu Vintage Minibüs

Bu konuyu okuyanlar

Türk Gücü

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
302
Reaksiyon puanı
137
Puanları
43
Yaş
34
Yeni Microbus 2020’nin Sonuna Kadar Gelebilir.

Bu yıl, efsanevi Volkswagen Bulli’nin 70’inci yıldönümü. Transporter’ın hikayesi, o zamanlar dünyada hiçbir yerinde var olmayan bir araç türünün eskizinin çizilmesi ile başlamıştı. Volkswagen, bu yılın başlarında gerçekleştirilen Cenevre Otomobil Fuarı’nda aracın yıldönümünü özel bir Multivan versiyonu ile kutlamıştı. Şimdi sıra otomobilin geleceğine bakmakta.

HIRES-id_buzz_concept_6748.jpg


OmniAuto'daki meslektaşlarımızın bu yeni özel tasarım yorumu, gelecek jenerasyon Bulli'ye yönelik çok tatlı ve makul bir bakış atıyor. Konsept, 1950'lerden esinlenerek yapılmış retro çizgiler ile geçen yıl tanıtılan Budd-e çalışmasının şekilleriyle karıştırılıyor. Nasıl yeni Beetle, tosbağa olarak bildiğimiz Bug’ın günümüze bir uyarlaması ise bunu da Microbus’ın modern versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

Volkswagen'in 2020 senesine bir dizi elektrikli araç ile girme niyetini göz önüne aldığımızda, yeni Bulli'nin tamamen elektrikli bir güç aktarma organına sahip olması sürpriz olmaz. MEB platformuna dayanan aracın zeminin altında bulunan bataryaları ile iç mekandan tasarruf edilerek daha alçak bir ağırlık merkezi oluşturulabilir. Bazı söylentilere göre minibüs, tek bir şarjla 300 kilometre mesafe kat edebilecek.

Volkswagen-e-Bulli-837x500.jpg


Okuduğunuz ve şimdiye kadar gördüğünüz şeyleri beğendiyseniz size daha iyi haberlerim var; Budd-e'den ilham alınan bir üretim modeli halihazırda üretim için onay aldı ve içinde bulunduğumuz on yılın sonuna kadar gelecek. Araç, Volkswagen tarafından TOGETHER - Strategy 2025'i destekleyecek olan "Volkswagen'in tarihindeki en büyük değişim süreci" ile birlikte piyasaya sürülecek 30'dan fazla elektrikli ve hibrit otomobilden biri olacak.

kaynak: motor1

 

alpacino_34

Müdavim
Katılım
31 Ağustos 2015
Mesajlar
1,615
Reaksiyon puanı
495
Puanları
83
T1 in yenilenmiş hali azıcıkda multivan tuzu biberi oluyor tabi :)
 
Üst