Uzaktan Pc Yönetme

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Selamlar

İş yerinde ki 2 pc ye evden ve telefondan baglanmam gerekiyor çogu zaman. Bunun için TeamViewer iş görüyor ama mesela pc kapanıp açıldıgı zaman T.viewer çıkış yapıyor ve şifre degişiyor.

Tek şifre yada şifresiz nasıl ve hangi programlarla yönetebilirim pc leri. ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yokmu bilen , bilmeyen , hiçbirşey bilmeyip çok bilmişlik yapan , kullanan kullanmayan...

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
TeamViewer in ayarlar kısmında sabit şifre belirliyebiliyorsun ayrıca windows basladıgında otomatik baslasın secenegi var. Bunlar işini görür

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
TeamViewer in ayarlar kısmında sabit şifre belirliyebiliyorsun ayrıca windows basladıgında otomatik baslasın secenegi var. Bunlar işini görür

Onları yaptım zaten ama sorun çıkartıyor.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
teamviewer da oturum açma seçeneği var. kaydettiğin bilgisayarlar kapanıp açılsada oturumu otomatik açıyor. sende başka bilgisayarda yada telefon/tablette aynı kullanıcı adıyla oturum açmışsan şifre filan sormuyor. bence biraz kurcalarsan keşfedersin. ben kullanıyorum bu özelliği

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Alpemix var. Oda kullanışlıdır ama sabit şifre ve oto başlangıç özelliği varmı bilmiyorum. Alpemix i bi araştır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
<Konu hortlasın>
:]
Teamviewer host kur. Kurulumda gelişmiş ayarlardan şifreni belirle. Her daim hazır olsun. Bilgisayar açık olduğu ve internet sorunu olmadıkça istediğin yerden bağlan..