VLC Media Player 2.0 Final! 19 Şubat 2012

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
VLC reaches 2.0

VLC 2.0 "Twoflower" is a major new version of our popular media player.
largeVLC.png

With faster decoding on multi-core, GPU, and mobile hardware and the ability to open more formats, notably professional, HD and 10bits codecs, 2.0 is a major upgrade for VLC.
Twoflower has a new rendering pipeline for video, with higher quality subtitles, and new video filters to enhance your videos.
It supports many new devices and BluRay Discs (experimental).
Completely reworked Mac and Web interfaces and improvements in the other interfaces make VLC easier than ever to use.
Twoflower fixes several hundreds of bugs, in more than 7000 commits from 160 volunteers.

İndirin

Extra Bilgi: VLC Media Player

Hazırlayan: [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Güzel bir arayüz önerebilirmisinz arkadaşlar birde 5+1 ayarlarını falan yapamadım.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bir sonraki videoyu işaretleme playeri yeniden açıtıgımda kaldıgı yerden devam etme wmr 9 renderless ayarı 5+1 ayarı renklendirme ayarı gibi bir çok ayarı bulamadım yok hepsine baktım. Bunlar olmadan 2.0 sürüm yapmışlar yetersiz değilmi sizce. ayrıca ayarları özelleştirdigimde vlc media player 3-4 kez çöktü resetlemek zorunda kaldım. ama yinede çok güzel ayarları var. Mesela mouse 'un sag tuşunu sürükleyince ileri sarıyor fakat ayarlarla oynadım oda iptal oldu. Nasıl birşey anlamadım. Space tuşuyla pause yaptıgımda duruyor oynuyor 2 kez sonra pause yapıyor. Sitesinden tema paketi indirdim. İçinden iğrenç temalar çıktı bir tane bile iyi bulamadım default temaya geri döndüm.. Bunlar sadece bendemi oluyor acaba?....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

:) Yeni Sürümde Dil Seçenekleri ile Bir Bilgi Göremedim O Yüzden İndiren Arkadaşlara Soruyorum Türkçe Desteği Varmı Yeni Sürümde? Çünkü Halı Hazırda ki 1.11 Türkçe Versiyonun Üzerine Uptade Etmiyor .!

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
:) Yeni Sürümde Dil Seçenekleri ile Bir Bilgi Göremedim O Yüzden İndiren Arkadaşlara Soruyorum Türkçe Desteği Varmı Yeni Sürümde? Çünkü Halı Hazırda ki 1.11 Türkçe Versiyonun Üzerine Uptade Etmiyor .!

indirip kurunca Türkçe kuruluyor :)

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
alttaki menünün boyunu kısaltmışlar çok yabancı geldi bana bu haliyle. Bazı filmlerin altyazılarını türkçe göstermiyordu umarım bu sorun halledilmiştir.
edit:
Ses düzeyi makimum 0 e çekilmiş

madcem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VLC herşeyi açıyor tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu vlc medya playerin videoyu hızlandırma sürümünü yazarmısınız. şimdi ileri tuşuna basıldığı zaman videoyu hızklı yürütüyor ve videonun sesi değişiyor acil ihtiyacım var o programa şimdiden tşk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
programi birkac senedir kullaniyorum bir cok eksigi var gibi ozellikle tema cok dandik windows klasik gibi fakat diger programlarla kiyasladigimda mecburen geri donmek zorunda kaliyorum bir arkadasin dedigi gibi video kaldigi yerden devam etmiyor bookmark olayi karisik kullanisli degil ama her videoyu oynatiyor ve goruntu ayarlarini kendiniz cok guzel ayalayabiliyorsunuz hafif falan ben muziklerimi de bununla dinliyorum keske arayuz daha modern olsaydi ben firefoxdaki temalar gibi temalar olsa daha sik olur diye dusunuyorum haydi turkiyedeki gelistirici arkadaslar bizde dunyaya gosterelim kendimizi