Vodafone Hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı Cevaplıyorum

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genç avantaj tarifesindeyim ve tarifenin sabit fiyatı her şey dahil 25 TL. Peki o zaman neden hep 28 TL ve üzeri olarak geliyor. Telefonum oldukça eski ve internete girmiyorum, paket aşımı da yapmıyorum. Bir kaç gün önce mesaj geldi vodafonedan. Genç avantaj paketi artık 30 TL olacak diye. Bende, sen misin zam yapan diyerek aveaya geçiş başvurusu yaptım.

Vodafone'a ilk geçtiğim ay faturam 189 tl geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, derdimi anlattım. Paket aşımı yapmışsınız dedi. Yapmadığımı biliyordum fakat o sırada ispatlayamadım ve online işlemlerden yaptığım görüşmelerin dakikalarını tek tek toplayıp tekrar aradım. Bu sefer, itirazınızı incelemeye alacağız falan dediler. Ve tabii ki ben haklı çıktım. O sıralar türkcelle kıl olduğum için vodafoneda kalmayı tercih etmiştim fakat vodafonenın bu hoşgeldin sürprizini de yakınlarıma anlatıyorum ki vodafonedan uzak dursunlar.

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bnm vff 858 huawei (u8160) romlu tel im var ancak romu çok yavaş tabi birde recovery mod açılmıyor firmware update hatası veriyor bi çözüm bulamadım birde 2.2.2 güncellemesi var bazıları onu yüklemiş tel açılmamış bnde yüklemeye çekindim sizce yüklemeli miyim?Yükleyince recovery mod açılır mı hatasız bi şekilde

şimdiden teşekkürler....

bycarisma06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba umarım konu hortlamamıs ve arkadas buradadır cok ama cok ihtiyacım var benim olayımda traji komik rezalet bir durum 12 sene türkcell kazıgı yedim ve vodafone gectim 4-5 senedir kullanıyorum sorun yoktu her sene arayıp cihaz kampanlayalırında haberdar eder teklif sunarlardı tempo kuruluşu bu sene telefon eskidi icin değerlendirmek istedim bu fırsatı htc explorer marka bir cihaz teklifinde bulundular red mini tarifesine gecmemin karsılıgında geçmez olaydım cihaz geldi 2 kullandım şebeke sorunu cıktı full gidip geliyordu teleservice denen nalet firma teknik servisiymiş verdim cihaz istanbulda tamir görüyormus ankaraya verdim orada zozüm ona tammire gitti geldi sonuc aynı sıkıntım devam ediyor
ve servis raporuna bakarmısınız komik 7 dk icinde telefon halledilip kargoya veriliyor...şaka gibi

http://e1209.hizliresim.com/11/k/d4pnx.jpgneyse geri gönderdim servise bıraktım htc ile irtibata geçtim sorunu aktardım servise telefon yoluyla ulaşamama ayrı bir dert zaten sözüm ona uluslar arası bir firma ama telefonlara cevap veren yok her seferinde istanbul ile irtibata gectim htc ye şikayette bulundum bir iki defa aradılar sonra sustular şimdi telefon bugün ankara teleservice gelmiş sorun su 2. servis raporunda operatorden kaynaklanıyor olabilir diye bir ibare yer alıyor telefon saglammıs buda ikinci servis raporu

http://e1209.hizliresim.com/11/k/d4q10.png
kusura bakmayın form özürlüyümdür biraz nasıl yüklendigini tam bilmedigim icin neyse..
şimdi benim sorunuum devam ediyor vodafone ile görüştüm böyl böyle dedim bu servis formlarını fax cektim ilgili birimlere ve onlardan belge istedim madem sorun sizde bana olmadıgına dair belge verin diye imkansız dediler bire birebir muhattab olacak bir kişi yok zaten shop lar da iş yok müşteri hizmetleri laf anlamaz onlerinde belge oldugu halde htc de tık yok telefonu aldıgım tempo ile irtibata geçtim anlattım iade alın diye yok allah yok şimdi benim ne yapmam gerek hepsi topu bir birine atıyor ben ortada maymuna dondüm tarifemi iptal ettirecegim kullanmadığım halde para ödeyecegim haybeye bu belgeler var elimde sadece benim hangi kurumu ne şekilde müracaat edip şikayet etmem lazım.. kafaya koydum tüketici haklarına bas vuracagım ama ne sekilde hangi sıralamayla illaki bir seyler tutar diye düşünüyorum htc vodafone ve teleservice yi şikayet edecegim bana bir akıl verin şimdiden teşekkür ederim..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@bycarisma06 ben şimdi durumu anlamadım. Şimdi cihazında bir sorun oluştu anladık ama bana sorsan keşke romuyla biraz oynasaydın neyse göndermişsin teleservis tam bir rezalet ama bir şekilde geri gelmiş ama sorun devam mı ediyordu ?
2. durum Vodafone ile akşama kadar kavga et ara onlar bşi yapamaz onlardan çıktı artık. Muhattabın Teleservice.
Topu birbirlerine atıyorlar demişsin , Teleservice Vodafoneyemi gönderdi seni ?
ve son olarak yasal olarak 30 gün tamir süresi vardır max ve 3 defa giderse teknik servise değişim hakkın var onun dşında birşey yapamazsın. Sadece cihaz sana gelirse biraz internette araştır romunu falan güncelle androittir bu yapar bazen böyle şeyler

erkanulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafone 7333 sms ile kalan bedava mesaj hakkı öğrenmeyi değiştirmiş bi türlü öğrenemedim.değişen numara kaç oldu ve nasıl öğrenebilirim?​

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana her gün 7070 ten aşk falı geliyor nasıl iptal edebilirim

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
vodafone 7333 sms ile kalan bedava mesaj hakkı öğrenmeyi değiştirmiş bi türlü öğrenemedim.değişen numara kaç oldu ve nasıl öğrenebilirim?​

bakiye mesaj paketinin adı (örnek ; bekiye vfmaksı) yazıp 7999a gönder

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim sorum çok önemli . sms paketi ypcm ama kullandığınız sms paketı var dıyo oncekini iptal mesajı yolluyorum tekrear denynz dio napcam ya acil.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
önceki paketi iptal bile etseniz bir aylık süre dolmadan başka paket alamazsınız

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Her Yöne 100 SMS 5,9 TL

Her Yöne 500 SMS 7,9 T

(hymaksı) Vodafone'lularla 10000 SMS
ve diğer yönlere 2000 SMS 9,9 TL

tedirgin36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler. yıllarca türkcellden yediğim kazıklardan bıkıp vodafone'a geçtim ama geçtiğime pişman oldum. çünkü vodafone çekim sıkıntısı yaşıyorum neredeyse bütün konuşmalarım yarıda kesiliyor. ve internet çekimi sıfır. 2g ile internet çekimi yok denecek kadar az. hesapladım googl'a tam sekiz dakikada girdi. insanlar on yıllık telefonlarıyla takır takır internette gezinirken ben google'sekiz dakikada anca girebiliyorum. 3g'de evin sadece bir odasının bir köşesinde çok az çekiyor. her internete girmek istediğimde o danın köşesine mi gideceğim. aslında bunları sormak için müşteri hizmetlerini aramıştım ama o kadar kaliteli bir çekimleri var ki adamın dediklerinden hiç birşey anlamadım çünkü yaptığım bütün aramalar kesik kesik geliyor zaten konuşma yarıda kesildi ve ben de bir daha aramadım. vodafone foruma yazdım onlar da yorumumu silmişler.

benim sorum şu vodafone 2g de internet çekmiyor mu?
bir de vodafone'a geçen biri ne zaman başka bir operatöre taşınabilir. vodafofne daki rezilliği yaşadıktan sonra turkcellin kazıklarına döneceğim.kimileri 3 ay diyor kimileri hemen geçebilirsiinz diyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
27 12 2012 tarıhınde aveadan vodofone numaramı taşıdım fakat hattım hala acılmadı ne zaman acılır acıl cevap verırmısınız lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[ bende aynı sorunla karsı karsıyayım telımı degıstım olmadı galaxs s3 var elımde turselldede aynı sorun telsımdede bır aveyayı kulanmadım ona mı gecsem dıyorum ne yapıcagımı sasırdım artık ya cekmeyen telefondan artık bunaldım bırı sorunca telın nıye kapalıydı dıyemıyo telesekreter not bıraktım ıkı üç kez deneyın lautfen dıye ne komık dımı bu soreuna bır deseler artık

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=58960]sinnerxx[/MENTION] benim avea hattım kontör yüklemediğimden dolayı iptal oldu, bu hattı vodafone'a taşıyabilir miyiz? İptal olması sorun çıkarır mı?

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
@sinnerxx benim avea hattım kontör yüklemediğimden dolayı iptal oldu, bu hattı vodafone'a taşıyabilir miyiz? İptal olması sorun çıkarır mı?

İptal olan bir hattı taşıyamazsınız. Taşıma işlemi için hattın diğer operatörde AKTİF olması gerekmektedir.

i
bir de vodafone'a geçen biri ne zaman başka bir operatöre taşınabilir. vodafofne daki rezilliği yaşadıktan sonra turkcellin kazıklarına döneceğim.kimileri 3 ay diyor kimileri hemen geçebilirsiinz diyor.

Ertesi gün geçebilirsiniz. 3 aylık sınır sadece YENİ HATLARDA geçerlidir.

bana her gün 7070 ten aşk falı geliyor nasıl iptal edebilirim

Müşteri Hizmetlerini arayarak TÜM ÖZEL SERVİSLERİ kontrol ettirip işinize yaramayanlar kapatın.

Çok fazla ONLİNE olamayabiliyorum. Ayrıca VODAFONE'daki görevimden ayrılalı 2 sene olmak üzere. Ancak yine de aktif olduğum süreçte bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

Kusura bakmayın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hymaksi yapıyorum daha sonra tekrar deneyin deyip duruyor napmam lazım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Diğer operatörlere göre internet Vodafone da daha pahalı, ben daha önce 8TL sınırsız paket kullanıyordum sonra hesabını bilen tarifesine geçtim (geçiş yaparken M.T. beni internet paketimin iptal olacağı konusunda uyarmadı) bende bilmediğim için paketi kullanmaya başladım baktım internet bitti dedi aradım tekrar M.T. ni bana bu pakete geçtiğim için kimse uyarmadı bilsem geçmezdim dedim, ama sonra yeni paketlerin fiyatını görünce bunun bilerek yapılmadığını anladım. Daha önce 8 TL ye sınırsız kullanırken şimdi 9 TL ye 100 MB veriyorlar neden uyarıp uyandırsınlar ki? Bir süre 9 TL ödesemde sonra internet kullanmamaya karar verdim.
Neyse benim sorum internet paketlerinin fiyatının düşüp düşmeyeceği ve neden bu kadar pahalı olduğudur???

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Gitmiyor diye biliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beni sürekli gizli no, ariyor nasil öğrenirim kim olduğunu yardim edin lütfen

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
*253# tuşlayıp arama yaparsan artık seni kimse gizli numaradan arayamaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
msj hakkım vardı ama benim paketimin hangfisi olduğunu unutdum şimdi yeniden msj hakkı yapmak istiyorum ama yapamıyorum diyer paketden dolayı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende vodafone da çalışmak istiyorum fakat iş özgeçmişim yok mulakata gitmekte kararsızım bu yuzden şansım nedir?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Yine de mülakata cagrildiysan git bence tecrübe olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone sms hakkım ne kadar var diye nasıl ögrenırım bakıye paket ısmı yaz 7999 gonder diyolar ama yazıyorum olmuyor örnek verebilirmisiniz?

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Paket isminin HYMAKSI olduğunu varsayarsak BAKIYE HYMAKSI yazıp 7999a gönderin

truemagic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kapsama alanlarına Şırnak- Uludere- Dağdibi ni de eklerse sevinirim. Askerliğim bitti ama orada iken çok şebekeler gidiyordu. Yazık askerler görüşemiyordu aileleri ile.