Vadi, Aşk-ı Memnu'dan fark yedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
eee Erkekler Maça Gidince TV kadınlara Kaldı Onlarda Aşk-ı Memnu izler Tabi :):)

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Helal olsun bazı arkadaşlara kurtlar vadisini bitirip son bölümünü çekip başka dizilere geçmeye başladılar bile kaldı ki herkesin izlemesinede gerek yok vadi olsun tek ben izleyeyim hatta.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Reklamlardan dolayı tv de vadiyi izlemeyeli baya oldu. Yarımdan önce bitmiyor yaw tv de. Zaten 1 saatlik bir dizi olmaz da neyse. Cuma sabahı netten indirip izliyorum.

Yahu ben dizilerin hiçbirini sevmem izlemem ama şu ahlaksız bozuntusu aşkı memnudan iyidir vadi.
Fakat artık doğan etkisindeki vadiyi izleyenlerede hiç tavsiye etmem.
Vadi bağımsız bir eser di artık artık eser i gitti di'si kaldı..
İzlemeyin ...

Doğan etkisinden midir bilinmez. Davut Tataroğlu birden güçlendi. :) İskender'e kafa tutmaya başladı. :lol:

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Doğan etkisinden midir bilinmez. Davut Tataroğlu birden güçlendi. :) İskender'e kafa tutmaya başladı. :lol:
Daha o hiçbirşey. Kendi reklamını yapmak için her haltı yapacak..
Millet de artık bağımsız vadi fikirleriyle değil empoze edilmiş yabancı baskısı fikirleri öğrenecek..
gerçekten Vadi'yi fikirleri ve özgünlüğüyle seven adam şu saatten sonra izlemez. ve dediğim gibi özüyle seven birçok kişide bıraktı...

Ayrı bir nokta da tekrardan yazayım ; vadiyi izlemeyipte aşkı maşkı da izlemeyin ahlakınız bozulmasın evlatlarınızın ve tüm ailenizin.. :wink:

DipppNottt: TV veya herhangi bir dizi izlemiyorum :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Yumuşama eğilimleri mi gösteriyoruz demek istiyorum :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla ben hep aynıyım Gökhan :)
izleyenler düşünsün :D