seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
tebrik ediyoruz seni... bizde seni bildiğin için yanına almanyaya gönderecez (A)ödül olarak yani.. :L
yapma yaw.. bende Hakkı Alkanaydogan dedi ki:İtifaf ediyorum: Volkan Alkan benim.
Bende Charli meleklerimde burda (&emubaltaci dedi ki:yapma yaw.. bende Hakkı Alkanaydogan dedi ki:İtifaf ediyorum: Volkan Alkan benim.
izninle seni sdn hava yolları uçursun almanyaya troy karısına canım dediğinden 2 gün ceza (&iyem56 dedi ki:seçil hadi beni Alamanyaya gönder canım benim :# :}
seçil seni düelloya davet ediyorum ama bu konu kitlenmeden önce her türlü yerde her türlü hava koşulundaseçiL dedi ki:kilitçi nerde (A) buranın bir an önce kilitlenmesi lazım :R millet birbirine girmeden (A)
troy nerdesin buraya gelmeni istiyorum ben silahımı seçtimseçiL dedi ki:benim yerime Troyla düello yaphadi kolay gelsin
biletide vurmaya niyetliyim açın önümü yakarım sdn yide yakarım anasayfadan uzaklaşın anasayfayı havaya uçurcamteknojen dedi ki:yapma movy ya sen ruhsatsız tabanca pardon bazuka kullanmaktan SDN hava yollarından sadece gidiş bileti almayasın![]()
![]()
başın belada diye bir şarkı vardı bilirmisn seçilseçiL dedi ki:benim yerime Troyla düello yaphadi kolay gelsin
Volkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?
Wolf, Volkan Alkan, Hamdi Alkan'nın neyi oluyor diye sormuş. Hamdi Alkan'nın kim olduğunu öğrenmemiz lazım. Kim bu Hamdi? Hamdi duyuyor musun beni Hamdi?![]()
![]()
Hamdi, Hakkı, Volkan Alkan bunlar üç kardesler... inşaatçı bunlar ailecek bina yapıp satarlar. amelelikten baslamıslar bu işeVolkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?
Wolf, Volkan Alkan, Hamdi Alkan'nın neyi oluyor diye sormuş. Hamdi Alkan'nın kim olduğunu öğrenmemiz lazım. Kim bu Hamdi? Hamdi duyuyor musun beni Hamdi?![]()
![]()
Reyting Hamdi işte dalga mı geçiyorsunVolkan Taş dedi ki:Ya Hamdi Alkan kim?
![]()
seçiL dedi ki:Wolf-sdn çok iyi bir tanıdık ajan olduğunu düşünüyorum (A) :L yanılıyormuyum;(
üstüne gidilmeli kapanmasın bu olayaydogan dedi ki:Çok kritik isimler var burada hepsi araştırılmalı. 2. bir susurluk olayı olabilir.![]()