Vodafone 3G Modem Deneyimlerim - Rezaleti sizde bilin!

supperclup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar konu tartışmanız ve bilgiler çok güzel , bu arada ölü konuyu hortlattım ama bende vodafone 3g modem aldım 2 3 gün önce ve cok sorunlarım var.

ben web tasarımcıyım ve doğal olarak ftp üzerinden hostinge dosya gönderimi yapıyorum. fakat ne browser üzerinden yazıp bağlanabiliyorum , nede cuteftp & filezilla gibi programlar ile ftp ye bağlanabiliyorum. bunun nedeni ney arkadaşlar. 3g ftp bağlantılarını desteklemiyormu ?
ve arkadaşıma dosya gönderim o ftp ye yüklesin derken msn deki çevrimdışı durumumu çevrimiçi yapınca birde farkettimmi msn'den düşüyorum. yani msnde çevrimiçi olamıyorum. bu 2 soruma bir tahmin yada fikri olan varsa lütfen cevap versin .
şimdiden teşekkürler , iyi çalışmalar

dr.psychopath

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben web tasarımcıyım ve doğal olarak ftp üzerinden hostinge dosya gönderimi yapıyorum. fakat ne browser üzerinden yazıp bağlanabiliyorum , nede cuteftp & filezilla gibi programlar ile ftp ye bağlanabiliyorum. bunun nedeni ney arkadaşlar. 3g ftp bağlantılarını desteklemiyormu ?
ve arkadaşıma dosya gönderim o ftp ye yüklesin derken msn deki çevrimdışı durumumu çevrimiçi yapınca birde farkettimmi msn'den düşüyorum. yani msnde çevrimiçi olamıyorum. bu 2 soruma bir tahmin yada fikri olan varsa lütfen cevap versin .
şimdiden teşekkürler , iyi çalışmalar

bende web tasarımcısım, vodafone 3g aldım (lanet olsun) ama ftp'de hiçbir sorun yok, hatta ben gprs üzerinden bağlantı kuruyorum... Asıl konuyu oraya getirmek istiyorum.

Vodafone'a imza atmadan önce 2 bayii ile görüştüm, bulunduğum konum hakkında bilgi aldım, 3G'nin çekip-çekmemesi konusunda.Sordum, şurda çekermi, burda çekermi?** Eleman çekiyor deyince tamam dedim, onayladım.Modemi taktım, o da ne! 3G'den eser yok, GPRS'ten bağlanıyor, müşteri hizmetlerini aradım (aslında müşteri hizmetleri ile görüşebilen sayılı insanlardan olmalıyım, sabah 10-11 gibi başladığım arama çalışmarı gece 9-10 gibi son buldu) konu hakkında bilgi verdim, bana 70 saat içerisinde bölgenizi inceleyecek bir ekip gelecek dediler. Peki cayma bedeli gibi birşey söz konusu olabilirmi dedim, hayır cevabını alınca vodafone sevgim kat kat arttı. Allah belanı versin senin GSM operatörü gibi ne diyim başka...

Birde arkadaşlar şuna dikkat ettinizmi bilmiyorum, "Dünya'nın 3G öncüsü" diyor araya Türkiye'yi katmıyor, neden? Neden, çünkü Türkiye'de hizmetleri berbatta ondan.Şikayetvar.com'a girin Vodafone'a yapılan şikayetleri bir okuyun sayfalar dolusu şikayet var, ama birkaç tane şikayeti çözmüşler, onlarda basit şeyler.

Hiç kullanamayacağım bir internete her ay para bayılmak insana çok koyuyor, birdaha vodafone bayisinin önünden bile geçmem artık.Bence Vodafone bu işi bırakıp mısır cipsi falan üretsin, belki daha çok ciro yapar...
Turkcell parasını alır ama hizmetinide verir, şimdi diyorum keşke bekleseydimde Turkcell alsaydım, teşekkürler vodafone bana çok iyi bir 3g deneyimi yaşattın...

**(Eskişehir-Odunpazarı)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sorun neymiş tam anlamadım iyimi çekmiyor :S

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hiç biri Yaramaz Arkadaşım Aldı Aldıgına Pısman Oldu bı Çekiyor bi Çekmiyor :)=

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
şuan 3g yeni olduğu için tam oturmadı hiç bişe, 1 sene sonra anca oturur, belki o zaman limitsizde yaparlar hızlı internetli o zaman herkes geçer ttneti bırakıp

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
3G için erken bence daha. sistemin iyice oturması gerekiyor. ayrıca fiyatlar da pahalı bence.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Turkcell' den şaşmayın.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardeş bişeye daha dikkat et TÜRKCELDE 2 çeşit vın varmış biri 150 lira civrında yavaş olan dieride 3G HIZLI OLAN YAVAŞ OLANI OKUTMASINLAR :yes:DİKKATLİ OLUN

Yok benim aldığım zaman VINN yoktu Turcell Connect 3G/EDGE modem diye geçiyodu adı.

Aşağıdaki resimlerde de gördüğüm max. hız Turkcellde

6012_124813243040_691558040_2356580_7894227_n.jpg

IDM ile max. download miktarı

6012_124813238040_691558040_2356579_8292144_n.jpg

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
En az 1 sene geçmeli ki,düzene girsin. kapsama genişlesin hem de fiyatı ucuzlasın.

Asalsayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kocaeli / İzmit , Kocaeli / Bekirpaşa ve İstanbul / Adalar / heybeliada & büyükadada vodafone 3g kullandım, kullanıyorum. Bağlantı hızı çok güzel. upload ve downloadlarda 3-4 mbiti görüyorum. 5 gb limit yetersiz. Neyseki fatura stop var ...

3g baglantıda ne yaptıysam bir türlü ftp ile bağlantı sağlayamıyorum. Tüm programları ve dos > ftp yi denedim sonuc yok maalesef.

alpout79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:hammer:Dikkat mobil modem alacak ARKADAŞLAR 3 ÜNÜDE DENEDİM KAMPANYALARINA BAKTIM...24 AY TAHhAÜTLÜ BUTUN KAMPANYALARDAN UZAK DURUN!!3 operatordede durum aynı(SEBEBİ BUTUN KULLANIM HAKLARINI GİZLİ TUTMALARIDIR YANİ İNTERNET HIZI VE FİYATI İLE İSTEDİĞİ GİBİ OYNAMA İMKANINI SİZE İMZALATTIĞI SOZLEŞME İLE KAPTIRIYOrLAR..)SABİT FİYAT YALAN...en iyi çeken vınn,ancak soyle bi durum var 3g heryerde gecerli değil (8mbit hız yani), faturalarda en iyi oturtan gene vınn.ilk 3 ay sabit 29 deyip, 90 tl fatura odeyen bi suru insan var.Avea ya kesinlikle bulasmayın hem çekmiyo hem ping dusuk,fiyatlar turkcelden biraz daha dusuk ama çok değil.(online oyun oynamaya ve hızlı nette surf yapmaya yarar ping).download hızının yuksek olması hızlı olduğu anlamına gelmez...Geniş bant aralığı orantılı olmalıdır.Speedtest.net de netimin hızına bakarak ,goztepede bakırköyde silivride 3 ünüde denedim.aVEA BERBAT....MÜŞTERİ HİZMETLERİ İÇLER ACISI...UZAK DURUN!!
TURKCELL KOL GİBİ FATURA.
vODAFONA GELİNCE,
24 AY TAHHÜTLÜYE VODAFONA GÜVENİP ALIRSANIZ 1000 TL TEKNOSA İNDİRİM ÇEKİ VE MODEM HEDİYE TOPLAMDA 5 GB MI, 6 GB MI AYLIK KULLANIM VERİYOLAR YETER SİZE(BASİT KULANICI İÇİN)AMA 900 UNU 75 TLİK TAKSİTLERE BOLUP ONCEDEN KARTTAN ÇEKİYOLAR 1 YIL SONRA İSE FATURA GELİYO 75 TL(AYLIK KOTAYI GEÇMEZSENİZ)YANİ TOPLAMDA 2 YILDA 1800 TL ODUYOSUNUZ .1000 TL HEDİYE ÇEKİ VE MOBİL MODEMLE NET KARSİLİĞINDA...
GEL GELELİM BEN VODAFONA GUVENMEM FİYATLARI ARTIRIRLAR NETİN HIZINI DUSURURLER DİYOSANIZ.sADECE VODAFONA MAHSUS OLMAK UZERE ON ODEMELİ NET PAKETLERİ VAR.Kİ BEN OLE YAPTIM.EVDE BELEŞ NET (WİRELESSTAN KOMSUNUN NETİNİ KULLANDIĞIM VE İŞYERİNDEDE 8MBİT SINIRSIZ İNTERNET OLDUĞU İÇİN BANA 1 GB AYDA YETER DİYE DÜŞÜNEREK VODAFONUN 3 AY 1 GB TOPLAM 3G OLMAK UZERE MOBİL MODEM KAMPANYASINDAN FAYDALANIP 99 MOBİL MODEM TL +15 VODAFONE HATTI SATIN ALDIM.(20 KONTORLU)
BANA SADECE DISARDA KULLANIM İÇİN YETTİ.
ÇEKİM GUCU VE 3G MUHABBETİNE GELİNCE.HEM AVEA DA HEMDE VINNDA 2,6 MBİTLİK BİR HIZLA (3g olan yerlerde) dosya indirirken
vodafone la 3,6 mbitlik bir hızla download yaptım.ancak upload ve ping gene dusuk.Ayrıca 3g de kesintiler olduğu doğrudur.Bu konuda turkcell daha iyi hizmet veriyor.AYRICA BENDE FORMDA yazan arkadaş gibi mobil modemin uzerinde bulunan anten girşiye çekim gucunnun artacağını dusunuyorum(diğerlerinde yok)birde kota takip ve uyarı programı var yani hesabınızı bilmenize uçuk faturalar odemenize olanak sağlıyan bir program.vodafone la haraket ederseniz kazık yemessiniz gibi geliyo(on odemeli kullanarak)bi ara vodafonun limitsiz tarifesine gecmeyi dusundum ancak adil kullanım hakkı diye bbisey var sınırsız diyo ama 250 mb tı 1 gunde gecince 3g bağantı hızı kayboluyo taakki diğer gune kadar.sadece 1 gunluk on odemeli paket e msj atarak (fazladan 5 tl ) geri geliyo.yani su ttnet adsl imkanlarına ve fiyatına denk gelen bi kampanya yok ama tabe yeni yılda neler olur bilmem...Su an için vodafone onde gibi gozukuyo ...ama turkcell imana gelirde vınn milleti kazıklamayı bırakıp sınırsız tarife sistemi uygularsa adam gibi vodafonun onune gecer.(turkcell bu 3g olayına çok para yatırdığı için biraz zor) hem para hem hizmet derseniz en avantajlı vodafone yıl basşna kadar bence bekleyin ondan sonra alın ne alcaksanız....

Asalsayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone 3g de kesinti yaşamadım açıkçası. Günlük 250mbit sınır değerden haberim olmadı. Bir günde 2,5 gb upload, 4 gb download yaptım ( aynı gün ) hiçbir yavaşlık olmadı. Ping, upload ve downloada göre %20 daha yavaş. Fakat uzaktan eğitimle uğraştığım için daha çok upload & download yapıyorum. ilk ay olduğu için fatura stopa ve ilk 3 aydaki ücretsiz kullanıma güvenerek evde bile 3g kullanıyorum. 2 mbit kablosuz modemli kullandığım adsl baglantım olmasına ragmen. İş amaçlı kullandığım için isterse aylık 500 tl ye mal olsun, yeterki işimi görsün...

byozanask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR BUNLAR SADECE YALAN DOLAN . SADECE REKLAM BUNLAR . FARKETMIYOR . TURKCELL AVEA VADAFONE HEPSİ AYNI ŞEY BAKIN BEN ALDIM VE ALDIGIMA ONBİNKERE PİŞMANIM BEN DENEDIM KULLANDIM İPTALDE EDEMIYORUM BEN ÇOK KÖTÜ DURUMDA MAGDUR OLDUM SİZ ZOR DURUMDA KALMAYIN SAKIN AMA SAKIN ...

BUYRUN BAKIN ARKADAŞLAR BİRDE ŞU LİNK
vadafone3gkazigi2.jpg

Evet arkadaşlar. Hepinize öncelikle merhaba. Tatile gittiğim için uzunca bir zamandır size yazamamıştım ve internetede girememiştim. Eski laptopuma 3g modem almak istememle başladı herşey...

Önce Turkcell'e gittim. Sizin adınızı, soyadınızı ve telefonunuzu yazın biz sizi haberdar edeceğiz dediler. Bazıları ise elimizde kalmadı demekle yetindi.

Avea'nın böyle bir hizmeti olduğundan haberim bile yoktu. Orayada sordum. Elimizde kalmadı dedi.

Üstüne üstük sorduğum yerler öyle basit bayiler de değildi. Hepsi İzmir'deki önemli bayilerdi. Kipadakiler, Forum bornovadakiler...

Sonunda Vodafone'a gittim. Bilgisiyar kampanyasını öğrendim. Hazır fırsat bu fırsat diye düşündüm ve siyah modemden almaya karar verdim. Allah'tan vodafone net bir süre söyledide almaya karar verdim. 2 günlük beklemenin sonunda bir modemim ve yepyeni bir bilgisiyarım(laptop) oldu. Hani reklamda Ali Sabancı diyor ya "0 hatayla uçacaksın." diye. Öyle bir şey yok.
Bilmiyorum yoksa ben mi çok şanssızım?:blink:

akura85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VODAFONE 3G Modem İle Anca Edge Hızına Ulaşılabiliyor
Firmanızın Taksim şubesinde 5 Gb’lık bir internet paketi aldım. Tabiki Vodafone 3G modem ile birlikte. Yaptığınız reklamlarda bu 3G modem ile her yerde 3G hızıyla internete bağlanılabilineceğini söylüyordunuz. Bende bu reklamlarınıza kanıp aldım ancak bırakın 3G’yi Edge hızıyla bile internete bağlanamıyorum.
Bu arada oturduğum yer ise İstanbul-Başakşehir-Onurkent .Yani Türkiye’nin kalbi olan İstanbul’da bile bu hizmetinizden yararlanamıyorsam ne diye her ay 55 TL cebimden vereyim ki size.
Ayrıca bu konuyla ilgili Vodafone müşteri hizmetlerini bir kaç kez aramama rağmen onlarda konuyu geçiştirdiler. Aboneliğimin iptalini istedim olmaz dediler.18 aylık tüm bedeli öderseniz ancak o şekilde aboneliğiniz iptal olur diyorlar. Böyle komik bir şey mi olur.
Üstelik aboneliğimi yaptırdığım şubenizde bana bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Lütfen bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapın ve beni Vodafone 3G’nin şu kaplumbağa hızından kurtarın.”

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
ARKADAŞLAR BUNLAR SADECE YALAN DOLAN . SADECE REKLAM BUNLAR . FARKETMIYOR . TURKCELL AVEA VADAFONE HEPSİ AYNI ŞEY BAKIN BEN ALDIM VE ALDIGIMA ONBİNKERE PİŞMANIM BEN DENEDIM KULLANDIM İPTALDE EDEMIYORUM BEN ÇOK KÖTÜ DURUMDA MAGDUR OLDUM SİZ ZOR DURUMDA KALMAYIN SAKIN AMA SAKIN ...

BUYRUN BAKIN ARKADAŞLAR BİRDE ŞU LİNK
vadafone3gkazigi2.jpg

Kullanmasını bilmezsen olmaz tabii..

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla arkadaşlar herkes şu şu iyi demiş ama alakası yok yani bulunduğunuz yerlerde 3g şebekesi olmalı ben menemen ' deyim sağımda solumda binalar var her tarafım kapalı interner hızı gayet iyi vodafone ile (ben 3g kullanmıyorum arkadaşın 3g modemi arada alıyorum kotasını dolduramayınca:-)

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Vodafone 3G kullaniyorum.
Bağlantı hızından memnunum.
Ancak FTP bağlantı sağlayamadım hiç bir programla. ADSL bağlantım da olduğu için bunun çözümü üzerinde çok fazla uğraşmadım, müşteri hizmetlerini aramadım mesela...
Bir de 5 GB kota yetersiz geliyor zaman zaman.
Bir kaç kez 3G bağlantının olmadığı yerde edge bağlandım. Edge bağlantıda da bariz bir hız sorunu yaşamadığımı belirtmeliyim.
USB modem alıp laptop ile kullanacaklara tavsiyem; modemi doğrudan bilgisayara bağlamaktansa uzatma kablosuyla veya kablolu bir usb çoğaltıcıyla kullanın. Yoksa bilgisayarın yanında veya arkasındaki kocaman çıkıntı kullanım esnasında kesinlikle bir yerlere takılıyor. Arızaya veya modemin yerinden oynamasına, bağlantının kesilmesine neden oluyor.

Cemetery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana Turkcell 3G modem hediye gelmişti çok şanslıyım bu yönden.

en sağlıklısı tabii türkcell. Her şekilde. Şöyle diyim oyunlardaki premium hesapları bile Turkcell hattım sayesinde mobil ödemeyle alıyorum. İyiki varsın Turkcell. Arada mesajların gitmesede :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
BEnce en iyisi Vodafone. maximum 100 lira geliyo ne kadar kota aşarsan aş. Ama taahhüt imzalandığı için, kapattırsan ya da kullanmasan bile o parayı alıyorlar :D iğrenç bi sistem.

Bu arada ben maximum 10 MBit'e çıktım. Speedtest'de falan abuk subuk değerler verebiliyo. Yabancı bi sitede 20 MBit gösterdi ama bilmiyorum. Server'dan da alakalı tabii ama. Download hızı max kaç gördünüz?

Asalsayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ftp bağlantı sorununu bende yaşadım, windows güvenlik duvarını kapatırsan ftp hesabına erişebilirsin. Ftp hesabına erişeyim derken bilgisayarına virüs toplama, 3g modemlerin firewalll olayı maalesef yok. Adsl modeme göre daha çok virüs alıyorlar. Kişisel firewall programı kurarak, firewall güvenlik seviyeni hem yükseltip hem de ftp programına erişim izni verebilirsin.

En yüksek yakaladığım download hızı ise 680 k.byte / saniye oldu.

Bu aralar yoğun kullanım olan akşam saatlerinde bağlantıda dalgalanmalar yaşıyorum. Tek sıkıntım şuan için bu.

expkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , Aralık 2009 da VShopa gittim ve mobil modem satın almak istedim evde bazı nedenlerden dolayı ttneti kapattırdım ve mobil modeme geçmek istedim (işim gereği) tarifelere baktım evet alınabilir dedim. Velhasıl 5 GB kotalı (Aylık 45TL) ile 18 ay Tahaddütlü ve ilk 3 ay kotayı geçmedikçe ücretsiz.. olarak satın aldım sonra eve gittim (Kocaeli / Karamürsel) evim merkezde diye seviniyorum bağlantı hızı en iyi şekilde olur internetim hızlı olur diye neyse bilgisayarıma kurdum cihazı ve ne göreyim "VODAFONE TR GRPS" yada bazen "EDGE" butür yavaş ve iğrenç bağlantılara mı ayda 45 lira vericem diye düşünürken soluğu Vshop' ta aldım.
Aralık ayının sonunda 3g karamürsele gelicek dedi bende tamam o zaman 1 hafta kalmış beklerim dedim. Çünkü reklamlarda görüyorum her an her yerde dilediğin an 3g hızında internet diyerek insanları kandırıyorlar gel gelelim şubat ayının 25 i olmuş hala 3g yi bırakın hiçg yok kaç kez mail attım ve telefon ile müş. hizmetlerini aradım 72 saat içinde döneceklerini söylediler fakat kaç 72 saat geçti bir mesaj bile gelmedi 60000 kişilik bir ilçede sen bu hizmeti veremiyorsan ne diyebilirim ki ben vodafone 'a Vshop daki çalışan bayan bile söyledi Turkcell den alın onun Karamürsel'de var dedi ama biz reklamlara inandık ve resmen dolandırıldık kapatmaya kapatamıyorsun hem ceza hemde 18 ayın tüm parasını tek seferde istiyorlar ayrıca ilk 3 ay ücretsiz falan değil ilk ay 14 tl vergi ikinci a y 7 tl vergi ödedim 3. ay ne gelcek hiçbir fikrim yok tüketici haklarına gidicem bugun ve yasal olarak ne gerekiyorsa yaptırıcam artık !

Evet arkadaşlar bu sayfada Vodafone ile ilgili ne yazılıysa doğrudur şüpheniz olmasın yaşayan bilir, aynı hataya düşmeyin Vodafone kurbanı olmayın!..

geos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet hattımı kapatıp mobil modem kullanmayı düşünüyorum.vodafone hattım var.turkcell vınn kullanabilirmiyim pc'de internet için?

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende vodafone 3g mobil modem kullanıyorum gayet iyi vınn modem için aynı şeyi söyleyemicem çünkü kullanmadım ama duyduğum kadarıyla bazı bölgelerde iyi çekiyormuş

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Vallaha 5. ay bitti, 6.ayı kullanıyorum. Yaşasın vodafone :)

Kim ne derse desin, 4 firmadan da hem modem hem hat kullandım (ttnet-avea-turkcell-vodafone) değişik şehirlerde, değişik yerlerde kullandım... En iyisi vodafone, tarafsız bir şekilde söyleyebilirim. Ama karar sizin tabiki. :)

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ftp bağlantı sorununu bende yaşadım, windows güvenlik duvarını kapatırsan ftp hesabına erişebilirsin. Ftp hesabına erişeyim derken bilgisayarına virüs toplama, 3g modemlerin firewalll olayı maalesef yok. Adsl modeme göre daha çok virüs alıyorlar. Kişisel firewall programı kurarak, firewall güvenlik seviyeni hem yükseltip hem de ftp programına erişim izni verebilirsin.

En yüksek yakaladığım download hızı ise 680 k.byte / saniye oldu.

Bu aralar yoğun kullanım olan akşam saatlerinde bağlantıda dalgalanmalar yaşıyorum. Tek sıkıntım şuan için bu.

Teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi yaptım. İşe yaradı.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
3g konusunda turkcell den şaşmayın. Çoğu yerde çekiyor turkcell, hele kimi turkcell ' in 3g sinin çektiği yerde avea nın normal hat bile çekmiyor :D

dr.psychopath

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar , Aralık 2009 da VShopa gittim ve mobil modem satın almak istedim evde bazı nedenlerden dolayı ttneti kapattırdım ve mobil modeme geçmek istedim (işim gereği) tarifelere baktım evet alınabilir dedim. Velhasıl 5 GB kotalı (Aylık 45TL) ile 18 ay Tahaddütlü ve ilk 3 ay kotayı geçmedikçe ücretsiz.. olarak satın aldım sonra eve gittim (Kocaeli / Karamürsel) evim merkezde diye seviniyorum bağlantı hızı en iyi şekilde olur internetim hızlı olur diye neyse bilgisayarıma kurdum cihazı ve ne göreyim "VODAFONE TR GRPS" yada bazen "EDGE" butür yavaş ve iğrenç bağlantılara mı ayda 45 lira vericem diye düşünürken soluğu Vshop' ta aldım.
Aralık ayının sonunda 3g karamürsele gelicek dedi bende tamam o zaman 1 hafta kalmış beklerim dedim. Çünkü reklamlarda görüyorum her an her yerde dilediğin an 3g hızında internet diyerek insanları kandırıyorlar gel gelelim şubat ayının 25 i olmuş hala 3g yi bırakın hiçg yok kaç kez mail attım ve telefon ile müş. hizmetlerini aradım 72 saat içinde döneceklerini söylediler fakat kaç 72 saat geçti bir mesaj bile gelmedi 60000 kişilik bir ilçede sen bu hizmeti veremiyorsan ne diyebilirim ki ben vodafone 'a Vshop daki çalışan bayan bile söyledi Turkcell den alın onun Karamürsel'de var dedi ama biz reklamlara inandık ve resmen dolandırıldık kapatmaya kapatamıyorsun hem ceza hemde 18 ayın tüm parasını tek seferde istiyorlar ayrıca ilk 3 ay ücretsiz falan değil ilk ay 14 tl vergi ikinci a y 7 tl vergi ödedim 3. ay ne gelcek hiçbir fikrim yok tüketici haklarına gidicem bugun ve yasal olarak ne gerekiyorsa yaptırıcam artık !

Evet arkadaşlar bu sayfada Vodafone ile ilgili ne yazılıysa doğrudur şüpheniz olmasın yaşayan bilir, aynı hataya düşmeyin Vodafone kurbanı olmayın!..

45 TL diye almışsınız ama kdv ve öiv direk 45 TL üzerine eklenecek, buda size 55 TL gibi bir aylık ücrete mal olacak...

Vodafone çok sağolsun, bundan sonra kimseye tavsiye etmiyorum, bazı bölgelerde hizmeti güzel olabilir ama fiyat politikası taahhütlü müşteriyi tamamen ezmeye yönelik...