Video'dan Arka Plan Silme

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Selamun Aleyküm.

Arkadaşlar böyle bir olay var mı acaba :D Hani yapılıyor biliyorum da,çakma bi programla bu yapılır mı acaba ? Öyle bir program falan var mı.:D

Belki baya bi kızacaklar bana aramızda film yapımcısı falan varsa.:) Ulan o işler bir program ile olur mu diye :D

Ama net bi yanıt almam lazım :D Teşekkürler :dirol:

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Adobe Premiere ve Adobe After Effects ile yapabilirsin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arka plan silme derken. Green Screen olayı var onu diyorsan after effect veya sony vegas veya fxhome ile yapabilirsin. Onun dışında bobilerde yaygın olarak gördüğüm videodaki kafayı kesip başka bir videoya ekleme var onu bilmiyorum

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arka plan bariz bir şekilde tek renk ise Örneğin Beyaz Mavi Yeşil gibi bir renk ise çok rahat yaparsın... Ama arkaplan karışık kuruşuk renklerden oluşuyorsa profesyonel programlara ve yeterli bilgiye ihtiyacın olacak...

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arka plan bariz bir şekilde tek renk ise Örneğin Beyaz Mavi Yeşil gibi bir renk ise çok rahat yaparsın... Ama arkaplan karışık kuruşuk renklerden oluşuyorsa profesyonel programlara ve yeterli bilgiye ihtiyacın olacak...

Karışık kuruşuk değilde,bir odanın içerisinde bulunan eşyalar var.Video da arkadaşla gitar çalıyoruz :) Arkada odamda bilgisayarlar felan var onları silmek istiyorum :D

---------- saat 21:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:50 eklenmişti ----------

Arka plan silme derken. Green Screen olayı var onu diyorsan after effect veya sony vegas veya fxhome ile yapabilirsin. Onun dışında bobilerde yaygın olarak gördüğüm videodaki kafayı kesip başka bir videoya ekleme var onu bilmiyorum

Acaba o dediğin programlar la nasıl yapılır gibi bir anlatım felan var mı ?

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
O ismini verdiğimiz programları nette ara Türkçe eğitim kaynaklarıda bulacaksındır, sonra artık havadamı uçmak istersin arkaya uzaymı koymak istersin bilgisayar bilgin ve yeteneğine göre bu programlarla 1 hafta ile 6 ay arasında birşeyler yaparsın, burda bir sürü kriter var bilgisayarınında biraz sağlam olması şart.