Vista service pack 1 kurulmuyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cepo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar yeni indirdim vistaservice pack 1 türkçe 32 bit lik olanı ama ne yaptıysam kurulmaya başlamadı acaba ne yapmam gerekir kurmak için...saygılarımla yardımlarınızı bekliyorum.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hatasını yazsaydın daha iyi olurdu. Birçok nedenni olabilir. Bide vista sürücünde ne kadar boş yer olduğunu yazarsan iyi olur

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yani gösterebileceğim bir hata çıkartımıyor kur diyorum yada uzerine gelip çift tıklıyorum ama olmuyor.hiç bir işlem yapmıyor.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
o da güzel :D sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de belki işe yarar

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
işte bunuda denedim olmadı hayretler içerisindeyim... çok garip bence. ultimate kulanıyorum acaba onunlamı alakalı...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yok değildir, dil uyuşmazlığı falan da gelmiyo, en azından setup açılırdı bi hata çıkardı. sanmıyorum ama bide güvenli kipten denesen.?

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kafayı yiyeceğim en sonunda yaa dediğin gibi yaptım güvenli moda açtım yine aynı tık yok. 12,5 gb boşyer var o 7 gb istiyormuş. gene olmadı anlamadım..ço0k ilginç

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sistem orjinal mı? x86 yada x64 oldugundan emin misin vistanın ?

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sistem orjinal değil. ultimate kulanıyorum 32 bir. x86 ya eşit değilmi.. sistemin orjinaliği ile alakası yokssanırım çünkü nete araştırdım sistemi orjinal olupta bu sorunu yaşayanlar var...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pc ni beğenmemiştir belki de :D bende uzun süre vista kullandım ama 2-3 formattan sonra harddiski görmemeye başladı yüklemede bende mecbur xp yükledim :D

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yaw konu hakında bilgisi olan yokmu yada bu tarz bir sorun yaşayıpta çözen varsa paylaşabilirmi acaba...

herman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+sorunun cpc neonlar tutmuyor öncelikle bir program amaclığyla temizle sistem kayıt defteri olumsuz etkilenmiş olabilir öncelikle vereceğim programı kur ve düzelt sonra yüklemeyi denersin oda olmasa vısta cd kesinlikle değiştirmeni öneriyorum (orjinal bile bozulabiliyor) adwanced wındovs care

herman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca bunlarda başarılı olamadınsa son çağre önemli dosyaları kopyala sana ayit olan dosyaları pc format et xp yükle yüklemeyi bitirince hiç bir ayarlarına girmeden (ekran kartın ses kartın ayrı bunları yükle ) sonra vistayı birde öyle dene mutlaka olması gerekiyor

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herman sağol dostum dediklerini hemen yapıp deniyeceğim bilgiler için çok teşekkürler.

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yine olmadı maalesef ben bunu bu gidişle yukleyemeyeceğim ve sanırım full service pack çıkmasını bekliyeceğm.tabi bir çözüm yolu bulamassak.

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaw başından böyle bir sorun geçen yokmu acaba...

Reaksiyon puanı
189
şunu da deneyebilirsin denetim masasından kullanıcı hesaplarından kullanıcı denetimini devre dışı bırak bazı programlar veya kurulumlar bu kullanıcı denetiminden dolayı başlamıyor veya kurulmuyor...

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
maalesef denedim bunuda ama olmadı artık sanırım full service pack 1 in çıkmasını bekliyeceğim...

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben hem notebook'uma hemde desktop pc'm üzerine vista için olan her iki servis pack'ide kurdum ve kullandım.Sana verilen hatanın ne oldugunu yazsan yada nerede ne söylendigini yazsan belki yardımcı olabiliriz ama çözüm üretemiyoruz bu yüzden ...

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Wolker dedi ki:
ben hem notebook'uma hemde desktop pc'm üzerine vista için olan her iki servis pack'ide kurdum ve kullandım.Sana verilen hatanın ne oldugunu yazsan yada nerede ne söylendigini yazsan belki yardımcı olabiliriz ama çözüm üretemiyoruz bu yüzden ...
Hiçbir hata vermiyor, bende de aynı şey oluyor. Programı açmaya çalışıyorsun bin türlü yol denedim anlattıklarınızın dışında olmadı, bendeki dosyanın bozuk olma ihtimalini de düşünüp arkadaşın kurduğu dosyayı kullandım sonuç değişmiyor, SDN'de mutlaka vardır çözüm bilen, ben de bekliyorum cevapları, teşekkürler.