- Reaksiyon puanı
- 97
Tavsiyede Bulunduğum Uygulamaların Tamamı Ücretsizdir (Uygulama İçi Satın Alımlar Dahil Değil)
Uygulamaları Toplamda 7 Kategoriye Ayırdım Bunlar Sırayla;
Evet maalesef Liste bitti
okuyup zaman ayırdığın için sağol, bunlar benim işime çok yarıyordu sevgili forum üyeleri de yararlansın istedim, biraz uzun bir liste oldu sürprizbozan ekleyerek kısaltmaya çalıştım. Umarım uygulamalar işinize yarar, herkese iş hayatında ve okul hayatında başarılar dilerim. Son olarak sizlerinde tavsiyesi varsa yorumlara yazarsınız, hepinize iyi geceler 
Uygulamaları Toplamda 7 Kategoriye Ayırdım Bunlar Sırayla;
- Kimya (1 Uygulama)
- Meditasyon, Alarm ve Programlama (4 Uygulama)
- Tarama ve Not Alma (2 Uygulama)
- Zihin Geliştirme (1 Adet Uygulama)
- Test, Soru (1 Adet Uygulama)
- İngilizce (3 Adet Uygulama)
- Tarama İle Matematik Soru Çözüm (1 Adet Uygulama)
-
Kimya İçin Kullandığım Uygulama Periodic-Table çok yararlı olduğunu düşünüyorum tüm periyodik tablodaki elementeler bulunuyor, üstüne tıkladığınızda bilmeniz gereken her şeyi de göstermekte özellikle google'da bunun atom numarası kaçtı vs. gibi dertlerden kurtardı beni. Kimya dersi gören herkesin mutlaka kullanması gereken bir uygulama bence.
Periyodik Tablo 2020(Kimya)
Kimya, bir çok bilimde kullanılır ve okullarda öğretilen en önemli konulardan biridir. Periyodik Tablo iOS için ücretsiz bir uygulamadır ve açılışta tüm elementleri içeren bir periyodik cetvel gösterir. Tablo, Uluslararası Saf ve Uygulamalı Kimya Birliği (IUPAC) tarafından onaylı uzun-format...apps.apple.comPeriodic Table 2020 - Chemistry - Apps on Google Play
In the Periodic Table application you will **** a huge amount of data about chemical elements for free. You will learn a lot of new and useful for yourself, no matter you are a schoolboy, student, engineer, housewife or a person of any other provisions that does not have a refresher to...play.google.com
-
Evet şimdi geldik meditasyon, alarm ve günlük veya tam program hazırlamak için kullandığım/kullanabileceğiniz uygulamalara bunlardan ilki en çok bilinen program yapma uygulaması olan todoist kısa geçicem şık ve sade şahsen kullanması en rahat olan uygulama alternatifleri mevcut ama bence todoist diğerlerinden daha başarılı.
Todoist: Yapılacaklar listesi
The Verge tarafından ‘‘en iyi yapılacaklar-listesi’’ olarak değerlendirilen Todoist, 25 milyon kişi tarafından hem büyük hem de küçük projelerin düzenlenmesi, planlaması ve ortak çalışmaların yürütülmesinde kullanılmaktadır. Todoist’i kullanabileceğin durumlar: • Görevleri aklına geldiği anda...apps.apple.comTodoist: To-Do List, Tasks & Reminders - Apps on Google Play
? 2019 Editor's Choice by Google ? "Todoist is the best to-do list app right now" - The Verge Todoist is used by 25 million people to organize, plan and collaborate on projects, both big and small. Use Todoist to: • Capture and organize tasks the moment they pop into your head. • Remember...play.google.com
Çalar Saat Alarmy - Alarm Ses
■ Cnet, Gizmodo, Huffington post vb. tarafından öne çıkarılan Dünyanın En Sinir Bozucu Alarm Uygulaması" ■ Almanya, Fransa, Güney Kore dahil olmak üzere 80 ülkede kategorisinde 1 numara (Appstore) ■ "Fotoğraf Modu" özelliği (Alarmı kapatmak için yataktan çıkıp kayıtlı yerin resmini çekin) ■...apps.apple.comAlarm Clock for Your Morning - Alarmy - Apps on Google Play
FREE FEATURES ■ Highest-rated alarm clock app in the world, with 4.6 stars from over 1,000,000 reviews! ■ Crazy loud ringtone sounds for heavy sleepers and night owls, as well as gentle alarm clock sounds for morning people who want to wake up without any worries ■ Photo Mission - Wake up and...play.google.com
Mubert: AI Music Streaming
Music. Future. Inspiration. Mubert opens the new era of "Generative music.” Mubert is a streaming app that generates unique music personal to each listener. Artificial intelligence uses a huge database of human-made sounds in different moods and genres to create never-ending music. Become a...apps.apple.comMubert: AI Music Streaming - Apps on Google Play
Music. Future. Inspiration. Mubert opens the new era of "Generative music.” Mubert is a streaming app that generates unique music personal to each listener. Artificial intelligence uses a huge database of human-made sounds in different moods and genres to create never-ending music. Become a...play.google.com
Be Focused - Focus Timer
Staying on task seems is a real challenge for our screen-bound generation. The Be Focused lets you get things done by breaking up individual tasks among discrete intervals, separated by short breaks. It’s a surprisingly effective way to retain motivation and focus. Create tasks, configure...apps.apple.comForest: Stay focused - Apps on Google Play
★ Staying focused with the cutest gamified timer. ★ ★ Google Play 2015-2016 Best App of the Year, 2018 Best Social Impact App Nomination, 2018 Google Play Editors’ Choice Top Productivity App ★ ★ More than 4 million satisfied paying users. ★ ★ Over 700,000 real trees were planted on Earth by...play.google.com
-
Not almak için kullandığım uygulamanın ismi Notion bu uygulama ciddi anlamda kapsamlı, kullanımı karışık ama alışınca bir o kadar faydalı, not alan arkadaşlar için alternatif hatta belki tek uygulama olabilir. Denemenizi tavsiye ederim
Notion - Notes, projects, docs
Notion is the all-in-one workspace for your notes, tasks, wikis, and databases. ** Apple App of the Day ** ** WSJ columnist reviews: "A rare renaissance app." "I used to need five separate apps... now it's all in Notion." **DRAG, DROP, EDIT** Use drag and drop to arrange any content...apps.apple.comNotion - Notes, Tasks, Wikis - Apps on Google Play
Notion is a new editor that blends notes, tasks, wikis in one app. DRAG, DROP, EDIT Use drag & drop and Force Touch to arrange any content. Great for prioritizing lists and to-dos. RICH MEDIA Supports images, to-dos, bookmarks, code snippets and 20+ block types. SYNC WITH MAC, WINDOWS, AND...play.google.com
Adobe Scan Digital PDF Scanner
The free Adobe Scan PDF scanner app turns your device into a powerful portable PDF scanner that recognizes text automatically (OCR). More than just a PDF scanner. Use this mobile document scanner to turn anything — receipts, notes, documents, photos, business cards, whiteboards — into an...apps.apple.comAdobe Scan: PDF Scanner with OCR, PDF Creator - Apps on Google Play
The free document scanning app from Adobe turns your device into a powerful portable PDF scanner that recognizes text automatically (OCR). Use this mobile document scanner to turn anything — receipts, notes, documents, photos, business cards, whiteboards — into an Adobe PDF with content you can...play.google.com
-
Lumosity isimli uygulamanın tek eksiği günlük 3 tane oyun hakkı vermesi (ücretsiz sürümde) fakat popüler alternatiflerini denedim en başarılı bulduğum bu oldu, ücretsiz sürümü gayet yeterli bence günde 3 adet oyun yetiyor bana zaten sizlere de yeteceği kanaatindeyim. Ücretsiz sürümün bir diğer dezavantajı grafiksel olarak değerlerinizi görememeniz motivasyon açısından önemli bir şey fakat yine de uygulamayı kullanmanıza bir engel oluşturmuyor.
Lumosity: Brain Training
Lumosity’s cognitive training program is a fun, interactive way to train your brain and learn about how your mind works. Used by over 100 million people worldwide, Lumosity’s program consists of science-based games designed to exercise memory, attention, speed, flexibility and problem-solving...apps.apple.comLumosity: Brain Training - Apps on Google Play
Lumosity’s cognitive training program is a fun, interactive way to train your brain and learn about how your mind works. Used by over 100 million people worldwide, Lumosity’s program consists of science-based games designed to exercise memory, attention, speed, flexibility and problem-solving...play.google.com
-
Pakodemy bu uygulama cidden çok güzel ve ücretsiz olmasıyla da beni şaşırtan bir uygulama özellikle sınava hazırlananlar için fayda sağlayacağını düşünüyorum ki zaten hedef kitle de sınava hazırlananlar, kullanmayan varsa mutlaka bir baksın memnun kalacağını düşünüyorum, kaynak olarak kullanmaktansa kaynaklarınıza ek olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olabilir.
Pakodemy: YKS TYT AYT
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler neye ihtiyaç duyarlar? YKS yolunda nasıl sorunlar ile uğraşıyorlar? Üniversite hazırlık süreci nasıl daha kolay hale getirilir? Tüm bu soruları üniversite yolunda seninle aynı sorunları yaşayan öğrencilere sorduk. Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda...apps.apple.comPakodemy: YKS (TYT, AYT) kazandıran uygulama - Apps on Google Play
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler neye ihtiyaç duyarlar? YKS yolunda nasıl sorunlar ile uğraşıyorlar? Üniversite hazırlık süreci nasıl daha kolay hale getirilir? Tüm bu soruları üniversite yolunda seninle aynı sorunları yaşayan öğrencilere sorduk. Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda...play.google.com
-
İlk uygulama Cake bu uygulama ingilizceniz biraz varsa daha yararlı çünkü sıfırdan ingilizce öğretmek yerine telaffuz ve cümle yapısını öğretmeyi hedefliyor eğer biliyorsanız çok işinize yarar hem kısa hem eğlenceli videolar ile kelime dağarcığınızı, tellafunuzu ve cümle kurabilme yapınızı baya bir geliştiriyor, görmediyseniz kesinlikle öneririm.
Cake - Learn English for Free - Apps on Google Play
Fun, short English conversation videos updated every day! Learn English fast, completely free. ? Learn real English expressions curated from YouTube. See similar phrases in one place and spend just a few minutes a day to improve your English! ? If you want to improve your English speaking...play.google.com
Busuu - Hızlı dil öğrenme
Telefonundan yeni bir dil öğrenmenin en iyi yolunu mu arıyorsun? Bu arayışını bitmiş say. Çünkü az önce yabancı dilleri en iyi şekilde öğreten ödüllü Busuu uygulamasını keşfettin. Dil öğrenmek artık herkes için daha eğlenceli ve daha etkili olacak. Amacın ister dil seviyeni yükseltmek, kariyerin…apps.apple.comBusuu: Learn Languages - Spanish, French & More - Apps on Google Play
We’re Busuu, the language learning app. Over 100 million people choose us to learn Spanish, pick up a few French phrases, try Japanese, or one of the other 9 different languages we have on offer – now it’s your turn! Learn Spanish From Spanish grammar and content from Spanish newspaper, El...play.google.com
-
Evet listenin son sırasında Microsoft Math geliyor uygulama kısaca matematik sorularını çözüyor photomath alternatifi gibi düşünülebilir ama bence kullanımı daha rahat açıklamalar sade ben tavsiyemi bu uygulamadan yana yapıyorum. İndirip deneyin mutlaka.
Microsoft Math Solver - Apps on Google Play
Microsoft Math solver app provides help with a variety of problems including arithmetic, algebra, trigonometry, calculus, statistics, and other topics using an advanced AI powered math solver. Simply write a problem on screen or use the camera to snap a math photo. Microsoft Math problem solver...play.google.com
Evet maalesef Liste bitti