• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Virüssüz İşletim Sistemi :D

gel bakalım otek72 kardeş
sen de linux padawan'ı ol :D

302386391_fcaa134943.jpg

bir süredir yokdum cevaplarınızı vereyim tek tek..

Cunku windows otomatik tanıyamıyor cogu surucuyu.

bu konuda bişey demiyeyim ama joystickime kadar otomatik tanıyor neyse..

XP 2002 yılı teknolojisi, 2002 yılındaki Linux sistemleri belleksiz bile, hadi seni kırmayalım 16MB bellek ile kullanıyorduk.

mesajda da belirttiğim gibi 2010 da ram meselesi yapan linuxa gecsin ztn..

Senin gibi bir korsan için demesi kolay, nasılsa beleş indirip kıracaksın ve öyle kullanacaksın

gözünü seveyim cracker'cıkların..

FFF
TSRh
CORE
Bidjan
ROR
SSG
ORiON
REVENGE
PARADOX
SnD
Razor1911
vsvsvsvs...

Çağ atlayan o oyunları yazan firmalar ve kişiler, sende oynayarak çağ atladığını sana dur.

linux ile windows arasındaki en güncel oyunlara bakarak kaç yıl geride olduğunuzu anlayabilirsin.. evet oyunu yapanlar grafikde bir çağ atlamışlar bizde keyfini yaşayarak çağdan geri kalmıyoruz.. :thumbup1:

gördüğün gibi sadece 1,5 yıl içinde 2005'teki windows oyunları klasmanına geçmiş durumda

diyosun :devil2:

arkadaşlar bu adam windows için çalışıyor merak etmeyin
ya da fanatik bu fanatik

kimin fanatik olduğu belli..

senin verdiğin resim oyunun ilk versiyonundan kalma

counter strike da 1.0 yani ilk sürümü 1999 daki..

bu arada al sana bir de yarış oyunu
corvette_cw.jpg

oha arabaya bak woww :devil2:

buda windowsdan :

104330_directx-11-dirt-2.jpg

windowsta yüksek çözünürlüklü cracksiz oyun oynamak istiyosanız sizi mmo lara davet ediyorum :)

windowsta yüksek çözünürlüklü cracksiz oyun oynamak istiyosanız sizi mmo lara davet ediyorum

world of warcraft gibi para ile çalışan oyunlarıda private crack serverlarına girip oynayabilirsiniz.. ayrıca google a mmo yazınca MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI çıkıyor MMORPG yazsan daha iyi olurdu..

world of warcraft gibi para ile çalışan oyunlarıda private crack serverlarına girip oynayabilirsiniz.. ayrıca google a mmo yazınca MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI çıkıyor MMORPG yazsan daha iyi olurdu..
mmo sadece mmorpg den ibaret değildir o yüzden mmo olarak geniş yazdım (mmofps mmosci-fi diye devam eder)
world of warcraft gibi para ile çalışan oyunlarıda private crack serverlarına girip oynayabilirsiniz
aion wow vs. örnekler çoğaltılabilir hatta all point bulletin çıksa onun da private serverını yaparlar adamlar artık gelişen teknolojiyle server pc rahatca oluşturabiliyolar