Videolara Partikül (Duman, Kar...vs.) Ekleme

Reaksiyon puanı
30
Açıkça söylüyorum, internette ciddi manada doğru dürüst anlatan olmamış, bilen biri özet geçebilir mi? Zahmetli bir yazı olacak o yüzden uğraşmak istemeyenleri anlayabilirim :p

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Nasıl birşey istediğini biraz daha açarsan Doktor ayağına geldi:D
Bu işlemleri hangi proğramda kullanmak istiyorsun.Ne amaçla kullanacaksın

Reaksiyon puanı
30
Nasıl birşey istediğini biraz daha açarsan Doktor ayağına geldi:D
Bu işlemleri hangi proğramda kullanmak istiyorsun.Ne amaçla kullanacaksın

Uzun süredir LoL videolarını montajlıyorum. :cool: (amatör). Yeni bir kanal açtım ve o kanala baştan savma değil de izleyen şöyle açıp bir daha izlesin istiyorum :p O yüzden, yaklaşık bir aydır hazırlamakta olduğum videoya her türlü efekti eklemek, izleyiciye seyir zevkini yaşatmak istiyorum. Tamamen eğlence amaçlı, herhangi bir gelir elde etmiyorum.

Videoma eklemek istediğim partiküller ise şu videodakilere benzer,

Sanki .png formatlı bir resim gibi videomun önüne koymak istiyorum buna benzer partikülleri.

(İşi bileni bulmuşken sorayım ayıp olacak ama :D)

Şu videoda 02:30'dan sonra ara ara çıkan sarı ışıklar (çizgiler değil ışıklar), ona benzer efektleri de eklemeyi çok isterim :p:p:p

Bilgisayarımda After Effects CS4 ve Sony Vegas Pro 11 yüklü fakat bu iki programı daha önce hiç kullanmadım. Adobe Premiere Pro CS5'i kullanıyorum bir yılı aşkın süredir. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladı o da sağolsun :D Eğer bu efektleri Premiere Pro ile yapabiliyorsak daha bir şahane olur. Onun dışında önerebileceğiniz efekt var ise yazınızı okumaktan daha da bir zevk alacağım :rolleyes:

Edit: Yine çok şey istiyorum biliyorum ama yazmasam içimde kalırdı, aşağıdaki videoda karakterin sağına, üstüne olsun ufak resim / logo eklemiş montager, fakat bu resimler / logolar, nasıl karakteri takip ederek, sanki karakterle bir bütünmüş gibi şey oluyor (doğru kelime ne ki :oops:) 0:16 - 0:21 arasında :)

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Bayağı uzun yazmışsın üniversitede doktora hazırlamak daha kolay:p Bilgisayar oyunları pek ilgi alanım değil o yüzden yazdığın LoL videoları neymiş diye google amcaya sordum;) adını duymuştum ama
Şimdi gelelim asıl meseleye. Adobe premiere yi kullanman büyük avantaj after effectide eklersen çok güzel kombine işler çıkartırsın.
After effectsin efekt bölümünde kar ve yağmur efektleri var zaten ayrıca youtube ye snow greenscreen yazarsan yine yeşil arkaplanlı kar, yağmur ateş, partüküler bulabilirsin

Karekterleri yazıların takip etmesi After effectste Track motion seçeneği var iki ayrı nesneyi birbirine bağlayıp birlikte hareket etmesini sağlıyorsun çok uğraştıracak bir işlem

Araştırayım yeni linkler bulunca haber veririm

ÖRNEK VİDEO

Bu videolar işine yararsa linki burada yalnız 4K 13 gb bilgin olsun

LİNK

KULLANIM VİDEOSU

ihtiyacın olursa yine yazabilirsin.

Reaksiyon puanı
30
Bayağı uzun yazmışsın üniversitede doktora hazırlamak daha kolay:p Bilgisayar oyunları pek ilgi alanım değil o yüzden yazdığın LoL videoları neymiş diye google amcaya sordum;) adını duymuştum ama
Şimdi gelelim asıl meseleye. Adobe premiere yi kullanman büyük avantaj after effectide eklersen çok güzel kombine işler çıkartırsın.
After effectsin efekt bölümünde kar ve yağmur efektleri var zaten ayrıca youtube ye snow greenscreen yazarsan yine yeşil arkaplanlı kar, yağmur ateş, partüküler bulabilirsin

Karekterleri yazıların takip etmesi After effectste Track motion seçeneği var iki ayrı nesneyi birbirine bağlayıp birlikte hareket etmesini sağlıyorsun çok uğraştıracak bir işlem

Araştırayım yeni linkler bulunca haber veririm

ÖRNEK VİDEO

Bu videolar işine yararsa linki burada yalnız 4K 13 gb bilgin olsun

LİNK

KULLANIM VİDEOSU

ihtiyacın olursa yine yazabilirsin.

Vallahi sabahtan beri düzenli olarak sizin online olmanızı bekledim heyecanla. Yanıtınız, yardımınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin :p

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Elimizden gelen birşey olursa tabiki her zaman yardım ederiz.
Kolay gelsin