Üyecikler isyanda

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bence Üyecik ismi çok güzel. hatta Üyecikliği bırakmamak için fazla mesaj yazmamaya bile özen gösteriyorum :lol:

Bak gördün mü sizin yüzündeden mesaj sayım bir tane daha arttı :hammer: :thumbup:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
100 bin mesaj yazıpta ban'lananlar ne olacak? Bunu bu kadar kafaya takmamalı sırf oradaki o küçücük yazı değişsin diye ha bire saçma sapan mesajlar yazılmamalı sonuçta kimse edebi değil bu hayatta burası sanal dünya arkadaşlar kola fabrikası değil :)

Reaksiyon puanı
189
O kadar film müzik indir part part sonra editlemekle uğraş bir yandanda burada cevap yaz olacak öyle ufak tefek harf hataları :P
olur olur. bende program yazaken belli bir süre sona milletin konuşukları kafamdan if-else, select-case gibi geçiyo :D

kafa neyle meşgulse benim beyin de ona yönleniyo :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar fazla takılmayın üyecik konusuna :D şöyle bir düşünürsekte bende asistan'ım ama asistan bir kişinin altında çalışır bu daha kötü değil mi ?? :D ama ben bunun anlamını sorun ediyormuyum ?? :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Hakaret olmadıktan sonra ne olduğunun bence pek önemi yok. Yazmak istediklerini yazıp, düşünce ve fikir özgürlüğüne saygı duyulduğu sürece, hiçbirşey de yazmayabilir.
Ama burası bir çok üyeden oluşan bir forum olduğu için üyelerin istek ve önerileri de göz ardı edilmemelidir tabi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Forumda yeniyken benimde kıl olduğum bi olaydı :) Ama zamanla kanım kaynadı:tt1::dil:
Forumda kalıcı olursan o hiç bi işe yaramayan rütbedende kurtulabilirsin :turned:

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana hiç katılmıyorum zaten hep üyecik kalmıyorsun ki 100 den sonra değişiyor.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu üyecik kelimesi bana biraz aşağılayıcı bir kelime gibi geliyor. Bu konuda çözüm sağlanabilmesi adına bu konuyu açıyorum. Bizim kültürümüzde misafire aşırı hürmet vardır. Bu üyecik kelimesinde bu hürmeti göremiyorum.
Önerilerim şunlar: 1-Herkes üyecik kelimesi yerine ne yazılacağını düşünsün ve önerilerini burada bizimle paylaşsın. Admin ve Modlar da duyarsız kalmasın bu konuya.:thumbup:
2- Tüm üyecikler 100 mesajı doldurana kadar burada yazışsınlar.:mrgreen:
Bu forum rütbelerini bu kadar ciddiye almayın.Sonuçta ordu rütbesi değil bunlar.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hepimiz Üyecikiz :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Forumun en Güzel Yanlardan biride Bu . Kıyısının , Köşesinin Eleştirebilir Olması :)

Yarın Biri . neden Cevaplari Elle yazıyoruz Buna Bir Sesli Sistem kurun derse Hiç şaşırmam . Ama bunun olması Bu forumunda Gelişmesi için ve bizim içinde Güzel olur.!

Üyecik İbaresini Kaldirip "Yeni Üye" İbaresini kullanın Lütfen

(Destekleyenler +1) yapsın

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşım bence sen aşağılık kompleksine kapılmışsın bunuda yanlış anlama bu bi hastalıktır vede tedavi edilmelidir...

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım kendini biraz fazla ve gereksiz yormuşsun bence. Ne yani şimdi orda "yeni üye" yazsa forumdakiler senin yeni olduğunu ve eskiden bunlara üyecik yazdığını:D:D bilmeyecek mi? Sen şimdi "bunu mu dedim ben ordaki yazi değişsin istiyorum" diyorsun ama emin ol, şu an orda "yeni üye" de yazsa "üyecik" de yazsa buna sadece sen dikkat edeceksin arkadaşım:):)
Herşeyi takma kafana bu kadar, erken ölürsün sen yoksa:D:D:D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Üyecik çok sevimli bir kelime bence. Yeni doğmuş bebeği andırıyor bana. Hani sitemize yeni gelmiş bir üye aman da hoş gelmiş tarzında :) Kötü anlaşılacak bir durum yok ;)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Acaba yeni uye adi,
kizancik yada oglancik olsa ne olur merak ediyorum :w00t::mrgreen::D

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Farkındaysanız artık sdn de teknik problemlerin çözümü yerine siyaset, medya. gündem v.s. şeylerle uğraşıyoruz. Ne problem çözmekle uğraşan var ne de sorun anlatmak isteyen..

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Farkındaysanız artık sdn de teknik problemlerin çözümü yerine siyaset, medya. gündem v.s. şeylerle uğraşıyoruz. Ne problem çözmekle uğraşan var ne de sorun anlatmak isteyen..

Galiba herkes uzmanlaştı :) Kimse sorun yaşamıyor.

[O]bjektif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyecik yazması siteye yeni katılan üyeyi bu siteden soğutmasına neden olabilir.
Yeni üye yazsın yeter.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rütbenin bir anlamı yok burada. Ha üyecik olmuşsun ha rektör.

Uğraşmayın bu işlerle. :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
İsteyene rütbemi veriyorum arkadaşlar :P :D
Bu kadar sorun etmeyin :) Ali abimin de dediği gibi rütbenin hiç bi önemi yok inanın bana ;)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ah bu rütbe işi yokmu..:)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177