Aslıda bu uygulama bizzat Samsung tarafından geliştirilen Good Lock uygulamasının birberi aynısı. Ancak Good Lock çok sınırlı ülkelerde çalıştığı için XDA bize bu uygulamanın işlevlerini apk yoluyla sağlıyor. Yapmanız gereken ise Nice Lock'u Google Play'den indirdikten sonra alttaki linkten de dilediğiniz eklenileri indirmek. Ben de sizler için hangi eklentinin ne işe yaradığından biraz bahsedeyim:
Home Up eklentisi telefonunuzun ana ekranında birçok özelleştirme yapmanıza olanak tanıyor. Bunlardan ilki klasörleri pop-up hale getirmek ve klasörlere otomatik isim önerisi. Bu sayede oluşturduğunuz klasörler tam ekran yerine tek el kullanıma uygun bir hale gelir ve klasörlerin içinde bulunan uygulamaları otomatik olarak algılayıp o klasör için bir isim belirler, tıpkı iOS'taki gibi. Diğer özeliği ise 5 uygulama ile sınırlı olan favori uygulamalar (ana sayfadaki en altta yer alan bölüm) sayısının ayarlanmasıdır.
Task Changer eklentisi son uygulamalar kısmının tasarımını değiştirmeye yarıyor. Yığın, düşey yığın, liste, ince liste, ızgara, ve altıkarınca gibi seçenekleri bulunan uygulamada arka plan blurunu ayarlayamaya yaran bir özelliğin yanında bir kaç ek özellik de mevcut.
Quick Star eklentisi ise bildirim panelini kişiselleştirmeye yarıyor. Eklenti içinde birçok bildirim paneli stili mevcut. Hatta One UI 3 ile blur efekti eklenen bildirim panelini bile bu eklenti sayesinde kolayca yapabilirsiniz. Hatta kendinize özgün bir bildirim panelini de kolayca hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında bildirim panelindeki saatin konumunu, hangi uygulamların ve işlevlerin (bluetooth gibi) simgelerinin görünüp görülmeyeceğini de seçebilirsiniz.
Lock Star eklentisi de kilit erkanı üzerinde siz tam bir yetki sağlıyor. Gerek saatin, bildirimlerin, kısayolların konumunu değiştirebilme/kaldırma gerek durum çubuğunu kaldırma gibi kilit ekranında istediğiniz değişikliği yapmanıza olanak tanıyor.
Sound Assistant uygulaması da medya panelini üst kısımdan ekranın yan kısmına taşımaya yarıyor. Dilerseniz ses panelinin sağda veya solda olmasını hatta yüksekliğini dahi ayarlayabiliyorsunuz. Buna ek olarak tekil uygulama sesleri adlı eklenti de her uygulama için bildirim sesinin yüksekliğini ayarlamanıza izin veriyor.
Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Eklentileri indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Uygulamaların ve eklentilerin güvenliği konusunda endişe etmenize gerek yok ben bizzat uzun zamandan beri pop-up folder işlevini kullanıyorum ve XDA da oldukça güvenli bir firmadır. Bunların yanında Nice Shot, Noti Star, Edge Lighting... gibi daha onlarca eklenti de mevut.
Eğer uygulamayı indirdiyseniz lütfen deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
(One UI Core yüklü cihazlarda maalesef çalışmıyor.)

Eklentileri indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Uygulamaların ve eklentilerin güvenliği konusunda endişe etmenize gerek yok ben bizzat uzun zamandan beri pop-up folder işlevini kullanıyorum ve XDA da oldukça güvenli bir firmadır. Bunların yanında Nice Shot, Noti Star, Edge Lighting... gibi daha onlarca eklenti de mevut.
Eğer uygulamayı indirdiyseniz lütfen deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
(One UI Core yüklü cihazlarda maalesef çalışmıyor.)