Adamın dibisin dibi.Valla varya süper oldu bu sağol hacı.
@Mai Nai usta bir hesap almalısın freeleech packler var işine yarayabilir.![]()
Sırf senin için girdim yazdım buraya kıymetini bil
![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Adamın dibisin dibi.Valla varya süper oldu bu sağol hacı.
@Mai Nai usta bir hesap almalısın freeleech packler var işine yarayabilir.![]()
Ben başta şaka sandım.Sırf senin için girdim yazdım buraya kıymetini bil![]()
Elektronik müzik türü üzerine bir site.seed şartı var mı?
Edit:Varmış, inş zamunda gibi hızlıdır
Bi edit daha; bunda sadece müzik mi var
Şaka gibiBen hiç böyle şaka yapar mıyım![]()
Elektronik müzik türü üzerine bir site.
Sen goa/psy indir.
Deli bir müzik türü... uyuşturucu gibi.O neNeyse bir albüm çekelim bakalım oradan.
İleride bu sitenin üyeliğini isteyen olursa faydam olur belki![]()
Deli bir müzik türü... uyuşturucu gibi.
House dinlemiyor musun sen işine yarar.
Sen bilirsinMüzik türü seçmem ki ben hoşuma giderse dinlerim. Senin "Ne Dinliyorsunuz?" konusunda paylaştıklarından bazılarını dinliyorum mesela.![]()
Neden durup dururken? Kurallar dahilinde olmadan mı uzaklaştırıldınız?tabi açarlar durup dururken üyelerin yarısını siteden attılar şimdi üyelikleri açıyorlar
Neden durup dururken? Kurallar dahilinde olmadan mı uzaklaştırıldınız?
kaç senedir o sitedeyim bütün yönetim ve aktif üyeleri bifiil tanırım bi tane adamın dahi haksız uzaklaştırıldığını görmedim . millet kendini zeki sanıp fake yaparsa duplicate yaparsa tabi uzaklaştırılır ...
publichd kapanmış yada bana kastı var açılmıyor. ayrıca program üzerine yoğunlaşmış bir torrent sitesi biliyor musunuz? mühendislik programları olur, antivirüs yazılımları vb. gibi
gerçekten öyleymiş ya teşekkür ettimpublichd.org burayı dene. eu dns leri cevap vermiyor artık.
gerçekten öyleymiş ya teşekkür ettim
bu arada şu sorum hala geçerli (tüm arkadaşlara)
program üzerine yoğunlaşmış bir torrent sitesi biliyor musunuz? mühendislik programları (yerli-yabancı) olur, antivirüs yazılımları vb. gibi
nereye baktıysam ya istediklerim yok, yada torrentler ölmüş. bu tür durumlarda tercih ettiğiniz hangi siteler var?
zamunda dışında pek bir yerde yok fakat zamunda da istediklerim yok, olanlarda o kadar eski ki ölmüş gitmiş torrent.Zamundaya baktınmı orda baya program var ve torrentler ölü değil ...
torrentz.eu ya bende girilmiyor, sizde giriliyor mu ki?Öyle bir torrent sitesi bilmiyorum ama torrentz.eu da merak ettiğin mühendislik programlarını aratabilirsin