1 Haftadır Uğraşıyoruz Arkadaşlar Normalde 19 TL Olan Paketim İçin Yükleme Yapmıştım. Paketim Bitmemişti Yarısına Gelmiştim Vodafone Aradı Açtım Ses Gelmedi Kapattım Sonra Aradan Biraz Geçtikten Sonra Birdaha Aradılar Bana Kullandığım paketin 23 TL olduğunu söyleyip faturalıya geçmem için cazip bir teklif sundular Uyumlu 3 paketi 25 TL ye güzel bir paketti Bende güzel falan dedim bana ilk ay ücretsiz kullanacağımı ve beğenmezsem taahhüt ödemeden çıkabileceğimi söylediler ( ki zaten ben paramı ödeyip paketimi yaptırmıştım bitmemişti.) Bende tamam dedim işte hat sahibi ablamı aradılar onaylandı diğer paketimden kalanlar gitti yeni paketim yürürlüğe geçti evet güzel güzel kullandım bu zaman a kadar 1 hafta önce yanımda uygulamasını açtığımda 46tl fatura çıktı (12 TL lik ek paket aldım bunu kabul ediyorum)
Müşteri hizmetleriyle görüştüm defalarca hepsi farklı şeyler söyledi kimisi iyimser yaklaşırken kimisi ödemek zorundasınız faturanız çıktı dedi hatta bir tanesi siz ödeyin birdahaki ay ucret size geri verilir falan dedi sonra bir diğeri hata raporu oluşturdu konuşmalarımizi dinlemişler beni faturalıya geçiren adamla hiçbir sorun bulunamamıştır. Diyor aradım tekrardan dedim işte bana çok eminim hatta ablamla konuştum eminim bana ilk ay ücretsiz kullanacaksınız dediler. Kabul etmedi dinledik dedi bende ödemem bu kadar şeyi dedim. Ne yapmam gerek??
Müşteri hizmetleriyle görüştüm defalarca hepsi farklı şeyler söyledi kimisi iyimser yaklaşırken kimisi ödemek zorundasınız faturanız çıktı dedi hatta bir tanesi siz ödeyin birdahaki ay ucret size geri verilir falan dedi sonra bir diğeri hata raporu oluşturdu konuşmalarımizi dinlemişler beni faturalıya geçiren adamla hiçbir sorun bulunamamıştır. Diyor aradım tekrardan dedim işte bana çok eminim hatta ablamla konuştum eminim bana ilk ay ücretsiz kullanacaksınız dediler. Kabul etmedi dinledik dedi bende ödemem bu kadar şeyi dedim. Ne yapmam gerek??