Valorant tutacakmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gun611
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gun611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Valorant videoları çekeceğim ama tutup tutmayacağından pek emin değilim bi yandanda oyun Riot Games e ait tutacağını düşünüyorum bu oyunun akıbeti nasıl olur

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Valorant videoları çekeceğim ama tutup tutmayacağından pek emin değilim bi yandanda oyun Riot Games e ait tutacağını düşünüyorum bu oyunun akıbeti nasıl olur
Oyun tutar da sizin çektiğiniz video tutar mı, bilmiyorum. Beta çıktıysa size şimdiden başlasaydınız olurdu da global açılınca sizin çok farklı bi şey yapmanız gerekir tutulmanız için.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Çöplorant.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Büyük ihtimal betadan çıktıktan sonra baya bi insan oynayacak 2-3 ay kadar. Sonra anlık oyuncu sayısı düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video için ise şuan çekebilirsen iyi olur ama globala açıldıktan sonrası için ya çok iyi oynaman lazım ya da farklı bir şekilde izleyicileri kendine çekebilmen

baronion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Büyük ihtimal betadan çıktıktan sonra baya bi insan oynayacak 2-3 ay kadar. Sonra anlık oyuncu sayısı düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video için ise şuan çekebilirsen iyi olur ama globala açıldıktan sonrası için ya çok iyi oynaman lazım ya da farklı bir şekilde izleyicileri kendine çekebilmen
Bende sana katılıyorum çıktığında aşırı bir çökme olacak oyunda ama sonradan sayılar düşmeye başlayacak haa tutarmı evet tutar bana kalırsa. Fakat ne kadar ömrü olur, onu bilemem :)

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İyi PR yapılıyor. Bir süre oynanıp zaman geçtikçe oynayan sayısı düşecektir. Ben pek beğenmedim oyunu.

Reaksiyon puanı
106
tutmaz sebebi ise oyun aynı apex legends gibi olucak global çıktığında büyük bir etki yaratacak 2-3 ay sonra havası sönücek ve insanlar CSGO'ya geri dönücek sonsuz bir döngü gibi hangi oyunlar CSGO ya karşı çıktı ise CSGO tüm bu oyunları alt etti bence buda böyle olucak :)

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Oyun tutar ama globale çıktıktan sonra anlık oyuncu sayısının düşeceğini sanıyorum. Şuan valorant oynamak isteyen herkes Twicth e akın ediyor. Globale çıktıktan sonra ise çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Çıktıktan sonra tutma ihtimali daha fazla

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Şu an reklam aşaması olduğu için yayıncılar sürekli bu oyunu oynuyor. Oyun herkes için açıldıktan 1-2 ay sonra diğerlerinin statüsüne düşeceğini düşünüyorum. Mesela Apex gibi.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Oynarken kanser etti beni, ama tutabilir.

onurbesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tuttu bile ki.Profesyonel turnuvalar bile düzenleniyor G2 Esports kendi VLORANT takımını kurdu

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Ben sırf VAC yüzünden Valorant oynarım. 7 maçta adam reportladım CSGOda 4 ü hile çıktı. Oyuna 3 hafta sonra girdiğime anlandıklarının bildirimi geldi .......... Valorantta hile varsa direkt maç sonlanıyor.

Bu arada fanatikliğe gerek yok ben ikisinide oynuyorum :D

Reaksiyon puanı
3,029
Şuan oyun baya popüler bence videosu izlenir. Oyuna başlamayı düşünen insanlar oynanış videosu arıyor.