ikspi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 27
virüssüz olduğunu biliyordum da windowstaki her şeyi yapabildiğimizi bilmiyordum.
Keşke daha yaygın olsa.
Keşke daha yaygın olsa.
senin sözlerine ve görüşlerine katılan oldumu yaf bu konuda :dirol:
adamın amacını anlamamışsınki daha anlamadığın bişeye cevap veriyor sonra arkasındayım diyorsun :clap:
konuyu açan ben olmasaydım yorum bile yapmayacaktın
Biraz saygısız insanlar olsa da pek sorun olmuyor.
Salak muamelesi yaptığınız Türk halkı oldukça zeki bir halktır.
Bırakın da salak sandığınız Türk halkına Linux'u profesyoneller öğretsin, lütfen.
Bir elitler tabakasının sanki avamdan insanlara yukardan bakıp da alay etmesi gibi bir durum var...
yazmayayım dedim konuyu kapattıracak birşey yazıyorum.Pekala...
Siz Linux'u, basitleştireceğiz diye yanlış tanıtmaya devam edin. Ben de doğru tanıtmaya çalışıyorum. Benim gibiler olduğu sürece de bu döngü devam edecektir. İnsanlara Linux'u virüssüz gibi komik bir ifadeyle anlatmaya devam ettiğiniz sürece yanılan siz olacaksınız. Maksat Linux'u Windows'laştırmak değil, Linux'u tanıtmak. Bir gün bu amacı edinmeniz dileği ile...
It’s easy to install, free of viruses and
perfect for laptops and desktops.
Yukardaki yazı orjinal LINUX UBUNTU STANDART EDITION CD kapağındaki yazıdır.
Tercümesi de şöyledir.
Kurulumu kolay, virüssüz desktop ve laptop bilgisayarlar için mükemmeldir.
NOKTA.
yazmayayım dedim konuyu kapattıracak birşey yazıyorum.
yanlıs tanıtılan birşey yok... sisteme zarar vermiyorsa zararı yoksa virüssüz denir.
Virüssüz denilme olayını kavramayanlara...
It’s easy to install, free of viruses and
perfect for laptops and desktops.
Yukardaki yazı orjinal LINUX UBUNTU STANDART EDITION CD kapağındaki yazıdır.
Tercümesi de şöyledir.
Kurulumu kolay, virüssüz desktop ve laptop bilgisayarlar için mükemmeldir.
Resim alttadır. NOKTA.
Bu da window$ un babası.birçok yerde linuxun babası diye adlandırılan adam değilmiydi bu![]()
Daha nasıl kötü örnek olsun, suç işlemiş ve ceza almış gördüğün gibi. O fotoğrafını da deniz kıyısında değil, hapishanede çektirdi. İyi bak.çocuklara kötü örnek olmuyor
"linüks" değil, "Linuks".
Daha nasıl kötü örnek olsun, suç işlemiş ve ceza almış gördüğün gibi. O fotoğrafını da deniz kıyısında değil, hapishanede çektirdi. İyi bak.
Bu arada yukarıda eklediğin yüzücünün vücut aynı ben, ama tabi benim kollarımda da var kas.
Hayır, Linux kullanıcılarını genelde XXL beden ölçülerine sahip sanırlar, yok öyle birşey demek istedim.haha ne alaka ya şimdikendini yüzücü sanan adamın vücüdu aynı ben desen hadi espiri anlamında dedi dicemde
kendini beğendirmeye mi çalışıyon birilerine
![]()
arkadaş s yerine $ yazmış.. ayrımcılık yapmayarak yorumları okuyalım..
Hayır, Linux kullanıcıları genelde XXL beden ölçülerine sahip sanırlar, yok öyle birşey demek istedim.
penguin, Microsoft'un arama motorlarında aranıp tekelliğini sürdürmesine engel olmak amacıyla kendince bir savaş açmış durumda.
Hepimiz Kahyayız, hepimiz inşaatız. :thumbup:kahya inşaat taktir edilesi bir iş yapıp ellerini taşın altına sokmuşlar.
böyle giderse adamların gizli çekim yatak odası görüntülerini yayınlayacaksınız yaw
bazıları komedi olarak görüyorkahya inşaat taktir edilesi bir iş yapıp ellerini taşın altına sokmuşlar.
Melinda görürse, Bill in halini düşünemiyorum.böyle giderse adamların gizli çekim yatak odası görüntülerini yayınlayacaksınız yaw![]()
Melinda görürse, Bill in halini düşünemiyorum.
billin donlu halini bulamadınız yatak odasını nasıl bulacaksınız
öyle birşey olursa tornavidanın duş alırkenki görüntüleri bile çıkabilir![]()
aynen öyle yaLinus ne yapsın, gösterebileceği bir donu var.