Virüs sorunu

Serkan Demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba dün akşam pc yi kapatmamıştım sabah kalktığımda bir sürü sekme açılmış ekranda Bi mesaj ve ekran soluk hemen Windows defenderı açtım tarama yaptım fakat bişey çıkmadı bu durum beni rahatsız etti nasıl çözebilirim bu durumu ve mesajda şu vardı gönderen kişi auth : hello world
Mesaj ise cracked by rigole thanks to ventaz for the files.

Reaksiyon puanı
427
Merhaba dün akşam pc yi kapatmamıştım sabah kalktığımda bir sürü sekme açılmış ekranda Bi mesaj ve ekran soluk hemen Windows defenderı açtım tarama yaptım fakat bişey çıkmadı bu durum beni rahatsız etti nasıl çözebilirim bu durumu ve mesajda şu vardı gönderen kişi auth : hello world
Mesaj ise cracked by rigole thanks to ventaz for the files.
Dosyalarınız Saldırıya uğramış gibi birşey demişler.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Devam ederse marka lenovo ise yeni modellerden ise recovery yap daha kolay ben formatı öyle atıyorum

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Malwarebytes kur ve tara olmazsa format at olmazsa hddyi çöpe at Yeni hdd al

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Kaspersky freentrials yaz oradan kaspersky total security 30 günlük deneme sürümü indir. Ardında tam tarama yap. Kaspersky güvenli diyoda güvenlidir

Reaksiyon puanı
427
Zarar edermi yada şu an nasıl engellerim sebebi nedir bunun
İlk olarak kaspersky ve malwarebytes indirin.
İnternet bağlantınızı kesin ve güvenli modda başlatın bilgisiyarınızı.Geçici dosyaları silin.Malwarebytes ve kaspersky ile virüs taraması yapın.Büyük ihtimalle gidecektir.Bide şifrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Serkan Demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İlk olarak kaspersky ve malwarebytes indirin.
İnternet bağlantınızı kesin ve güvenli modda başlatın bilgisiyarınızı.Geçici dosyaları silin.Malwarebytes ve kaspersky ile virüs taraması yapın.Büyük ihtimalle gidecektir.Bide şifrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes güvenilir bir antivirüs programıdır
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaspersky freentrials yaz oradan kaspersky total security 30 günlük deneme sürümü indir. Ardında tam tarama yap. Kaspersky güvenli diyoda güvenlidir
Teşekkür ederim

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Plot twist:sen uyurken sana şaka yapmak için o sayfaları kardeşin açmıştır

Serkan Demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
belkide seni daha önceden paniklemek için söylemiştir.Senin farketmeni bekleyememiştir.
Bilmiyorum ama zannetmem ?. Kendiliğinden müzik falanda açılmış birşey olurmu acaba kaspersky den tam aramada yaptım biraz tedirginim şu an format atma şansım yok