6 Nisan 2024 #1 K Kurafyy Öğrenci Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 24 Reaksiyon puanı 4 Puanları 3 Yaş 20 Hesabımı satarken çaldırdım adamın kabul ettığı bir video var ama belki yardım etmezler diye atamıyorum ne yapmalıyım?
Hesabımı satarken çaldırdım adamın kabul ettığı bir video var ama belki yardım etmezler diye atamıyorum ne yapmalıyım?
6 Nisan 2024 #2 Martin Archi Profesör Emektar Müdavim Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 3,683 Çözümler 4 Reaksiyon puanı 4,806 Puanları 358 Valorant hesabı satmak yasak. Muhtemelen yardım etmezler.
6 Nisan 2024 #3 𝓐𝓪𝓮𝓻𝓲𝓮𝓷𝓮 Cezalı Cezalı Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10,774 Çözümler 131 Reaksiyon puanı 19,152 Puanları 8,557 Kurafyy dedi ki: Hesabımı satarken çaldırdım adamın kabul ettığı bir video var ama belki yardım etmezler diye atamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Bu tür durumlarda hesap güvenliğinden kişi sorumlu olarak kabul edilir. Yinede bi' deneyin şansınızı.
Kurafyy dedi ki: Hesabımı satarken çaldırdım adamın kabul ettığı bir video var ama belki yardım etmezler diye atamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Bu tür durumlarda hesap güvenliğinden kişi sorumlu olarak kabul edilir. Yinede bi' deneyin şansınızı.