Ekacmaz69
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak yeni fark ettim bilgisayarımı uyku moduna aldığımda aradan 1 dk falan geçtikten sonra odanın ışığını açınca açtığım an uyku modundan çıkıyor sanki ışığı algılıyormuş gibi.Bilgisayarımda kamera yok.Yeni aldım 3 haftalık pc hazır sistem.Ve her zaman olmuyor denedim bekleyim ara ara bazen tıkladığım an açılıyor bazen hiçbirşey olmuyor-(lambayı açınca uykudan çıkmıyor) ama ne hikmetse bazen tıkladığım an lambaya pc uykudan çıkıyor sistem yeni hazır sistem 3 haftalık.
Ryzen5 2600
Asus rog strix rx580 8gb t8g
1tb hdd
120gb ssd
Corsair 8gb 3000 mhz ram
Kasa powerboost 650w+80
Arkadaşlar bir sıkıntı mı var yoksa bu windowsun bir özelliğimi yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim
Ryzen5 2600
1tb hdd
120gb ssd
Corsair 8gb 3000 mhz ram
Kasa powerboost 650w+80
Arkadaşlar bir sıkıntı mı var yoksa bu windowsun bir özelliğimi yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar az önce farklı birley fark ettim hoparlörün fişi takılı değildi onu taktım pc nin olduğu çoklu fiş girişine taktığım an açıldı tekrar denedim aynısı oldu 3 kerr denedim açıldı takınca bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi bi sıkıntı mı varMerhaba arkadaşlar bir sorum olucak yeni fark ettim bilgisayarımı uyku moduna aldığımda aradan 1 dk falan geçtikten sonra odanın ışığını açınca açtığım an uyku modundan çıkıyor sanki ışığı algılıyormuş gibi.Bilgisayarımda kamera yok.Yeni aldım 3 haftalık pc hazır sistem.Ve her zaman olmuyor denedim bekleyim ara ara bazen tıkladığım an açılıyor bazen hiçbirşey olmuyor-(lambayı açınca uykudan çıkmıyor) ama ne hikmetse bazen tıkladığım an lambaya pc uykudan çıkıyor sistem yeni hazır sistem 3 haftalık.
Ryzen5 2600
1tb hdd
120gb ssd
Corsair 8gb 3000 mhz ram
Kasa powerboost 650w+80
Monitörün fişini çekip denedim monitörün fişi taktığım an da çalıştı ?Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak yeni fark ettim bilgisayarımı uyku moduna aldığımda aradan 1 dk falan geçtikten sonra odanın ışığını açınca açtığım an uyku modundan çıkıyor sanki ışığı algılıyormuş gibi.Bilgisayarımda kamera yok.Yeni aldım 3 haftalık pc hazır sistem.Ve her zaman olmuyor denedim bekleyim ara ara bazen tıkladığım an açılıyor bazen hiçbirşey olmuyor-(lambayı açınca uykudan çıkmıyor) ama ne hikmetse bazen tıkladığım an lambaya pc uykudan çıkıyor sistem yeni hazır sistem 3 haftalık.
Ryzen5 2600
1tb hdd
120gb ssd
Corsair 8gb 3000 mhz ram
Kasa powerboost 650w+80
Arkadaşlar az önce farklı birley fark ettim hoparlörün fişi takılı değildi onu taktım pc nin olduğu çoklu fiş girişine taktığım an açıldı tekrar denedim aynısı oldu 3 kerr denedim açıldı takınca bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi bi sıkıntı mı var
Son düzenleme: