Oyun tutar da sizin çektiğiniz video tutar mı, bilmiyorum. Beta çıktıysa size şimdiden başlasaydınız olurdu da global açılınca sizin çok farklı bi şey yapmanız gerekir tutulmanız için.Valorant videoları çekeceğim ama tutup tutmayacağından pek emin değilim bi yandanda oyun Riot Games e ait tutacağını düşünüyorum bu oyunun akıbeti nasıl olur
Bende sana katılıyorum çıktığında aşırı bir çökme olacak oyunda ama sonradan sayılar düşmeye başlayacak haa tutarmı evet tutar bana kalırsa. Fakat ne kadar ömrü olur, onu bilememBüyük ihtimal betadan çıktıktan sonra baya bi insan oynayacak 2-3 ay kadar. Sonra anlık oyuncu sayısı düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video için ise şuan çekebilirsen iyi olur ama globala açıldıktan sonrası için ya çok iyi oynaman lazım ya da farklı bir şekilde izleyicileri kendine çekebilmen
tutmaz sebebi ise oyun aynı apex legends gibi olucak global çıktığında büyük bir etki yaratacak 2-3 ay sonra havası sönücek ve insanlar CSGO'ya geri dönücek sonsuz bir döngü gibi hangi oyunlar CSGO ya karşı çıktı ise CSGO tüm bu oyunları alt etti bence buda böyle olucakValorant videoları çekeceğim ama tutup tutmayacağından pek emin değilim bi yandanda oyun Riot Games e ait tutacağını düşünüyorum bu oyunun akıbeti nasıl olur
Oyun tutar ama globale çıktıktan sonra anlık oyuncu sayısının düşeceğini sanıyorum. Şuan valorant oynamak isteyen herkes Twicth e akın ediyor. Globale çıktıktan sonra ise çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Çıktıktan sonra tutma ihtimali daha fazlaValorant videoları çekeceğim ama tutup tutmayacağından pek emin değilim bi yandanda oyun Riot Games e ait tutacağını düşünüyorum bu oyunun akıbeti nasıl olur
Çöplorant.
Çünkü çöp.Gayet güzel oyun, neden öyle dediniz ???