arkadaslar bu yılın yenı av test sonucları g-data avıra gene 1 numara lınk burda http://www.av-comparatives.org/image...c_report25.pdf
Bu AV-Comp. 'un Testlerinde nedense 2 Senedir G-Data 1inci Seçiliyo
Panda Şaşırttı Beni
G-data BitDefender'in virüs motorunu kullanıyor
Nod32 Antivirüs ü kullanırken 1 aylık deneme sürümüydü her virüsü yakalayamıyordu tarama yaparken birşey bulmuyodu aviranın son sürümünü yükledim tarattım 4 tane virüs buldu 2 si zararlıydı fena derecede sildim şuan rahatım yani avira bence süper nerede kötü yazılım gerçit vermiyor nod 32 hayal kırıklığına uğradım alıcaksak tam sürüm almalıyız yoksa deneme sürümleri virüsleri trojenleri keylogerları sazla zurnayla çağırıyorevet ESET beklediğim gibi yerlerdeAVİRA nın şemsiyesi altına gir gerisini düşünme :4:
Nod32 Antivirüs ü kullanırken 1 aylık deneme sürümüydü her virüsü yakalayamıyordu tarama yaparken birşey bulmuyodu aviranın son sürümünü yükledim tarattım 4 tane virüs buldu 2 si zararlıydı fena derecede sildim şuan rahatım yani avira bence süper nerede kötü yazılım gerçit vermiyor nod 32 hayal kırıklığına uğradım alıcaksak tam sürüm almalıyız yoksa deneme sürümleri virüsleri trojenleri keylogerları sazla zurnayla çağırıyor
en Az 6 Aydır ESS kurulu Bende
O Kadarda Warez Sitelerde Gezerim Crack ,Patch Ararım Yüklerim
Dedim Sistemi Bi Başka AV'la Taratam
G-Data
Kaspersky
Bitdefender
Avira
ile Tarattım Sonuç: Sistemim Tertemiz
ESS Gerçekten Çok Başarılı Aynı Zamanda Sistemde Kendini Hiç Hissettirmiyor
Ama Bir Püf Noktası Var Bilenler Bilir Gerçi
Eğer Aşağıdaki Resimde Sarı Olarak Vurgulanmış Yerdeki Gibi Ayarlarsanız Savunma 2 Katına Çıkıyor Ama Bu Seferde Performansdan Ödün Veriyorsunuz
![]()
eset kullanan arkadaslar bu ayardan baska güçlendırme ayarları varmı demek bu sekılde ayarlanırsa cok ıyı dıyorsunuz
aslında sız yenı bır konu baslıgı altında eset ayarlar konusu acsanız tum en ıyı ayarları gorsel olarak gostersenız cok ıyı olur benım gıbı tam ayarları bılmeyenler ıcın cok faydalı olursol taraftaki koruma menülerine tek tek bak. orada threat sense altyapısı parametre ayarları kısımları var. oralarda da bir kaç önemli ayar var. onlar da yapılırsa eset virüs kaçırmaz.
ben de eset kullanıyorum. 3 ayda bir kaspersky ve a squared free ile tarıyorum hiç bir şey çıkmıyor.:thumbup1:
Geçen birileri kaspersky'a iyi bitdefendera amatör antivirüsü diyordu testdeki sonuç :
Bitdefender %97.5 yakalama oranı
Kaspersky %97.1 yakalama oranı
sayın ertgun yıllardır dikkat ettiysen birinci seçilen bir program G-DATA ben bir yıldır G-DATA kullanıyorum cok memnunum teknoloji ortaklarına bakarsan ne kadar kalıteli bir yazılım oldugunu gorursun link burda http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.htmlHaklısın kesinlikle :thumbup1:
Bu arada G-Data da yabana atılmayacak kadar başarılı olmaya başladı hakikatten.
sayın ertgun yıllardır dikkat ettiysen birinci seçilen bir program G-DATA ben bir yıldır G-DATA kullanıyorum cok memnunum teknoloji ortaklarına bakarsan ne kadar kalıteli bir yazılım oldugunu gorursun link burda http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html
Bu g-data taramalarda pc yi nekadar kasıyor?
2gb ramli bir makinem var.
Denemek lazım.Bitdefender kurdum bilgisayarı zor kurtardım.Ama ESS'yi silmemiştim![]()
Birde sistem Win 7![]()
Bu Teste Bakarak G-Data Yı Kurdum Kesinlikle Kullanılabilirlik Yok Saçma Sapan İşler Yapıyor Bilgisayarda Ve İnternet Bağlantımı Felç Etti Nedense Torrente izin Vermiyor
.......