constantin34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bu ne yaa kayıt oluyorum youtube' ayönlendiriyor
teşekkürler bu sefer üyelik alımı kapanmadan yakaladım.demonoid yine açık beyler.
Bir şeyi merak ettim korsan karşıtı olduğun için mi bu siteyi verdin? Yoksa bir yerden denk geldiği içinmi verdin ?
Korsan karşıtı değilim öyle olduğumu neden düşündün?
Torrent ile ilgilendiğim için açılan siteleri veriyorum buradan.
O site sahtede ondan Korsan karşıtları 1 nisan için açmışlar Kayıt ol deyince zaten youtube'de bir videoya yönlendiriyor :mrgreen:
Zamunda.net uyelikler acik. Kapin hemen birtane!!
Biraz once altim birtane daha...
http://zamunda.net/signup.php
Dostum yeni bi mail adresi ile dene gmail kullanarak gene dene pazartesi kapancak sanırım belkide kapanı kapanacakarkadaslar yardım edin zamunda açık üyelik üye olamıyorum böyle bi uyarı veriyor Sorry, you're not qualified to become a member of this site bu nedek oluyor bilen var ne olur yardımcı olabilir mi
ere modemıne rest at kullanıcı adını degıstır bu kadar basıttarkadaslar yardım edin zamunda açık üyelik üye olamıyorum böyle bi uyarı veriyor Sorry, you're not qualified to become a member of this site bu nedek oluyor bilen var ne olur yardımcı olabilir mi
''Üzgünüz,bu sitenin üyesi olabilmek için nitelikli değil konum''ya arkadaslar bende uye olamadim bendede ayni sorun var Sorry, you're not qualified to become a member of this site
napmam gerek yardimci olurmusunuz
bana bir davetiye gonderirmisiniz zamunda.net te sevgin7777@abv.bg