Uygulama Paylaş-Cihazınızdaki Uygulamaları Paylaşın

meyagci99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba forumdaşlar :) Belki de birçoğumuzun bildiği fakat bunun yanında hala birçoğumuzun "Ben arkadaştan bi uygulamayı apk almak istiyorum", "Bu apk yayımlayan siteler nasıl yapiyor ? Ben de bu tarz bi site açıp uygulama paylaşmak istiyorum" tarzı soruları olabilir.

Uygulamamızın adı "Uygulama Paylaş". Play Store' dan ücretsiz indirebilirsiniz:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeroneapps.uygulamapaylas

Bir önceki yazım olan "ACR-Telefon Konuşmalarını Kaydetme" yazım kadar uzun olmayacak. Anlatılacak bir şey yok desem yeridir. Ben yine de kısaca açıklayayım.

İlk olarak bu ekran açılıyor zaten ve uygulamalarınız burada listeleniyor.

1-) Uygulamanın ismini yazarak kısa yoldan erişim.

2-) Paylaşmak istediğimiz uygulamayı seçiyoruz. Toplu da seçebiliriz sorun yok.

3-) İşimiz bitince buraya tıklıyoruz.

Adres ve Uygulama: Burada neden "Adres" dediğini anlayamadım açıkçası. Sadece uygulamayı gönderiyor bir yanlışım yoksa.

Adres: Uygulamanın Play Store linkini gönderir.

QRcode: Play Store linkinin QRcode' unu gönderir.

Kapat: Kapat :D

Ardından aşağıdaki paylaşım seçenekleri geliyor:

Ama bir eksik var. Ben yazının başında ne demiştim ? "..hala birçoğumuzun "Bu apk yayımlayan siteler nasıl yapiyor ? Ben de bu tarz bi site açıp uygulama paylaşmak istiyorum" tarzı soruları olabilir. "

Ee, nerede bu .apk dosyası ? Çok basit ! "Adres ve uygulama" yı seçtikten sonra paylaşım seçenekleri geliyor. Hiçbir şeyi seçmeyin, uygulamadan çıkabilirsiniz.

Cihazınızın dosya yöneticisine girin. /storage/emulated/0/AppSharer dizininde .apk dosyalarımız mevcut. Haydi kolay gelsin :)

Not: GTA, NFS, Asphalt 8 tarzı oyunlarda sadece .apk dosyasını gönderecektir. Ayrıyetten yükleme yapmak istemiyorsanız data/obb dosyalarını da atın.

Yorumlarınızı ve iyi/kötü görüşlerinizi kesinlikle eksik etmeyin.

İyi forumlar :)