Vistada Flash sorunuuu

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bir süredir ''Misrosoft Windows Vista'' İşletim Sistemi kullanıyorum ve hiçbişekilde Flash programını kuramadım. >X< Mozillada ve Operadada ayrı ayrı denedim belki farklı sonuçlar alırım die ama sonuç hep aynı!Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkür Ederim...

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nasıl kuramadın.Ben vistayı kurdum flashıda indirip kurdum hiçbir sorun yok.Sende ne hata çıkıyor.flash player uninstaller ile bozuk flashı kaldırıp flash player 9 activex i yükle...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
blogger dedi ki:
Nasıl kuramadın.Ben vistayı kurdum flashıda indirip kurdum hiçbir sorun yok.Sende ne hata çıkıyor.flash player uninstaller ile bozuk flashı kaldırıp flash player 9 activex i yükle...
ya çok teşekkür ederim gerçekten minnettarım...
dediğiniz gibi yaptım ve artık sorunsuz flashlar görüntüleniyor...
tekrar teşekkürler

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Önemli değil.Eğer flash yüklü olduğu halde flash video vs. izleyemiyosan flash player uninstaller ile flashı kaldırıp yeniden kur..Flashı elle kaldıramazsın...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
blogger dedi ki:
Önemli değil.Eğer flash yüklü olduğu halde flash video vs. izleyemiyosan flash player uninstaller ile flashı kaldırıp yeniden kur..Flashı elle kaldıramazsın...
hemen hemen her wideo açılıyor fakat media player destekli videoları açmıyor media player kurulu olmasına rağmen görmüyor.''Media Playerı kurun'' hatası veriyo :S

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Media playeri yapılandırmamış olabilirsin..