Vbulletin anasayfa yardım (LÜTFEN)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaslar vbulletin ile kurduğum forum sayfama bir ansayfa yapmak istiyorum fakat aşağıda linkini verdiğim bir sitede olduğu gibi ansayfada seçtiğim forumlar ve mesaj atanlar cevap sayısı ve mesaj tarihi gibi görünmesini istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim? isteğim anasayfa tarzı aşağıdadır? yardım edebielcek olursa cok sevinirim.... teşekkürler

http://www.mjturkfan.com/html/

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
eskiden bu site böylemiydi... geyik gırgır olan her konuya mesaj yazılıyor, ama adı ve içeriği teknoloji olan sitede gel de bir yardım bul, konuya bir cevap yazılsın... Gercekten bu forum amacından çok sapmış durumda... Yani şimdi bu yukarıda soruğum sorunun cevabını bilen yok mu? tabiki var... ama niye buraya girip kafa yorsun ki, onun yerine geyik içerisikli mesajlara cevap varken... :crying: ağlarım ağlarım forumun düştüğü bu hallere ağlarım...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
konu biraz eski ama belki hala ihtiyacı olan vardır o sitedeki ana sayfa portal deniyor googlede vbulletin portal dediğinizde çeşitli portal eklentilerini bulabilirsin kurulum biraz zor olabilir bilmiyorsanız bilen birinden yardım alın ve mutlaka sitenizin yedeğini almanızı öneriyorum