dimese2700
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
benim ilk mesajımdaki www.turkseed.com adresine girarkadaşım google dan girsen daha mantıklı olur
benim ilk mesajımdaki www.turkseed.com adresine girarkadaşım google dan girsen daha mantıklı olur
Ne farkedecek hocam sonuç aynı kapıya çıkıyorbenim ilk mesajımdaki www.turkseed.com adresine gir
arkadaşım sitede virüs falan yok. üye olmak istiyorsan beklerizNe farkedecek hocam sonuç aynı kapıya çıkıyor
Teşekkürler. Kaspersky uyarı verdiği sürece üye olmamarkadaşım sitede virüs falan yok. üye olmak istiyorsan bekleriz
merhaba imkanınız varsa bende davetıye alabılırmıyımarena-tr davetiyesi yolladım dostum mail adresine
Mailinizi pm olarak yollayın.merhaba imkanınız varsa bende davetıye alabılırmıyım
saygılar...
Ben de bir tane davetiye alabilir miyim acaba? Şimdiden teşekkürler. Sweetbunnysweet55@gmail.comMailinizi pm olarak yollayın.
Torrentleech dışında, benzer kalitede, upload yapmaya, ratio kasmaya değecek neresi var?
aradigin icerige bağlı TL daha cok genel icerik olarak iyi seedboxla bile ratio kasmasi zor freeleech i olmayan bir site üstelik aradığım dosyayı ya bulamadım ya da seederi yok. alternatif olarak ipt ve torrentday olabilir ama hd içeriklerle ilgiliysen bence bunları boşver hd-torrents, hdclub, awesome-hd (gazelle) gibi sitelerin davetiyelerini bulmaya çalışTorrentleech dışında, benzer kalitede, upload yapmaya, ratio kasmaya değecek neresi var?
pop-up reklamları vs şeyler çıkıyormuHdclub uyelik açık. Rusların hd içerikte en büyük torrent sitesi. Bence kaçırılmaması gereken bir tracker bluray, remux, bdrip sunumları gercekten kaliteli zaten tamami ya altın ya da gold sunumlar. sitede tutunması gercekten cok kolay. seeder sikintisi yok. genel ratio 0.3 hdmaniacs, hidt, don, esir, CtrlHD Chd, WiKi vb gibi release gruplarının sunumları bolca bulunur.
Правила трекера - Трекер HDClub - скачать бесплатно фильмы HD, скачать Blu-ray фильмы, HD DVD и HD audio, HDTV торрент
yok hocam çıkmaz üye olduktan sonra direk torrent indirebilirsin rationa dikkat et bol seedlerpop-up reklamları vs şeyler çıkıyormu
dün aldım üyelik ama bu sitede kurallar nelerdir tutanmak kolaymıKısa süreliğine privatehd açık.
PrivateHD is Open for Limited Signup! Ask your friends to register, Share the News!
Bende yeni üye oldum. Ration düşmesindüşmesi 1 hafta seed et yeter sanırım.dün aldım üyelik ama bu sitede kurallar nelerdir tutanmak kolaymı
Bende yeni üye oldum. Ration düşmesindüşmesi 1 hafta seed et yeter sanırım.
dün aldım üyelik ama bu sitede kurallar nelerdir tutanmak kolaymı
Bana da yetersiz geldi. İptorrents, torrentday, hdclub hesaplarım var ama aradığımı bulamıyorum. Bildiğiniz daha güzel biryer var mı acabaİçerik olarak yetersiz bir yer bence, kotayı harcayacak daha iyi yerler var. Bu arada uzun zamandır da üyeliğim var orada, hiç seed yapmadım, hala duruyor. Katı kuralları yok galiba.
aradığınız icerik ne hocam bu kadar site kullanipda bulamadığınız çok özel degilse tâbiBana da yetersiz geldi. İptorrents, torrentday, hdclub hesaplarım var ama aradığımı bulamıyorum. Bildiğiniz daha güzel biryer var mı acaba
Özel bişi değil phieanes and ferb aradım bulamadım. Sonra 1-2 film daha aramıştım mesela mö 10.000 sanırım bitek o siteler arasında hdclubta remux vardı yada başka bişekilde aramıştımda yoktu sanırım. Ve son olarak my name is earl 1080p aradım o da çıkmadıydı. Başka biyerlerde gördüm ama sadece 2 sezondu.aradığınız icerik ne hocam bu kadar site kullanipda bulamadığınız çok özel degilse tâbi
filmleri orjinal ismiyle aratman lazım. m.o 10.000 zamundada var üye olup ara bulursun.çizgi filmler hakkında bilgim yok maalesef. yabancı dizilerle ilgili bir rarbg e bak istersen. birde bulabilirsen davetiyesini hd-torrents e üye olmalısın. sağlam sitedir. hd film düzeyinde dünyada en kaliteli davetiyesini bulabileceğin 3 siteden biridir bana göre. TTG,AHD,hdts.Özel bişi değil phieanes and ferb aradım bulamadım. Sonra 1-2 film daha aramıştım mesela mö 10.000 sanırım bitek o siteler arasında hdclubta remux vardı yada başka bişekilde aramıştımda yoktu sanırım. Ve son olarak my name is earl 1080p aradım o da çıkmadıydı. Başka biyerlerde gördüm ama sadece 2 sezondu.
Teşekkür ederim hd-torrentsi araştırıyordum bende bu aralar olmadı ona katılırımfilmleri orjinal ismiyle aratman lazım. m.o 10.000 zamundada var üye olup ara bulursun.çizgi filmler hakkında bilgim yok maalesef. yabancı dizilerle ilgili bir rarbg e bak istersen. birde bulabilirsen davetiyesini hd-torrents e üye olmalısın. sağlam sitedir. hd film düzeyinde dünyada en kaliteli davetiyesini bulabileceğin 3 siteden biridir bana göre. TTG,AHD,hdts.