Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

ByRip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
( ALINTI )

Merhabalar Arkadaslar Ben DjFenixx Beni cogu Uyeler Bilir Ve Cogu siteler Bilir. Bugun
Aturk.org Adli Siteden Basedicem size Sitede 2 kendini bilmez Geri Zekalilar Var Birisi ChesTR oburu de SweSmed. Paneleri VAr Diye siteleri kendinin saniyolar ve bi terslik oldugunda Banla Tehtit Ediyolar !! Bugun Ben siteye Girdim Bu ChesTR arkadaslar konusmak istedim (Buyuk Ispiyoncu ) SweSmed geldi: Daha Devam Edersen Seni Banlarim dedi CaPS TIKLA : http://i.imgur.com/kmSiXJ1.png Bende Ona OM ( Ozel Mesaj) de yazdim ki: abi dedim panelin varsa site senin sanma dedim ve banladi !! Size Tavsiyem o Siteye Gitmeyin Arkadaslar Site Bu 2 Geri Zekyali dan Dolayi Battar !! Bunu Arkadaslarina da Gonderirseniz Site Adresi: aturk.org/index.php Sevinirim Saygilar DJ Fenixx.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Torent ultrayı açmışlar lazım olan vars hülog..

TorrentTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EfsaneArsiv.TK Efsanelerin Yeni Adresi !! Sitemizde Uploader,Dj ve modernator alimlari vardir !! Daha ne Bekliyosunuz Tiklayin ve Uye Olun !!!

ZeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Aturk.org üyelik açıktır. Türkiye'nin en kaliteli kadrosuyla hizmetinizdeyiz.

ByRip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.

www.letseed.net

Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin hediyesi 10GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"

cnplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=383794]soulreaver[/MENTION] arena-tr ile takas yapabiliriz

lecola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr davetiyesine ihtiyacım var bitturk yollayabilirim

by_serkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar.
afrbits
arena-tr
bitturk

ve diğer türk torrent sitelerinden davetiye arıyorum.
aktif olarak her indirdiğim torrent seed ederim.

Davetiyelerinizi bekliyor olacağım.
Saygılarımla.

recepsoran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyüyen Ve Büyümeye Devam Eden Sitemiz Seedturk.net Size İyi Bir hizmet Vermek İçin Çalışıyor.
Şu Anda Üyelikler Açıktır Sizide Aramızda Görmekten Onur Duyarız

http://seedturk.net

Site güzel tavsiye ederim.