Vodafone İnternet Gücü

atiba haçinsın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Turkcell den Vodafone a geçmeyi düşünüyorum. İnterneti orta yoğunlukta kullanan bir kişiyim Turkcell in kazık fiyatlarından bıkıp Vodafone faturasız esnek 2 gb tarifesine geçeceğim fakat merakım Vodafone un internet gücü nasıldır ? Yorumlarınızı bekliyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Turkcell den Vodafone a geçmeyi düşünüyorum. İnterneti orta yoğunlukta kullanan bir kişiyim Turkcell in kazık fiyatlarından bıkıp Vodafone faturasız esnek 2 gb tarifesine geçeceğim fakat merakım Vodafone un internet gücü nasıldır ? Yorumlarınızı bekliyorum.

aman sakın geçme bazı belediyeler vodofone'a kıllık yapıyor madur olursun.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Dostum İphone 5s cihazda Turkcell'de kullandım Vodafone'da. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben Elazığdayım 2 çizgiden sonra internet kendine geliyor Turkcell farketmiyor internet akıyor. Full çeken yerlerde de kapışır Turkcell ile ben şuan esnek 2gb kullanıyom tahattüt bitsin Turkcell geri döneceğim.

atiba haçinsın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Abi ben İstanbul/Üsküdarda S4 mini kullanıyorum.Evde ve okulda genelde 2 çizginin altına düşmüyor.Hattı Vodafone olan arkadaşlarım gayet memnun ,kuzenim Vodafone da çalışıyor onun tavsiyesiyle geçmeyi düşünüyordum geçmeyeyim mi yani ?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Geçmeni öneririm, İnternet kalitesi olarak aralarında çok büyük bir fark yok.
Hele ki, merkezi bir yerdeysen hiç fark yok.

Yükleme ve harcama potansiyeline göre sürekli dk ve internet hediye göndermeleri çok iyi oluyor.
Vodafone yeni geçenler için şöyle bir kampanya var, öneririm ;

12274525_977032069001993_6956622324378263292_n.jpg

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kesinlikle vodafone geçmeni öneririm telefonculuk yaptım bir süre amcamın yanında ve tüm operatörleri denedim şehrin göbeklerinde hızlarıyla beraber turkcel zaten tartışılmaz kalitesi ama bilindiği gibi fiyatları biraz uçuk ama vodafone hemen peşinden geliyor diyebilirim hemde neredeyse hızları aynı şu zamanda ya turkcell kullanırsın yada vodafone şuan mecburiyetten aveadayım herşeyiyle berbat.

qutoxy

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Abi ben İstanbul/Üsküdarda S4 mini kullanıyorum.Evde ve okulda genelde 2 çizginin altına düşmüyor.Hattı Vodafone olan arkadaşlarım gayet memnun ,kuzenim Vodafone da çalışıyor onun tavsiyesiyle geçmeyi düşünüyordum geçmeyeyim mi yani ?

Bulunduğun bölgeden bölgeye değişiklik gösterir dostum. Mesela benim bulunduğum yerde Vodafone'un interneti mükemmel. 3G'de ve hızı bayağı iyi. Hiç Turkcell'e o kadar boş yere fazladan para verme. Turkcell'in hızını sana öyle aman aman aratmaz yani. Farkı hissetmezsin bile. Bence Vodafone'da hem paketler daha cazip hem de interneti tatmin edici. Bence dene. Denemekten bir şey kaybetmezsin. Zaten numara taşıma bedava. Memnun kalmazsan tekrardan dönersin Turkcell'e. Zaten İstanbul'da yaşıyormuşsun. İnternet hızı ve şebeke çeker mi diye hiç endişen olmasın. Çok rahat kullanırsın.