Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
cnhd kaliteli bir tracker'dır. seedbox ile cross-seed yaparak 0.5 tb upload yapmıştım. tek sıkıntı, indireceğiniz dosyadaki seeder-leecher oranlarına bakın indirmeden. üye sayısı çok fazla olduğundan, sıkıntı olabiliyor. sanırım çinli olmayan üyeler çok çok küçük bir kısım. mesela upload için yorum yapayım diyorum, 50 tane yorum yapılmış fakat hepsi çince. bazen kendimi sitedeki çinli olmayan tek kişiymişim gibi hissediyorum :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar ben torrentleech sitesine üyeydim.sanırım üyeliğimi iptal etmişler.hiç kullanmadığım için olabilir mi?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
china hdtv sorunu düzeltmiş. üye olmayı deneyip beceremeyenler "önce send confirmation mail" kısmından üye olurken kullandıkları maili kullanarak aktivasyon maili istemeyi denesinler. ben denedim bu sefer tek seferde oldu ama hala olmuyor diyorsanız taracınızdaki çerezleri temizleyin ve taze bir kullanıcı adı ve mail ile yeniden üye olmayı deneyin.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu mesajımda bahsettiğim site bir senedir kapalıydı kapalıdan kastım üyelikler değil site tekrar açılmış.

Sadece scene paylaşım varmış.

http://mp3scene.eu/

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@muratteas

Senin ilgi alanın olabilecek bir site üyeliklerini açmış. Yetişkin içerikte en duyulan sitelerden biridir kendisi. :D Siteye girince register bölümünü görürsün zaten göremezsen üye alımı kapanmıştır. :D

empo.n--m.me

noktalı kısma r "--" li kısma iu yazacaksın. :D

E-learning http://www.elbitz.net/signup.php

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
@muratteas

Senin ilgi alanın olabilecek bir site üyeliklerini açmış. Yetişkin içerikte en duyulan sitelerden biridir kendisi. :D Siteye girince register bölümünü görürsün zaten göremezsen üye alımı kapanmıştır. :D

empo.n--m.me

noktalı kısma r "--" li kısma iu yazacaksın. :D

E-learning http://www.elbitz.net/signup.php

Sağol gardaşım. Üye olalım bakalım.

Not: Ben kuzeniyim.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
yo :mrgreen: Nedense giriş yapılamıyor :D
Bana da aktivasyon maili gelmedi üyeliğe girdim giriliyor ama site şu an sorunlu diye torrent dosyalarını gizlemişler herhalde hiçbir dosya gözükmüyor yakında düzelir.
[MENTION=104135]seckyn[/MENTION] davetiye atayım mı :P :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bana da aktivasyon maili gelmedi üyeliğe girdim giriliyor ama site şu an sorunlu diye torrent dosyalarını gizlemişler herhalde hiçbir dosya gözükmüyor yakında düzelir.
@seckyn davetiye atayım mı :P :D
2 gün sonra unutuyom isimlerini davetiyeye yazık :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yüksek boyutlu 15-20gb+ içerik arayanlar kullanabilir.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] the-resistance da hiçbişey yok mu yada ben mi bulamıyorum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=104135]seckyn[/MENTION] serverla ilgili birşeyler yapıyorlarmış yeni ayarlar kurallar vs. gelene kadar dosyalar gözükmeyecek diyorlar sanırım.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
http://hdcmct.org/signup.php

Üye alımı açıktır. Düşük boyutta 720p ripleri bulunmaktadır. Son zamanlarda çok sık kullanır oldum :)

**Ufak bir teste tabi tutabilirler emin değilim.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Evet böyle, kolay bir test.

carter15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site güzel teşekkürler hocam. Şu istekleri de yerine getirdik mi tamamdır. :) Ayrıca kategori bölümündeki dili değiştirebiliyor muyuz?