Üzmez Kimi Üzmez ?

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
20749.jpg

Üzmez Kimi Üzmez ?

Hüseyin Üzmez apar topar niçin içerden çıkarılmış olabilir ?

Şu Hüseyin Üzmez meselesi hakikaten insanın içinin kaldıracağı cinsten değil.

Hepimizin çoluğu çocuğu var. Hele kız çocuğu olanların bugünlerde eminim Üzmez’i ekranlarda gördükçe tüyleri diken diken oluyordur.

Adına ne derseniz deyin.

76 yaşındaki bir insanın kendinden 62 yaş küçük bir kız çocuğuyla yaptığı, yapacağı, yapmaya yeltendiği her ne varsa düşüncesi bile çok iğrenç.

Olayın bu boyutu tam bir klinik vaka.

Ama daha da enteresan bir boyut var ki o da mağdur olan kız çocuğuna sağlıklı raporu verilmesi.

Biraz sorgulayalım.

Bu rapor neyi sağladı ?

Hüseyin Üzmez’in cezaevinden tahliyesini.

Hüseyin Üzmez çıkar çıkmaz ne yaptı ?

Soluğu televizyon kanallarında aldı. Üzmez her akşam ayrı kanalda boy gösteriyor.

Oysa Türkiye Üzmez’in tahliyesine ve aramıza bir kabus gibi dönmesine kadar neyi konuşuyordu ?

Ergenekon’u.

Üzmez çıktığı ilk televizyon kanalında ne dedi ?

“Bu ülkenin şerefli paşaları hapse atılıyor. Bu ülkede suçsuz insanlar hapiste. Ben de hapse atıldım. Ben şerefli ve izzetli bir insanım. Ben de suçsuzum.”

Aklınıza ne geliyor ?

Acaba;

Hüseyin Üzmez gündemi değiştirsin diye mi apar topar bir rapor hazırlanarak içerden çıkarıldı ve konuşturulmaya başlandı.

Zira uzmanlar; Üzmez’in livatada bulunduğu iddia edilen kız çocuğunun sağlıklı olduğunu ifade eden raporun çıkarılmasının bile sırf bürokratik olarak 6 ay süreceğini ifade ediyor.

Oysa kız çocuğunun sağlıklı raporu şipşak hazırlanıverdi.

Üzmez’in çıkarılması Türkiye’de gündem oldu mu ?

Oldu.

Üzmez’in açıklamalarına biraz daha dikkatli bakalım.

Üzmez Ergenekon’a sahip çıkarak diyet ödemenin yanında başka neler söyledi ?

Yaptığı ya da yapmaya yeltendiği işi neye bağladı ?

Yüce dinimize.

Üzmez ikidebir “ben Rasulullah’ın yolundayım, benim yolum dinin yoludur” deyip durmuyor mu ?

Üzmez bir yandan; “T.C kanunlarına göre bu suçtur, ben bu suçu işlemedim” diyor bir yandan da Rasulullah’ın yolundayım deyip ortadaki sapıklığa Hazreti Peygamber’i alet ediyor.

Üzmez’i içerden çıkaranlar çok iyi bir zamanlamayla Türkiye’nin dikkatini bu yöne çekmeyi başardı.

Şu an için Üzmez üzerinden Ergenekon’u gölgeleme süreci devam ediyor.

Üzmez’in açıklamalarının dini boyutu da tartışılmaya başlanacak. O da ikinci operasyon olacak.

Öyle gözüküyor ki Hüseyin Üzmez’i önümüzdeki günlerde ekranlarda görmeye devam edeceğiz.

14 yaşındaki kız çocuğunun bu şekilde bir sapıklığa maruz kalması ne kadar iğrençse, birilerinin yeni tartışmalar üretilmesine zemin hazırlayarak Ergenekon’u gölgelemek için aynı kız çocuğunu ortaya meze yapması o kadar mide bulandırıcı.

Bu oyuna ve saçmalığa bir an önce dur denilmesi gerekiyor.

Söz konusu kız çocuğu hepimizin kızı olabilirdi.

31.Ekim.2008 13:30:13
Abdullah ABDÜLKADİROĞLU

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Üzmez bir taşla kuş sürüsü vuruyor.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Güzel bir yazı olmuş... Yazar biraz düşündürmek istemiş kalemine sağlık.

Ama benim asıl takıldığım böyle bir adamın nasıl se rbest bırakıldığı bu raporları veren insanlar kimler...!

Bir de neden güzel memleketimde bu adamlar gündem de tutuluyor...! Birde güzel birşet yapmış gibi kendi sırıtması bir kenara drsun eşinin sırıtmış pozlarına ne demeli yaaa...!

Kendimi o bayanın yerine koymaya çalışıyorum ben im eşim suçsuz dahi olsa ben ben sırıtıp poz veremezdim herhalde boynum bükük olurdu diye düşünüyorum....

Yazıklar olsun Allah beni affeder umarım böyle düşündüğüm için ama elimde olsa bu adımı idama da değil ömür boyu hücreye tıkardım.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Ergenekon! diye kabustan uyanan kesime hitap eden bir düşünce sistemi. Öyledir veya değildir; ama Ergenekon davası şu sırada gündemden düşe ne olur düşmese ne olur? Adli süreçte sözde demokrat vatanseverlerin dışarıya sızdırmadığı gizli belge kaldı mı? Dert bu mudur yani? Bir kıza tecavüz ettiği öne sürülen kişi, hukuka aleni şekilde edilen tecavüzü bir süreliğine gizliyorsa, bu durum bu yazıyı yazan kişilerin hitap ettiği kitlenin işine gelmez mi? Ben mi bir yeri anlamadım?

:D

Hamdolsun bizim durum iyi, tabii.

Güzel günler dilerim.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
üzmez denen sapığı sakallı takımı çıkarmıstır o fare deliğinden

gireceği yer o gene deliktir er yada geç

Khaldedon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel tespiler yapılmış...

Merak ettim neyi Güzel Bağlama yaparak Sizin de kızınız var Sizinde başına gelebilir demesi mi Güzel

Arkadaşlar Yapıldığını İtham edilen şey kötü
Ama Bu olayın iftira ve komplo olduğunun farkında değil misiniz ??
Yapmayın Oyuna gelip Kul hakkı veya Küçük kızın günahına Girmeyin
Nasıl Fadime şahin Ali kalkancı olayı yalansa Bu olayda aynı şekilde

Vakit gazetesi Hüriyeti ve Doğan yayın grubunu Bombaladı,Gerçekleri açıkladı

Hürriyet ve Doğan Grubu buna karşılık Vakit yazarlarına İftira kampanyası Başlattı

Adam Bağıra Bağıra Diyor ki Ben yapmadım Kız Diyorki Elini Bile Sürmedi
Adam Diyor ki İslam dininde Helal Ama TR de yasak olduğu için yapmadım
14 Yaş 14 Yaş demeyin benim Tepemi Attır mayın

Ben 13 -14 Yaşında ki kızlarıda Gördüm okullarım da
Ben lise yada orta okulda iken yani 15-16 Yaşında iken Yaşıtlarımız ve seviştiklerimiz 14-15 Yaşında idi
Konuşturmayın Beni herkez Namus bekcisi olmuş Burada

14-15 Yaşındaki Bir bayan İslam Dininde Helaldir çünkü Allah Onları Erkeklerden Daha olgun Eder

Çoğunuz Dedesi Ninesi Kaç yaşında Evlendi Bakın Sonra plavra yapın

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şirine dedi ki:
Ama benim asıl takıldığım böyle bir adamın nasıl se rbest bırakıldığı bu raporları veren insanlar kimler...!

Zaten Yazarda bunu sorguluyor, Nasıl da 6 ay sürebilecek bir rapor şipşak hazırlanıyor?

Şirine dedi ki:
Bir de neden güzel memleketimde bu adamlar gündem de tutuluyor...!

Yazar ile aynı düşünceleri paylaşıyorsunuz.

Yazar'dan Alıntı;
---------------------------------------------------------------
Hüseyin Üzmez çıkar çıkmaz ne yaptı ?

Soluğu televizyon kanallarında aldı. Üzmez her akşam ayrı kanalda boy gösteriyor.

Oysa Türkiye Üzmez’in tahliyesine ve aramıza bir kabus gibi dönmesine kadar neyi konuşuyordu ?

Ergenekon’u.

Üzmez
çıktığı ilk televizyon kanalında ne dedi ?

“Bu ülkenin şerefli paşaları hapse atılıyor. Bu ülkede suçsuz insanlar hapiste. Ben de hapse atıldım. Ben şerefli ve izzetli bir insanım. Ben de suçsuzum.”

Aklınıza ne geliyor ?

Acaba;

Hüseyin Üzmez gündemi değiştirsin diye mi apar topar bir rapor hazırlanarak içerden çıkarıldı ve konuşturulmaya başlandı.
--------------------------------------------------------------------

Yani yazar da senin gibi olayın perde arkasını irdeliyor, hemde Üzmez'in kendi söyledikleri ile. "Suçsuz İnsanlar hapiste yatıyormuş" Peki o zaman ben neden ceza evinde değilim ? Mantıklımı sizce üzmezin dediği ?

....................................................................

Berkin Bozdoğan dedi ki:
Ergenekon davası şu sırada gündemden düşe ne olur düşmese ne olur? Adli süreçte sözde demokrat vatanseverlerin dışarıya sızdırmadığı gizli belge kaldı mı?

Evet, Ergenekon artık mahkemede, yani bundan sonraki süreci mahkemenin kararları etkileyecek, Ancak kaçırdığın nokta şu ki mahkemede sunulacak deliller ile kişilerin yüzü kızarmaya başlayacak ve suçlu oldukları günbe gün ortaya çıkacak. Belkide tam tersi olacak, aklanacaklar ancak diğer pencerede bakarsan Hergün Suçları ortaya çıktıkça bu insanlar taraftar kaybetmeye başlıyacak, işte bu yüzden gündemde ne kadar az yer işgal ederse o kadar daha az hatırlanacaklar,(Tıpkı Doğan Medyasının Ergenekon hakkında 1 satır bile haber yapmadığı günler gibi)

Berkin Bozdoğan dedi ki:
bu durum bu yazıyı yazan kişilerin hitap ettiği kitlenin işine gelmez mi?

Ergenekonun, Üzmezden daha ön planda tutulması, yazarın hitap ettiği kesimin işene yaramaz çünkü yazarın hitap ettiği kesim ile Üzmezin yazarlığını yaptığı ve hitap ettiği kesim farklı. Yazarda bunu yazısında dile getiriyor zaten;

Yazardan alıntı:
-----------------------
Yaptığı ya da yapmaya yeltendiği işi neye bağladı ?

Yüce dinimize.

Üzmez ikidebir “ben Rasulullah’ın yolundayım, benim yolum dinin yoludur” deyip durmuyor mu ?

Üzmez bir yandan; “T.C kanunlarına göre bu suçtur, ben bu suçu işlemedim” diyor bir yandan da Rasulullah’ın yolundayım deyip ortadaki sapıklığa Hazreti Peygamber’i alet ediyor.
------------------------

Burdan şu çıkmasın, Üzmez Dindar kesimin İnsanı değil mi? Onu ALLAH c.c bilir, Çünkü Ülkemde Zekeriya Beyazlar oldukça Dindar kesimi kimin temsil ettiği maalesef bilenemiyor.

Khaldedon dedi ki:
Adam Bağıra Bağıra Diyor ki Ben yapmadım Kız Diyorki Elini Bile Sürmedi
Adam Diyor ki İslam dininde Helal Ama TR de yasak olduğu için yapmadım

Arkadaşım nerden biliyorsun iftira olduğunu ? Tahliye olduğu için mi ?

Bak adam kendi kendini ele veriyor, Yani böyle bir olay gerçkeleşmiş Ancak ALLAH c.c'tan korktuğu için değil, Utandığı için değil "TÜRKİYE de yasak olduğu için" Devamını getirmemiş.

Demişsin ki 13-14 yaşında'kiler olgun oluyorlarlar. Nasıl bir olgunluk bu ? Olgunluk derken Etine dolgunluğumu kast ediyorsun ?

Akıl O yaşlarda Olgun olmaz, Heleki 76 yaşında ki olgunluğu asla yakalayamaz, O yüzden bize kimseyi aklamaya çalışma,

Khaldedon dedi ki:
Merak ettim neyi Güzel Bağlama yaparak Sizin de kızınız var Sizinde başına gelebilir demesi mi Güzel

Eğer ki yazarın yazdıklarından son cümleyi bu şekil çarpıtarak anlıyorsan, valla helal olsun, her insan senin gibi bu şekil anlayamaz olayı. Biz yazarın Üzmezin anlaşılmaz tahliyesinde ki tespitlerine güzel diyoruz, sen kalkmışsın neyden bahsediyorsun.

Khaldedon dedi ki:
Ben 13 -14 Yaşında ki kızlarıda Gördüm okullarım da
Ben lise yada orta okulda iken yani 15-16 Yaşında iken Yaşıtlarımız ve seviştiklerimiz 14-15 Yaşında idi
Konuşturmayın Beni herkez Namus bekcisi olmuş Burada

Bu cümleler ile zaten kişiliğini ortaya koymuşsun, bu yüzden seninle tartışmaya gerek bile yok.

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yazarı tebrik ediyorum.lütfen bu mahluk tv ye çıktığında başka kanalları açın kimse izlemeyince bi dahada tv ye çıkarmazlar.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Selamlar,

Ergenekon! diye kabustan uyanan kesime hitap eden bir düşünce sistemi. Öyledir veya değildir; ama Ergenekon davası şu sırada gündemden düşe ne olur düşmese ne olur? Adli süreçte sözde demokrat vatanseverlerin dışarıya sızdırmadığı gizli belge kaldı mı? Dert bu mudur yani? Bir kıza tecavüz ettiği öne sürülen kişi, hukuka aleni şekilde edilen tecavüzü bir süreliğine gizliyorsa, bu durum bu yazıyı yazan kişilerin hitap ettiği kitlenin işine gelmez mi? Ben mi bir yeri anlamadım?

:D

Hamdolsun bizim durum iyi, tabii.

Güzel günler dilerim.

hukuka aleni şekilde tecavüz eden Ergenekon davasını açan savcılar mı?
bu davayı gündemde tutarak sümen altı edilmesini engellemeye çalışan medya mı?

Bu ülkede hukuk kalmışsa ona en büyük tecavüzü eden ANAYASA MAHKEMESİ olmuştur... bundan sonra namusu kalmamış hukuk sisteminin üzerinden kim geçerse geçsin hukuk artık namuslu olarak nitelendirilmez...