Hello Kitty.
Rektör
bir an için sevinmiştim yaw final sürüm diye
bakalım ilerleyen zamanlarda durumu belli olur 

evet 7600 rtm final olmadığı dedkoduları hız kazandı ama herşey dedkodulardan ibaret yada çini proveke ediyolar ortalık bi deyişlee çorba biraz zaman geçmesi lazım anlamak için...
Ben sen ve sivaspor u bekliyorumİkinizde tamamdır %100 RTM derseniz indirip kurmaya baslıcam
Aslında rtm değilse yükseltme yapacağım, rtm ise format atıp sıfırdan kurulum yapacağım.
Merak eden olursa diye ekran goruntusu.
![]()
winxp = versiyon 5.
vista = versiyon 6.
win7 = versiyon 7 olmıcak mı ? bunların setupları hala version 6.1 olarak görünüo. windows 7ye 7 isminin verilmesinin hikmeti zaten bu sıralama deil miydi?
Merak eden olursa diye ekran goruntusu.
![]()
full olmasına full de final değil. ufak tefek değişiklikler olabilirBence full değildir
Microsoft blog yazarı LeBlanc, Windows Team blog'da yaptığı açıklamada Windows 7 RTM hakkında birinci ağızdan bilgiler verdi.
LeBlanc yaptığı açıklamada şunları söyledi: "RTM hakkında birçok dedikodu yapılıyor. Bu aşamaya çok yakınız; fakat Windows 7'ye son imzayı (sign off) atmış değiliz. RTM sürüme ulaştığımızda muhtemelen bundan haberiniz olacak. Şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi Windows 7, hazır olduğunda nihai aşamaya geçiş yapacak. Önceden belirttiğimiz gibi Windows 7 RTM'yi temmuzun ikinci yarısında tamamlamayı planlıyoruz."
Ayrıca LeBlanc internete sızan Build 7600 hakkında da yorum yaptı ve sadece bir sürümün sızmasının, RTM gibi bir kilometre taşına ulaşılmış olunduğu anlamına gelmediğini belirtti.
internete sızan 7.7600.16384.090710-1945 nolu derlemede ufak çapta değişiklikler yapılıp yan derleme numarası (16384) değişime uğrayabilir. RTM gibi bir kilometre taşında ana derleme numarası (7600) kadar yan derleme numarası da önemlidir.
tabikii yayınlanabilir.crack veya key vermediği sürece yayınlanabilir.bu arada geçmiş olsun ibrahimrtm olsada yayınlanır windows 30gunluk trial veriyo ondan sonrasına sdn karısmalı![]()
sagol teşekkür ederim.tabikii yayınlanabilir.crack veya key vermediği sürece yayınlanabilir.bu arada geçmiş olsun ibrahim
Kuran varmı 7600'ü...![]()
Ben şu anda kullanıyorum :closedeyes:
32 bitmi..?
Bide 7264'ten farkı varmı kardeş hız olarak..![]()
64 bit kullanıyorum hızı farkettirecek kadar var diye düşünüyorum bana öyle geldi![]()
Hımm 32 bit çıksada birazda biz kullansak.![]()
64 varken halen 32bit kullanmanın bir nedeni var mı ?![]()