- Reaksiyon puanı
- 242
HD içerik arayanların uğraması gereken bir site.Sadece altın olanları bile takip etmeniz yeter.
seedlerı çok düşük ama onlarınhttp://www.turkdepo.biz/signup.php?
turkdepo üyelikler kısa süreliğine açılmıştır bu fırsatı kaçırmayın...
davetiye kodu istiyor yine fazlalık aldıysan bir tane hesap alabilirmiyim kardeşim
Sağ üst kısımda "select site language" kısmından english yap.
Üyelikli sistemi olmayan siteler hakkında bilgim yok ama üyeliği kapalı oyun içerikli bitgamer ve blackcatsgames siteleri bayağı iyi sitelerdir.Pek ilgili olmadığım için bu sitelere üyeliğim yok. SCC arşivindeki oyun packlerine bak. Başka da aklıma birşey gelmiyor. Belki [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] bilir.@dgncn sağlam bir ps2 torrent adresi var mı ?
pes 2012 indiriyorum anca buldum ama , başka oyunlarda istedi kardeşim.yardımcı olabilirsin umarım.
bekliyorum haberlerini hocamAkşam üstü bakarım.
Ne olursa oltayı at elbet bir sazan düşer sanıyor herhaldeNe istiyorsun ki anlamadım?
bittürk.nete erişim engellenmiş bilginizeBitturk.net üye alımı açık ve devam ediyor.
Erişim var ama beni ratio düşük olmamasına ragmen 2.defa sebebsiz yere banlamışlar.bittürk.nete erişim engellenmiş bilginize
Erişim var ama beni ratio düşük olmamasına ragmen 2.defa sebebsiz yere banlamışlar.
Reklamdan girilmiyor uğraşmaya değmez orada. Leechturk,arena falan kullan salla bittürkü.
Üyeligim yok onlarda