S_T_A_L_K_E_R
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Spybot'a mesaj attım fakat hala üyeliğim yasaklanmış değil. Yöneticilerden herhangi birinin üyeliğimi yasaklamasını istiyorum. Tamamen silebiliyorsanız silin.
Forumda yöneticiler adam kayırıyor. Burada durmanın bir anlamı yok. O kendini editör sana kışkırtıcı forumda 2 gün sonra gene aynısını yapacak ev gene o haklı çıkacak. Boş yere burada durmanın anlamı yok. Gerçek hayat olsa karşısına geçer konuşursun ama sanal alem. Yöneticiler ne derse öyle olur. Ben de tepki olarak üyeliğimi kapattırıyorum. Buranın adaletsiz olduğunu düşünenlere de tavsiyem tepkilerini göstersinler. Ancak o zaman yöneticilerin adaleti sorgulanmaya başlar.@S_T_A_L_K_E_R, istersen bir daha düşün, hatta bu gece karar verme, yat uyu abim, yarın sakin kafayla uyanınca öyle karar ver. hayatta ani kızgınlıkla verilmiş hiçbir karar isabetli olmamıştır.
Dostum Keskin sirke küpüne zarar ani kararlar verme lütfen.Spybot'a mesaj attım fakat hala üyeliğim yasaklanmış değil. Yöneticilerden herhangi birinin üyeliğimi yasaklamasını istiyorum. Tamamen silebiliyorsanız silin.
İşte üyeler biziz. Biz olmazsak burası bir hiç. O zaman biz gidelim anlasınlar değerimizi. Editör olduğunu düşündüklerini korumayı bırakırlarDostum Keskin sirke küpüne zarar ani kararlar verme lütfen.
Biraz sakin ol bencede.
Üyeliğinin silinmesini isteme sebebinde haklısın,ama bunu isteyerek timsahların istediği olmuş olacak.
Zaman mücadele zamanı,biri gelip dağdan gelip ortalığı karıştırıp bağdakini kovacak.Yok öyle yağma.
Bu forum biz üyelerin.
Tekrar sakince düşün.
Değerimiz anlayacaklarsa hepimiz gideriz sorun değil elbet.İşte üyeler biziz. Biz olmazsak burası bir hiç. O zaman biz gidelim anlasınlar değerimizi. Editör olduğunu düşündüklerini korumayı bırakırlar
O konu 7 sayfa oldu. Bu dakikadan sonra ne yazarsanız yazın bir şey değişmez. O yüzden belki kolay ama en etkili yol.Değerimiz anlayacaklarsa hepimiz gideriz sorun değil elbet.
Ama bu kolaycılık olmaz mı Kardeşim.
Mücadele edelim,sanal ortamda olsa bir iyi bir ortamımız var burada.
Bazı pireler yüzünden yorgan yakmaya değmez yahu.
Değerimiz anlayacaklarsa hepimiz gideriz sorun değil elbet.
Ama bu kolaycılık olmaz mı Kardeşim.
Mücadele edelim,sanal ortamda olsa bir iyi bir ortamımız var burada.
Bazı pireler yüzünden yorgan yakmaya değmez yahu.
Spybot'a mesaj attım fakat hala üyeliğim yasaklanmış değil. Yöneticilerden herhangi birinin üyeliğimi yasaklamasını istiyorum. Tamamen silebiliyorsanız silin.
"Fatih Terim'i ve Galatasaraylıları kızdıracak fotoğraf" başlıklı konu yüzünden abim.ama nedennnn???
bunu yapan üyeler banlanırdı ..konu zart diye silinirdi ..bu kişi neden haala editör sıfatındaÜyeliklerinin iptalini isteyen arkadaşlar.
Verilen tepkiler sonuç getirdi bence,o resim kalktı,konu kilitlendi hele şükür.
Ama bu editör bozuntusu üyeciğin sayesinde iyi bir dayanışma sergilendi forumda.
Onun için Editörler artık 2 kere düşüneceklerdir,böyle saçma,linksiz konu açarken.
Gitmek çözüm değil,herkes pozisyonunu korusun.
Buraları bırakmayın lütfen.
İlgili konuyu yazan Editör'ün bizim forum ve kuralları hakkında bilgisi olmaması sebebi ile böyle bir konu açılmış kendisine forum ve kurallarımız hakkında bilgi verilecektir arkadaşlar
Ama bu foruma üye olduğumdan beri burada olan ve takip ettiğim kişilerden biri olan @S_T_A_L_K_E_R formu bırakmasına gerçekten üzüldüm. Ne zaman geri dönmek isterse benimle redfoks@shiftdelete.net adresinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.
Eyvallah REDFOKS.İlgili konuyu yazan Editör'ün bizim forum ve kuralları hakkında bilgisi olmaması sebebi ile böyle bir konu açılmış kendisine forum ve kurallarımız hakkında bilgi verilecektir arkadaşlar
Ama bu foruma üye olduğumdan beri burada olan ve takip ettiğim kişilerden biri olan @S_T_A_L_K_E_R formu bırakmasına gerçekten üzüldüm. Ne zaman geri dönmek isterse benimle redfoks@shiftdelete.net adresinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.