Virus programları av test 2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nevrans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
2.Avira :)
Yine şaşırtmadı bni

avea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Microsoft iyi iş çıkarmış.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
advanced+ alan antivirüslerin hepsi iyi programlar belli bi program bağlı kalmamak lazım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu AV-Comp. 'un Testlerinde nedense 2 Senedir G-Data 1inci Seçiliyo

Panda Şaşırttı Beni

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G-data BitDefender'in virüs motorunu kullanıyor

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla G-Data iki tane virüs motoru kullanıyor, biri Bitdefender diğeri ise Avast a ait. Zaten sistemi bu kadar kasmasının en önemli nedenlerinden biri de çift ivirüs motoru kullanması. Fakat virüs yakalama oranları hakikatten çok iyi.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Geçen birileri kaspersky'a iyi bitdefendera amatör antivirüsü diyordu testdeki sonuç :

Bitdefender %97.5 yakalama oranı
Kaspersky %97.1 yakalama oranı

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Linux kullanırım kafamı dinlerim :D Atlamayın :D
Avira göreyim seni :D

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
evet ESET beklediğim gibi yerlerde :D AVİRA nın şemsiyesi altına gir gerisini düşünme :4:

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
evet ESET beklediğim gibi yerlerde :D AVİRA nın şemsiyesi altına gir gerisini düşünme :4:
Nod32 Antivirüs ü kullanırken 1 aylık deneme sürümüydü her virüsü yakalayamıyordu tarama yaparken birşey bulmuyodu aviranın son sürümünü yükledim tarattım 4 tane virüs buldu 2 si zararlıydı fena derecede sildim şuan rahatım yani avira bence süper nerede kötü yazılım gerçit vermiyor nod 32 hayal kırıklığına uğradım alıcaksak tam sürüm almalıyız yoksa deneme sürümleri virüsleri trojenleri keylogerları sazla zurnayla çağırıyor

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nod32 Antivirüs ü kullanırken 1 aylık deneme sürümüydü her virüsü yakalayamıyordu tarama yaparken birşey bulmuyodu aviranın son sürümünü yükledim tarattım 4 tane virüs buldu 2 si zararlıydı fena derecede sildim şuan rahatım yani avira bence süper nerede kötü yazılım gerçit vermiyor nod 32 hayal kırıklığına uğradım alıcaksak tam sürüm almalıyız yoksa deneme sürümleri virüsleri trojenleri keylogerları sazla zurnayla çağırıyor

işte bahsettiğim buydu aha :thumbup::thumbup: (+10)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
en Az 6 Aydır ESS kurulu Bende

O Kadarda Warez Sitelerde Gezerim Crack ,Patch Ararım Yüklerim

Dedim Sistemi Bi Başka AV'la Taratam

G-Data
Kaspersky
Bitdefender
Avira

ile Tarattım Sonuç: Sistemim Tertemiz

ESS Gerçekten Çok Başarılı Aynı Zamanda Sistemde Kendini Hiç Hissettirmiyor

Ama Bir Püf Noktası Var Bilenler Bilir Gerçi

Eğer Aşağıdaki Resimde Sarı Olarak Vurgulanmış Yerdeki Gibi Ayarlarsanız Savunma 2 Katına Çıkıyor Ama Bu Seferde Performansdan Ödün Veriyorsunuz

2d6qk3m.jpg

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
en Az 6 Aydır ESS kurulu Bende

O Kadarda Warez Sitelerde Gezerim Crack ,Patch Ararım Yüklerim

Dedim Sistemi Bi Başka AV'la Taratam

G-Data
Kaspersky
Bitdefender
Avira

ile Tarattım Sonuç: Sistemim Tertemiz

ESS Gerçekten Çok Başarılı Aynı Zamanda Sistemde Kendini Hiç Hissettirmiyor

Ama Bir Püf Noktası Var Bilenler Bilir Gerçi

Eğer Aşağıdaki Resimde Sarı Olarak Vurgulanmış Yerdeki Gibi Ayarlarsanız Savunma 2 Katına Çıkıyor Ama Bu Seferde Performansdan Ödün Veriyorsunuz

2d6qk3m.jpg

sonunda eset kullanmayı gerçekten bilen birisini gördüm. eset piyasadaki en iyi sezgisel savunmaya sahip antivirüs. bence gelişmiş sezgisel taramanın aktif olması performansı da o kadar etkilemiyor.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
eset kullanan arkadaslar bu ayardan baska güçlendırme ayarları varmı demek bu sekılde ayarlanırsa cok ıyı dıyorsunuz

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
eset kullanan arkadaslar bu ayardan baska güçlendırme ayarları varmı demek bu sekılde ayarlanırsa cok ıyı dıyorsunuz

sol taraftaki koruma menülerine tek tek bak. orada threat sense altyapısı parametre ayarları kısımları var. oralarda da bir kaç önemli ayar var. onlar da yapılırsa eset virüs kaçırmaz.

ben de eset kullanıyorum. 3 ayda bir kaspersky ve a squared free ile tarıyorum hiç bir şey çıkmıyor.:thumbup1:

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sol taraftaki koruma menülerine tek tek bak. orada threat sense altyapısı parametre ayarları kısımları var. oralarda da bir kaç önemli ayar var. onlar da yapılırsa eset virüs kaçırmaz.

ben de eset kullanıyorum. 3 ayda bir kaspersky ve a squared free ile tarıyorum hiç bir şey çıkmıyor.:thumbup1:
aslında sız yenı bır konu baslıgı altında eset ayarlar konusu acsanız tum en ıyı ayarları gorsel olarak gostersenız cok ıyı olur benım gıbı tam ayarları bılmeyenler ıcın cok faydalı olur

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Geçen birileri kaspersky'a iyi bitdefendera amatör antivirüsü diyordu testdeki sonuç :

Bitdefender %97.5 yakalama oranı
Kaspersky %97.1 yakalama oranı

Haklısın kesinlikle :thumbup1:

Bu arada G-Data da yabana atılmayacak kadar başarılı olmaya başladı hakikatten.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu virüs programlarını yüklerken sistem performansınızı da göz önünde bulundurun. [ ESET NOD 32 den nefret edenler grubu:lol:]

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
sayın ertgun yıllardır dikkat ettiysen birinci seçilen bir program G-DATA ben bir yıldır G-DATA kullanıyorum cok memnunum teknoloji ortaklarına bakarsan ne kadar kalıteli bir yazılım oldugunu gorursun link burda http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html

Katılıyorum kesinlikle, son zamanlarda bayağı bir atılım yaptı G-Data. Fakat anlamadığım bir şey var, internetten updatelerini indirirken çok kasıyor, yani internet bağlantınızı demek istiyorum. buna bir çare var mı acaba, çünkü bir arkadaşımın bilgisayarına yükledik fakat kaspersky gibi kastı bilgisayarı. özellikle internete bağlanırken

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bu g-data taramalarda pc yi nekadar kasıyor?

2gb ramli bir makinem var.

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu g-data taramalarda pc yi nekadar kasıyor?

2gb ramli bir makinem var.

çift virüs arama motoru kullandığından dolayı diğer antivirüslerden daha çok kasıyor. Fakat virüs bulma oranı yüksek o da bu çift virüs motoru sayesinde. Yani kasma konusunda kastığını söyleyebilirim kesinlikle.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben laptopta kullanıyorum kasma hıssetmedım sıstem tabıkı ıyı olacak en ıyısı G-DATA dowload ederken arastırması kotu degıl vırus buldumu zaten ındırmıyor dırek blokluyor kaspersky ındırırken buluyor dırek karantınaya alıyor G-DATA dırek durduruyor 2gb ram olan rahat kullanır

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Denemek lazım.Bitdefender kurdum bilgisayarı zor kurtardım.Ama ESS'yi silmemiştim :)
Birde sistem Win 7 :D

KülTigin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Denemek lazım.Bitdefender kurdum bilgisayarı zor kurtardım.Ama ESS'yi silmemiştim :)
Birde sistem Win 7 :D

Nasıl yani :confused1: hem Bitdefender hem se ess mi kuruluydu bilgisayarında tam olarak anlayamadım. Üstelik Bitdefender 2010 versiyonları gerçekten performanslı. Zaten yapılan testlerde de çok kötü sonuçlar almamış.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Teste Bakarak G-Data Yı Kurdum Kesinlikle Kullanılabilirlik Yok Saçma Sapan İşler Yapıyor Bilgisayarda Ve İnternet Bağlantımı Felç Etti Nedense Torrente izin Vermiyor

FarmvilleBot Tarzı Programları Virüs Diye Sildi (Aslında Etkileşimli Programlardır Bunlar) G-Data Lab Bunun Çalışmasını Yapmamış Sanırım

Açıkçası Beğenmedim Hiç Kullanışlı Bulmadım
Ha Beğenenler Vardır Onlarada Bişey Diyemem Bir Tek Bende olmuştur Bunlar

KülTigin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu Teste Bakarak G-Data Yı Kurdum Kesinlikle Kullanılabilirlik Yok Saçma Sapan İşler Yapıyor Bilgisayarda Ve İnternet Bağlantımı Felç Etti Nedense Torrente izin Vermiyor

.......

Evet bu G-Data da olan bir problem. Sistemi çok yavaşlatıyor ve internete bağlanırkende cok kasıyor, özellikle güncelleştirmeleri indirirken.