Üyelerin Dikkatine !!

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar her gün en az 2 başlık görmeye başladım.
“csgo da kaç fps alırım, oyun kasar mı ?, sistemim bu oyunu oynatırmı?”

Arkadaşlar sisteminiz ile hangi oyunda kaç değelerini görebileceğinizi bilmek istiyorsanız. Yapacağınız işlemler şu şekilde :
Sistemininiz :
İ5 4460, gtx 1050
İstediğiniz Oyun:
Valorant

Youtubeye girip:
İ5 4460 gtx 1050 valorant game test.
yazarak sizin ile aynı ve yahut sadece ana kart ( oyun performansını doğrudan etkilemez) farklılıkları ile Nasıl değerler aldığınızı görebilirsiniz. Rica ediyorum!
kimse eskiden veya şuan sizin sisteminizi kullanmıyor. Tahmin edebilir fakat kesin çözüm söyleyemez. Eskiden kullanmış dahi olda oyunlar sürekli güncelleniyor. Eski değerler ile şimdiki değerler 1 olmaz !
Rica ediyorum ciddiye alın artık !

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Ne yapsınlar, herkes bilgisayardan anlamıyor işte. İlgi, alaka meselesi biraz bu işler.
Bence bilgisayardan anlamayan bir insan bile akıl yetileri çalışıyor ve normal dediğimiz düzeyde ise, her şeyi google ye sormayı, en küçük takıldığı şeyi googleye sormayı becerebiliyor ise bunu da yapabilir. Ustalık veya donanım bilgisi gerektiren bir konu değil bu.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Bence bilgisayardan anlamayan bir insan bile akıl yetileri çalışıyor ve normal dediğimiz düzeyde ise, her şeyi google ye sormayı, en küçük takıldığı şeyi googleye sormayı becerebiliyor ise bunu da yapabilir. Ustalık veya donanım bilgisi gerektiren bir konu değil bu.
Şu site işinize yarayabilir: site

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bunu tek tek kişilere söylemekten bıkmıştım.
Eğer bunuda yapamıyorsa hiç bilgisayar toplamaya kalkışmasın.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Arkadaşlar her gün en az 2 başlık görmeye başladım.
“csgo da kaç fps alırım, oyun kasar mı ?, sistemim bu oyunu oynatırmı?”

Arkadaşlar sisteminiz ile hangi oyunda kaç değelerini görebileceğinizi bilmek istiyorsanız. Yapacağınız işlemler şu şekilde :
Sistemininiz :
İ5 4460, gtx 1050
İstediğiniz Oyun:
Valorant

Youtubeye girip:
İ5 4460 gtx 1050 valorant game test.
yazarak sizin ile aynı ve yahut sadece ana kart ( oyun performansını doğrudan etkilemez) farklılıkları ile Nasıl değerler aldığınızı görebilirsiniz. Rica ediyorum!
kimse eskiden veya şuan sizin sisteminizi kullanmıyor. Tahmin edebilir fakat kesin çözüm söyleyemez. Eskiden kullanmış dahi olda oyunlar sürekli güncelleniyor. Eski değerler ile şimdiki değerler 1 olmaz !
Rica ediyorum ciddiye alın artık !
Ya kral senin ağzına kurban be! Haklısın kimse buraya yazmamalı kaldırır mı diye.

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,125
Google'a Can You Run It yazar iseniz. En üstteki site bir uygulama aracılığıyla sisteminizi ölçüp hangi oyunları oynayıp oynayamayacağınızı size söylüyor.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Google'a Can You Run It yazar iseniz. En üstteki site bir uygulama aracılığıyla sisteminizi ölçüp hangi oyunları oynayıp oynayamayacağınızı size söylüyor.
Hatta kesinlikle yanlış gösteriyor bende neredeyse. Ben orda oynayamazsın dediği çoğu oyunu oynadım.