Üyeliğimin Silinmesini Talep Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Spybot'a mesaj attım fakat hala üyeliğim yasaklanmış değil. Yöneticilerden herhangi birinin üyeliğimi yasaklamasını istiyorum. Tamamen silebiliyorsanız silin.

Reaksiyon puanı
10,315
@S_T_A_L_K_E_R, istersen bir daha düşün, hatta bu gece karar verme, yat uyu abim, yarın sakin kafayla uyanınca öyle karar ver. hayatta ani kızgınlıkla verilmiş hiçbir karar isabetli olmamıştır.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
@S_T_A_L_K_E_R, istersen bir daha düşün, hatta bu gece karar verme, yat uyu abim, yarın sakin kafayla uyanınca öyle karar ver. hayatta ani kızgınlıkla verilmiş hiçbir karar isabetli olmamıştır.
Forumda yöneticiler adam kayırıyor. Burada durmanın bir anlamı yok. O kendini editör sana kışkırtıcı forumda 2 gün sonra gene aynısını yapacak ev gene o haklı çıkacak. Boş yere burada durmanın anlamı yok. Gerçek hayat olsa karşısına geçer konuşursun ama sanal alem. Yöneticiler ne derse öyle olur. Ben de tepki olarak üyeliğimi kapattırıyorum. Buranın adaletsiz olduğunu düşünenlere de tavsiyem tepkilerini göstersinler. Ancak o zaman yöneticilerin adaleti sorgulanmaya başlar.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Burası çifte standartlar ülkesi dostum bence buna alış artık... Kendince sende haklısın tabi.. ama bir daha düşün derim...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Spybot'a mesaj attım fakat hala üyeliğim yasaklanmış değil. Yöneticilerden herhangi birinin üyeliğimi yasaklamasını istiyorum. Tamamen silebiliyorsanız silin.
Dostum Keskin sirke küpüne zarar ani kararlar verme lütfen.
Biraz sakin ol bencede.
Üyeliğinin silinmesini isteme sebebinde haklısın,ama bunu isteyerek timsahların istediği olmuş olacak.
Zaman mücadele zamanı,biri gelip dağdan gelip ortalığı karıştırıp bağdakini kovacak.Yok öyle yağma.
Bu forum biz üyelerin.
Tekrar sakince düşün.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sen gideceğine o gitsin hocam, boşver bunları.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dostum Keskin sirke küpüne zarar ani kararlar verme lütfen.
Biraz sakin ol bencede.
Üyeliğinin silinmesini isteme sebebinde haklısın,ama bunu isteyerek timsahların istediği olmuş olacak.
Zaman mücadele zamanı,biri gelip dağdan gelip ortalığı karıştırıp bağdakini kovacak.Yok öyle yağma.
Bu forum biz üyelerin.
Tekrar sakince düşün.
İşte üyeler biziz. Biz olmazsak burası bir hiç. O zaman biz gidelim anlasınlar değerimizi. Editör olduğunu düşündüklerini korumayı bırakırlar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İşte üyeler biziz. Biz olmazsak burası bir hiç. O zaman biz gidelim anlasınlar değerimizi. Editör olduğunu düşündüklerini korumayı bırakırlar
Değerimiz anlayacaklarsa hepimiz gideriz sorun değil elbet.
Ama bu kolaycılık olmaz mı Kardeşim.
Mücadele edelim,sanal ortamda olsa bir iyi bir ortamımız var burada.
Bazı pireler yüzünden yorgan yakmaya değmez yahu.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
O konu 7 sayfa oldu. Bu dakikadan sonra ne yazarsanız yazın bir şey değişmez. O yüzden belki kolay ama en etkili yol.

Reaksiyon puanı
10,315

aynen, imzamı atıyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=90581]S_T_A_L_K_E_R[/MENTION],

bu forumda emek vererek yazdigin bu kadar mesaji, bunca zaman edindigin arkadaslarini birakip gidecek misin?
bu kadar insan gitmeni istemiyor..
sinirin yatissin ondan sonra karar ver lutfen..

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sdn yi biraz tanıdıysam o resim ordan kalkar ins. Gitmene gerek yok "stalker"

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Diyeceğim şu ki, son 1-2 haftadır forumun suyu çıktı, biri geliyor Türkiyenin en büyük teknik direktörünü küçümseyen bir resim paylaşıyor, bir moderatör çıkıyor, üye için kendisi editör, foruma katkı sağlayacak diyor. Onlarca üyenin mesajını siliyor, konuyu silip dikkatleri dağıtmak varken, mesajları silip dikkatleri daha da çekmeyi başarıyor. 6-7 sayfa mesaj yazılıyor, sonra konu kapanıyor. Konunun kapanma sebebi bir şahısı küçümsemek, hakaret etmek değil de, kaynak belirtmemek oluyor. Hani bütün moderatörler mi aynı kafadan olur, biri çıkıpta arkadaşımın yaptığı yanlış diyemiyor mu? Herkes bu kadar mı korkuyor birbirinden. Ne korkusu bu böyle, eldeki yetkiyi kaybetme korkusu mu?

Olacakları söyleyeyim, yine haksız olan üye çıkacak. Moderatörler gelip birbirini savunacak. S_T_A_L_K_E_R gibi bir üye forumdan uzaklaşacak. Ne için? Forum yönetiminin işini doğru düzgün yapmadığı için.

Anlamıyorum, üye yenileme çalışmaları falan mı var, nedir bu eski üyeleri tek tek gönderip yeni üye kazanma aşkı.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Herkese teşekkürler.
Hadi Allah'a emanet olun :)

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
harbi sacmalamışlar..adam kayırmanın en güzel örnegi sergilenmiş..kıdemliler yaparsa sorun yok çömezler yaparsa ezin geçin.güzelmiş.bu forumda bu tartışmlar oluyor diye siyaset yasaklandı birçok üye banlandı bende banlanmıştım af ile aktifleşti üyeliğim..birileri ile dalga gecmek agır eleştirmek nezamndan beri serbesti yada kimlere serbest kimlere değil bunun acıklamasını yapın elimize bi liste verin ona göre davranalım

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrımcılığın bu kadar helal gerçekten tebrik etmek lazım benimkinide silin arada .

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Üyeliklerinin iptalini isteyen arkadaşlar.
Verilen tepkiler sonuç getirdi bence,o resim kalktı,konu kilitlendi hele şükür.
Ama bu editör bozuntusu üyeciğin sayesinde iyi bir dayanışma sergilendi forumda.
Onun için Editörler artık 2 kere düşüneceklerdir,böyle saçma,linksiz konu açarken.
Gitmek çözüm değil,herkes pozisyonunu korusun.
Buraları bırakmayın lütfen.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Üyeliklerinin iptalini isteyen arkadaşlar.
Verilen tepkiler sonuç getirdi bence,o resim kalktı,konu kilitlendi hele şükür.
Ama bu editör bozuntusu üyeciğin sayesinde iyi bir dayanışma sergilendi forumda.
Onun için Editörler artık 2 kere düşüneceklerdir,böyle saçma,linksiz konu açarken.
Gitmek çözüm değil,herkes pozisyonunu korusun.
Buraları bırakmayın lütfen.
bunu yapan üyeler banlanırdı ..konu zart diye silinirdi ..bu kişi neden haala editör sıfatında

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar sonra silinmeside düşündürüce gerçekten .

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İlgili konuyu yazan Editör'ün bizim forum ve kuralları hakkında bilgisi olmaması sebebi ile böyle bir konu açılmış kendisine forum ve kurallarımız hakkında bilgi verilecektir arkadaşlar

Ama bu foruma üye olduğumdan beri burada olan ve takip ettiğim kişilerden biri olan [MENTION=90581]S_T_A_L_K_E_R[/MENTION] formu bırakmasına gerçekten üzüldüm. Ne zaman geri dönmek isterse benimle redfoks@shiftdelete.net adresinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben özür diliyorum kendi adıma hem modlardan hem editörlerden. Biraz bunların gazına geldiysem...

Tüm mesajları okudum da tek amacın provakasyon olduğunu anladım. Gitmek isteyen gitsin de hayde...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu forumdan bugüne kadar kimler gitti... ne kıdemli üyeler, yöneticiler... hiçbirinin de gitmesi birşeyi değiştirmedi.

bir yanlışlık varsa tepkimizi dile getirmeliyiz. doğru yolun bulunması için her türlü çabayı göstermeliyiz. çekip gitmek hiçbir sorunu çözmez.

@S_T_A_L_K_E_R söz konusu resim silindi, konu kilitlendi. sen de yöneticiler ile temasa geçip üyeliğini açtır bence.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İlgili konuyu yazan Editör'ün bizim forum ve kuralları hakkında bilgisi olmaması sebebi ile böyle bir konu açılmış kendisine forum ve kurallarımız hakkında bilgi verilecektir arkadaşlar

Ama bu foruma üye olduğumdan beri burada olan ve takip ettiğim kişilerden biri olan @S_T_A_L_K_E_R formu bırakmasına gerçekten üzüldüm. Ne zaman geri dönmek isterse benimle redfoks@shiftdelete.net adresinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

Hocam yalnız bu kadar olay yaşandıktan sonra geç gelmedi mi yönetimin tepkisi ?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

Ama bu foruma üye olduğumdan beri burada olan ve takip ettiğim kişilerden biri olan @S_T_A_L_K_E_R formu bırakmasına gerçekten üzüldüm. Ne zaman geri dönmek isterse benimle redfoks@shiftdelete.net adresinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.
Eyvallah REDFOKS.
Yapıcı tutumunuz için teşekkürler.Böyle Süper Modumuz olduğu içinde ayrıca sevindim.:yes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...