Video'da PC sesi çıkmıyor?

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi arkadaşlar benim PC'imde normalde gayet iyi ses çıkıyor fakat DRİVER gözükmüyor yani REALTEK falan yok!

1.Resimde de görüyorsunuz ;

uytuty.jpg

2.Resimde ses aygıtı hatası alıyorum nedense yükleyincede aynı hatayı alıyorum her neyse fakat REALTEK XP Sürümünü yükleyince PC'de ses olmuyor bunun sebebi nedir??

4221incix7321693.jpg

Ve son olarak arkadaşlar ben PC'deki sesleri çıkartmak istiyorum ne yapmalıyım? Driver olmadığı için(daha doğrusu ses çıkıyor fakat driver görünmüyor) videolarda ses çıkmıyor PC sesi..

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
işte hocam yükleyince ses çıkmıyor kulaklığı takmam gerekiyor

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
1- driverlar yüklü değil 2- youtube videolarında ses gelmemesi normal. ben xp kullanırken driverlar yüklü olmasına rağmen çoğu videodan ses gelmiyordu. xp ile uğraşma win 7 ye geç.

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesela bu adamın aga PC sesi çıkıyor anlamadım gitti bende niye çıkmıyor? http://www.youtube.com/watch?v=KjqEnVR2JtE tamam DRİVER yükleyin diyorsunuzda yükleyincede ses gidiyor PC'den

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mesela bu adamın aga PC sesi çıkıyor anlamadım gitti bende niye çıkmıyor? http://www.youtube.com/watch?v=KjqEnVR2JtE tamam DRİVER yükleyin diyorsunuzda yükleyincede ses gidiyor PC'den

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
ses kartının modelini verirmisin kuzen. heralde sen yanlış driver yüklüyosun. bilmiyorsan everest gibi bir programdan bak veya anakarttan bak.

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam hocam hemen veriyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam everest girdimde oradan nereye gireceğim driver ismini bulmak için?

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorun çözülmedide hocam benim muhtemelen driver yükleyince kulaklığa gidiyor yani XP kulaklık driver yüklüyor anca , diğer driver'lar kendisi yüklüyor bunu öğrendim konu kilit arkadaşlar.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
anakart marka modelini yazarmısın ? birde karıştırıcı aygıt olarak tek jakta bağla kulaklığı aynı anda hem hoparlör ve kulaklık bağlarsanda bu olabiliyor öncelik anakart yani kasa arkası çıkışlarda ne varsa sistem ona verir (=