Vee Hadise kaçar!

amidi

Doçent
Katılım
10 Kasım 2010
Mesajlar
631
Reaksiyon puanı
8
Puanları
18
659794_detay.jpg


Vergi belgelerini ortaya koyup koymayacağı merak konusuyken Belçika'ya gitti

Hadise'nin Türkiye'de kazandığı paralarla Belçika'da sıradan bir vatandaş kadar vergi ödediği ve kazancının neredeyse hepsinin kendisine kaldığı, ödemekle yükümlü olduğu vergiyi ödemediği iddia edilmişti.

Hadise'nin bu haberlerle ilgili olarak dün bir basın toplantısı yapması bekleniyordu.

BELÇİKA'YA GİTTİ
Hadise'nin basın toplantısında vergi belgelerini ortaya koyup koymayacağı merak konusu olmuştu. Ancak basın toplantısı yapması beklenen Hadise memleketi Belçika'ya gitti. Ayaklı Gazete'nin haberine göre; uzun zamandır twittter sayfasını kullanmadığı dikkat çeken ve hiçbir şekilde sessizlğini bozmayan Hadise şuanda Belçika'da. Şarkıcının bu hareketi 'Hadise Türkiye'ye dönmek için konunun kapanmasını bekliyor' şeklinde yorumlandı.

habertürk
 
Katılım
11 Haziran 2011
Mesajlar
816
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yaş
37
sokaktakı ayakkabı boyacısı,fabrıkada sırtı terden kurumayan işçi,sabahtan aksama kadar kürek sallamaktan elleri nasır olan çiftçi vergisini öder.böyle tipler ödemez.türküm diye bıde ortada dolasır.dinlemeyin kardesım sizde şu karıyı.ben zaten sevmıyorum ve dınlemıyorum.
 

speedy

Doçent
Katılım
24 Mart 2011
Mesajlar
594
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
ne sandınız bunları dinleyenlere vatan haini derim zaten ben en baştan. Orda adam yerine bile konmadığın için burda albüm çıkart, sat kazan sonra git orda yaşa buraya tek katkın olmasın. hadiseymiş, ismail yk'mış, can kan'mış krocanlar.
 

ReDo

Rektör
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Başlık : "Hadi Kaşar" olmalı.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
hadisenin bence en büyük hatası türkiyeye gelmekti. yurt dışında, belçika, başta olmak üzere pek çok ülkede tanınan, şarkıları dinlenen bir şarkıcıydı. türkiyedeki pek çok ünlünün olmak isteyip de olamadığı bir noktadaydı. sonra türkiyeye geldi ve buranın iklimine uyum sağldı. sıradan şarkılar, ünlülerle girilen polemikler, medyatik aşklar... sıradan bir "yudum popçusu" olup çıktı.

umarım en kısa zamanda yurt dışındaki kariyerine geri döner. türkiyede kalırsa kariyeri birkaç sene sonra biter.
 
Üst