ebedi olacaktı galibakimse edebi değil
O kadar film müzik indir part part sonra editlemekle uğraş bir yandanda burada cevap yaz olacak öyle ufak tefek harf hatalarıebedi olacaktı galiba![]()
olur olur. bende program yazaken belli bir süre sona milletin konuşukları kafamdan if-else, select-case gibi geçiyoO kadar film müzik indir part part sonra editlemekle uğraş bir yandanda burada cevap yaz olacak öyle ufak tefek harf hataları![]()
Bu forum rütbelerini bu kadar ciddiye almayın.Sonuçta ordu rütbesi değil bunlar.Bu üyecik kelimesi bana biraz aşağılayıcı bir kelime gibi geliyor. Bu konuda çözüm sağlanabilmesi adına bu konuyu açıyorum. Bizim kültürümüzde misafire aşırı hürmet vardır. Bu üyecik kelimesinde bu hürmeti göremiyorum.
Önerilerim şunlar: 1-Herkes üyecik kelimesi yerine ne yazılacağını düşünsün ve önerilerini burada bizimle paylaşsın. Admin ve Modlar da duyarsız kalmasın bu konuya.:thumbup:
2- Tüm üyecikler 100 mesajı doldurana kadar burada yazışsınlar.:mrgreen:
Bomba bir yorum olmuş.Arkadaşım bence sen aşağılık kompleksine kapılmışsın bunuda yanlış anlama bu bi hastalıktır vede tedavi edilmelidir...
amma abarttınız yaa. adam ıkı onerı sundu bır asmadıgınız kaldı.Arkadaşım bence sen aşağılık kompleksine kapılmışsın bunuda yanlış anlama bu bi hastalıktır vede tedavi edilmelidir...
Bu bana "genç subaylar rahatsız" ı hatırlattı nedense :mrgreen::mrgreen:
Acaba yeni uye adi,
kizancik yada oglancik olsa ne olur merak ediyorum :w00t::mrgreen:
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Farkındaysanız artık sdn de teknik problemlerin çözümü yerine siyaset, medya. gündem v.s. şeylerle uğraşıyoruz. Ne problem çözmekle uğraşan var ne de sorun anlatmak isteyen..
Rütbenin bir anlamı yok burada. Ha üyecik olmuşsun ha rektör.
Uğraşmayın bu işlerle.![]()