seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
tebrik ediyoruz seni... bizde seni bildiğin için yanına almanyaya gönderecez (A)ödül olarak yani.. :L

yapma yaw.. bende Hakkı Alkanaydogan dedi ki:İtifaf ediyorum: Volkan Alkan benim.
Bende Charli meleklerimde burda (&emubaltaci dedi ki:yapma yaw.. bende Hakkı Alkanaydogan dedi ki:İtifaf ediyorum: Volkan Alkan benim.

izninle seni sdn hava yolları uçursun almanyaya troy karısına canım dediğinden 2 gün ceza (&iyem56 dedi ki:seçil hadi beni Alamanyaya gönder canım benim :# :}
 ama cezayı ben vermiyorum
 ama cezayı ben vermiyorumseçil seni düelloya davet ediyorum ama bu konu kitlenmeden önce her türlü yerde her türlü hava koşulundaseçiL dedi ki:kilitçi nerde (A) buranın bir an önce kilitlenmesi lazım :R millet birbirine girmeden (A)
 hadi kolay gelsin
 hadi kolay gelsintroy nerdesin buraya gelmeni istiyorum ben silahımı seçtimseçiL dedi ki:benim yerime Troyla düello yaphadi kolay gelsin

biletide vurmaya niyetliyim açın önümü yakarım sdn yide yakarım anasayfadan uzaklaşın anasayfayı havaya uçurcamteknojen dedi ki:yapma movy ya sen ruhsatsız tabanca pardon bazuka kullanmaktan SDN hava yollarından sadece gidiş bileti almayasın

başın belada diye bir şarkı vardı bilirmisn seçilseçiL dedi ki:benim yerime Troyla düello yaphadi kolay gelsin
 mauahah
 mauahahVolkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?
Wolf, Volkan Alkan, Hamdi Alkan'nın neyi oluyor diye sormuş. Hamdi Alkan'nın kim olduğunu öğrenmemiz lazım. Kim bu Hamdi? Hamdi duyuyor musun beni Hamdi?

Hamdi, Hakkı, Volkan Alkan bunlar üç kardesler... inşaatçı bunlar ailecek bina yapıp satarlar. amelelikten baslamıslar bu işeVolkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?
Wolf, Volkan Alkan, Hamdi Alkan'nın neyi oluyor diye sormuş. Hamdi Alkan'nın kim olduğunu öğrenmemiz lazım. Kim bu Hamdi? Hamdi duyuyor musun beni Hamdi?

Reyting Hamdi işte dalga mı geçiyorsunVolkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?

;(
 ;(seçiL dedi ki:Wolf-sdn çok iyi bir tanıdık ajan olduğunu düşünüyorum (A) :L yanılıyormuyum;(

üstüne gidilmeli kapanmasın bu olayaydogan dedi ki:Çok kritik isimler var burada hepsi araştırılmalı. 2. bir susurluk olayı olabilir.

bu arada özgür karataş ekşi sözlüğe konu olmuş bir cisimdir
 bu arada özgür karataş ekşi sözlüğe konu olmuş bir cisimdir