Vantilatörün fişini çekince maus gidiyor(Troll değil)

Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar bende Frisby GM X8 modeli var.Son zamanlarda tekeri bozuldu tersine hareket ediyor ve ilginç birşey dikkatimi çekti.Evde Raks marka bi vantilatör var ve aynı prize bağlı bunlar ve bu vantilatörün fişini sökünce maus bi 3 5 sn hareket etmiyor.Garip bir durum değil mi?Neden böyle bir durum oluyor?

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim de vantilatörün fişini takıp çıkarınca pc den donanım ekleme ya da kaldırma sesi geliyor

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Vantilatörün içindeki mıknatıs sinyali bozuyor diyecem çok mu sallamış olurum?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Eğer USB çoğaltıcı kullanıyorsanız o da yapıyor olabilir. Şahsen bende yapıyordu gittim başka bir USB çoğaltıcı aldım sorun çözüldü.

Neova

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bence kısa devre gibi bi olaydır.Şöyle düşün mesela priz 100volt ve vantilatörüde 30Volt düşünelim aniden fişi çıkarınca priz de düşüş / artış oluyor yani priz bi süre kafayı yiyor :) Ondanda olabilir.

Reaksiyon puanı
6
Bence kısa devre gibi bi olaydır.Şöyle düşün mesela priz 100volt ve vantilatörüde 30Volt düşünelim aniden fişi çıkarınca priz de düşüş / artış oluyor yani priz bi süre kafayı yiyor :) Ondanda olabilir.
Öyle olacak olsa şarjı felan da gitmez mi? Gitmiyor garip bir durum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Toprakli kaliteli bir priz al viko gibi sorununun cozulmesi lazim. Coklayiciyi takacagin prizde de topraklama bagli olsun. Bu durum guc kaynaginin dandikligindende alakali haberin olsun.

Reaksiyon puanı
6
Toprakli kaliteli bir priz al viko gibi sorununun cozulmesi lazim. Coklayiciyi takacagin prizde de topraklama bagli olsun. Bu durum guc kaynaginin dandikligindende alakali haberin olsun.
Polis lojmanlarında oturuyorum bina biraz eski dediğinden olmalı muhtemelen tesisat pek kaliteli değil