Vista 64 Bit Sorunları

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yanlışın var muhterem.. sp1 den sonra 8 gb a kadar destekliyor kendim kullanıyorum.. Sp1 kurulu değilse microsoftun sitesine girerek indirebilirsin.. O zaman düzelecektir..

32 bit işletim sistemleri 3 gb dan fazlasına destek vermez. sp1 de olsa sp2 de olsa yapıcak bişi yok. senin yanlışın var.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim bir problemim var

Dün 16 gb kingston flash bellek aldım evimde Vista Ultimate 64 Bit kullanıyorum flashı pc ye taktıgımda normal görüyor bişey atıyorum tahmini kalan süreyi hesaplarken kilitleniyor , biçimlendir diyorum biçimlendirme işlemi tamamlanamadı diyor , cok küçük bir dosya atılıyor (3-5 mb) attıktan sonra bu seferde onlara ulaşamıyorum flash disk'teki alan 0 byte diyor .

Önce flash bozuk sandım daha sonra Viste Home Premium ve Xp kurulu pc'lerde denedim sorunsuz çalıştı

Sorunun çözümü flash'ı duvardan duvara fırlatıp parçalamak mıdır ? Yoksa daha farklı bir çözümü var mıdır ?
belki inanmıcaksın ama aynı sorun bendede var ve sadece kingstone markalı belleklerde oluyo. :S

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

İlginç bir sorun zira flash kart okuyucusunda zamanında bir sorun yaşamıştım. ürünü bilgisayara bağladıktan sonra sürücüsünü windows update üzerinden güncellemeyi deneyebilir misiniz desem işe yarar mı acaba? Araştırmaya devam ediyorum.

Kolay gelsin,

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Malesef update ile olmuyor bende araştırıyorum ama bişey bulabileceğimi sanmıyorum tek umudum sizsiniz :)