Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
O hesap olmuş :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yani özetle :iyi laf koydun..bari iftarı bekleseydin.Kursağımdan zo geçti hahah:)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bittürk.net üyelikleri açık olması lazım

Yarın bayram tüm siteler üyeliklerini açacaktır . tekrar alırsın hesap

Yarın hangi sitelerin üyeliklerini açacağı hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bu bittürk arenatr türktorrent gibi midir?yani en azından güncel dosyalarda hızsorunu yaşamayız değil mi?

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
bitturk en çok kullandığım türk torrent sitesi ve güncel hemen her dosyayı bulursunuz.

canercrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duyduğuma göre Torrent-Damage irc kanalindan davetiye dagitiyormuş eğer isteyen varsa denesin.

IPT'den az biraz düsük bir sitedir ancak kesinlikle iyidir öneririm herkese...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bitturk üye alımına hala devam ediyor....

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ya benim için artısı kullanıcı çokluğundan ötürü ona göre geri dönüşlerin bildirimi. bir torrent indirirken altında birçok daha önce indiren kişinin mesajlarını okuyorum zaman kaybından kurtarıyor. indirmede de oldukça iyi sonuçlar aldım. denemelik birşeyler indir istersen mesela ben senin mafia soundtrack'i indirmeyi düşünüyorum birazdan :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
ya benim için artısı kullanıcı çokluğundan ötürü ona göre geri dönüşlerin bildirimi. bir torrent indirirken altında birçok daha önce indiren kişinin mesajlarını okuyorum zaman kaybından kurtarıyor. indirmede de oldukça iyi sonuçlar aldım. denemelik birşeyler indir istersen mesela ben senin mafia soundtrack'i indirmeyi düşünüyorum birazdan :)

ben torrentz'den arayıp indirdim :) 600 kb/sn ile :D pireate bay :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
pireatebay'ın geleceği meçhul. sanırım kanbuk değişimine gidiyorlar ve site tamamen değişecekmiş. torrents genelde utorrent gibi uygulamalarda default olarak kullanılan başarılı bir site ama gene de torrent-finder :)

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
freshon.tv irc kanalında bir iki profil resmi gösterip davetiye alabilirsiniz.Tv sunumları için çok iyi bi kaynak.

aquake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
freshon.tv irc kanalında bir iki profil resmi gösterip davetiye alabilirsiniz.Tv sunumları için çok iyi bi kaynak.

evet en favorı tracker lardan bırıdır , yıllardır kullanıyorum bulursanız davetıyesını muhakkak alın ...

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Biraz uyanık davranıp help kanalına girip davetiye kodum var fakat kabul etmiyo deyin belki verirler. :D

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

TvTorrentz 3.yılını doldurması nedeniyle 3 Ekim 12:00 den 4 Ekim 12:00 kadar üyeliğe açık olacak. Oldukça geniş TV arşivi var. Yalnız değişik bir rasyo sistemi var. Üye olacak arkadaşların buna dikkat etmesi gerekir

TVTorrentz.org :: Login

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba,

TvTorrentz 3.yılını doldurması nedeniyle 3 Ekim 12:00 den 4 Ekim 12:00 kadar üyeliğe açık olacak. Oldukça geniş TV arşivi var. Yalnız değişik bir rasyo sistemi var. Üye olacak arkadaşların buna dikkat etmesi gerekir

TVTorrentz.org :: Login
üye olamadım ya ingilizcem yok birisi doğru şekilde gösterebilir mi?

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
üye olamadım ya ingilizcem yok birisi doğru şekilde gösterebilir mi?

merhaba,

Yardımcı olmaya çalışayım ancak bu gün son günü hemen üye olmanız gerekli. Ancak İngilizce sorununuz varsa bu sitede üye olarak kalmanız inanın çok zor. Değişik bir rasyo sistemi var ve mutlaka kuralları okumanız ve anlamanız gerekli.Yoksa bir ay içersinde üyeliğiniz iptal olabilir.